Niin että asiat menevät hyvin ja voit nauttia niistä rauhallisesti ja illuusion Parhaassa aloittaa suunnittelu niitä nopeammin. Ehkä se ei ole vielä aika laittaa puu, mutta valinta mennä niiden koristeet ja muut yksityiskohdat, jotka täyttävät talon taikuutta.

Galleria, 15 valokuvaa
15 IDEOITA jouluksi EXTRA Magic

Jotkut voivat tehdä omin käsin ... miksi ei? Täällä näytämme, kuinka monta helppoa DIY tehdä ja joka lisää persoonallisuutta ja omaperäisyyttä loma sisustus. Ja on jopa joitakin, jotka voit tehdä pieni talo. Mieti sitä! Mikä olisikaan parempi tapa pitää ne viihdyttivät sateisena sunnuntaina iltapäivällä?

Voit hyödyntää kontit ja sinulla on jo kotona, kuten evästeen leikkaajat, kynttilät, paperin, lasin tarjottimia ja säiliöt ... Varmasti on paljon asioita, voit palvella heitä ja voi luoda paljon henkilökohtaisempi koristeluun.

Yksityiskohta joulukoristeet lasi Bell

Mekko joka nurkassa kotona ei ole vaikeaa tai tarvitse maksaa paljon rahaa. Tarvitset vain vähän aikaa ja inspiraatiota. Ensimmäinen varma ja löytää toinen ... annamme teille tässä artikkelissa ja galleriassa!