Makuuhuoneessa, sinun valtakuntasi. Ja jos jaat kerroksessa myös on turvapaikkasi, lukunurkkaus, space eristää itse ja päästä pois kaikesta ja kaikille ...! Ja voit pudottaa maailmaa! Että te, omassa huoneessa, ei myyntiin!

Juuri tämän, koska luultavasti viettää sen enemmän tunteja kuin ovat ehdottomasti nukkumiseen, on tärkeää, että näiden neljän seinät ovat paljon enemmän. Koristele huolellisesti ja huolehtii kaikista yksityiskohdista luomaan ilmapiirin oman määrin, että tunnet täysin kotonaan. Ja emme puhu heittää talon ikkunasta ulos! Inspiroidu näistä 10 ideoita edullisia, jolla voit muokata makuuhuoneessa vähän rahaa. Mutta varokaa, jos käytäntö, et varmaankaan halua jättää sitä ...

1. Seinät: Dales väriä ja persoonallisuutta

Jos valkoinen ei ole väri, miksi pitää hänet omassa makuuhuoneessa? Harmaa, sininen, beige, pastelli vihreä valo ... Väripaletti kanssa mikä väri seinät huone on enoooorme.

Makuuhuone suuri vaatekaappi ja pääty ja valkoinen tiiliseinä näkymä harmaa

Valitse väri, jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi ja nähdä, miten tämä toimii ihme: toinen katso! Ja hyvin vähän rahaa, varsinkin jos teet sen itse. Jos et halua maalata koko huone vain seinämaalaus arvoja, kuten pääty. Entä siveltimellä ja telalla olet liian laiska? Sitoutuminen tapetti tai vinyyli.

2. pääty: paras kumppani sängyssä

Puu, peittaus, maalattu, verhoiltu päädyt ... On jopa makuuhuonetta. Älä jää ilman sinun jonka (yksinkertainen) kysymys hinta! Kyllä, on olemassa pirullisen kalliita. Mutta Supermarketit ja koristelu yritykset, kuten Leroy Merlin, Ikea Zara Home tai tarjouksen päädyt ja jopa kokonaisia ​​sänkyrakenteissa alle 100 €. Ja jos ei ... miksi ei omaa pääty?

Galleria, 10 valokuvaa
10 Ideoita EDULLISILLA sisustaa makuuhuoneen asunto Jos jaat

3. Yöpöytä: Uskalla tehdä ero

Älä ajattele perinteisen pöydän pari laatikkoa tai hyllyille. Jos niitä on.

Yksityiskohtaisesti yöpöytä makuuhuoneessa

Mutta jos haluatte yksittäinen pala eikä tavallista tyypillinen huonekalut tänään mahdollisuudet ovat valtavat ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mini laatikot kaapit seinään palvelevat hylly tilaa jopa alkuperäinen ja kevyt ulokekannatteinen kuution muotoinen tai kuusikulmio, kuten kuvan rakenteita. (Muuten, oletko nähnyt valon? Kyllä, että kuparia on muodikasta).

4. Lamppu: Ja valo tuli!

Jos et mene surullinen ja yksinäinen lamppu kattoon makuuhuoneessa joka johtuu tämä näyttää huolimaton ja väliaikaisesta välillänne jäähtyä. Koska tekosyitä ovat ohi. Tiesitkö, että alle 2 € voit lamppu? Sanoin näkemiin tekosyitä.

5. Vuodevaatteet: mekko, sisustaa ja muuttaa

Se on iso villi kortti makuuhuoneessa. Yksinkertaisesti uudistaa vuodevaatteet oman huoneen näyttämään toiseen. ¿Vitalisti? ¿Elegante? ¿Sofisticado? ¿Lämmin? On tuoretta? Ei ole, että et tunne aina sama? Anna mieliala levisi myös omaan makuuhuoneeseen!

Makuuhuone valkoiset seinät ja vuodevaatteet beige ja sinappia

Panos, joka koskaan ei on valita valkoinen perus lakanat ja varaa toteaa väri pussilakana, täkit, peitot ... olet tekstiilejä voidaan uusia vuodenaikojen ja muodista ei tarvitse heittää talon ulos ikkunasta.

Liittyvät tämän artikkelin

16 pientä makuuhuonetta erittäin tyytyväinen

täydellinen suojien

16 pientä makuuhuonetta erittäin tyytyväinen

6. Tyynyt: paljon enemmän kuin mukavuutta

Huonekalujen haluamme pörröinen vuodepaikkaa, mukava ja erittäin maukkaita. Miksi kvadrantit tyynyt ja koskaan puuttunut niihin. Jos olet fani tämä näyttää, tiedät: se yhdistää kvadrantilla tyynyt muotoja, kokoja ja malleja. Luo yhdistelmä makusi kanssa, joka ei vain saada mukavuutta sängyssä, mutta myös koristella. Ja jossa lisänä on helppo uudistaa ja hyvin vähän rahaa. Vaihda kansi ja kantaesityksiä tyyny.

7. Verhot: suuri tila muuntaja

Jos haluat, voit. Unohda niitä talousarviot lähes kolme lukuja pukea makuuhuoneen ikkunasta. Nykyään on monia yrityksiä, jotka tarjoavat sisustus ja verhot tapahtui erittäin alhaisilla hinnoilla. Se on ostaa ja ripustaa. Tulet hämmästymään, kuinka voit tulla muuttuu sinun makuuhuoneessa tai ei ole verhoja.

8. Matto: pehmustettu ratsastaa

Kyllä, voit tehdä ilman sitä. Voit jopa sitä mieltä, että on turhaa ja tarpeetonta investointeja. Mutta makuuhuoneessa kuin mikään muu huoneeseen, matto tekee eron.

Makuuhuone kaapit ja laatikot tyhjä

The (Valtava) ero sängystä ja askel kylmä laattalattia tai upota jalka maukkaan matto. Mieti sitä. Eikö se nyt näyttää niin turhaa et?

Galleria, 10 valokuvaa
10 Ideoita EDULLISILLA sisustaa makuuhuoneen asunto Jos jaat

9. Henkilökohtainen nurkka

Jos huone on valtakuntasi, mitä ellet puhua! Satula Trail rakasti teitä ja menet Pat vaatteita valmistautua seuraavana päivänä, palautetun olet maalannut oman maun mukava, jotka peilaavat ystäväsi antoi sinulle joululahjaksi ... Ympäröi itsesi osat ja yksityiskohdat teille saa sinut tuntemaan olonsa. Ja älä kiirehdi. Roomaa ei rakennettu päivässä. Näet turvani kudonta hitaasti ja jokainen yksityiskohta.

10. Kehystä muistosi

Koostumus valokuvia, kokoelma elokuvia, sarjan muotokuvia ... Älä pelkää hyökätä olohuoneen seinät muistoja, jotka tekevät sinut onnelliseksi ja piirtää hymy huulillaan. Jos haluat koko hengittää vapaamuotoisemman ja rento katsoa, ​​kehysten yhdistämistä eri materiaalien ja päättyy.