On käynyt ilmi, että ennen kuin sisustus oli kuin elitistinen. Joilla oli varaa palkata heitä? Mutta varokaa, ajat ovat muuttuneet ja sisustus myös. Nämä tytöt tiensä ja tee niin jalat tukevasti maassa (ei pääse ylellisyys Se oli toinen kerta!) Ja materiaaleja ja makuun lähellä sinua ja minua. Ne ovat luovia, hauskoja ja luonut myös oman maailmansa ratsastaa niin mukavaa meille. Seuraa heitä seurata!

Marta de la Ricassa

Marta de la Ricassa

Passionate sisustus tarttuva (se oli hänen isänsä, joka alkoi alalla) ja elämisen taitoa kanssa taiteen sekoituksen, että saaliit kaikki silmät. Marta tilat rikas sekoitus antiikkihuonekaluja, unapologetic värejä ja käsitöitä, luo hotelliin valoisat sisätilat ja raikas, mutta myös viisas. Huolimatta nuoruudestaan ​​on erehtymättömän oma tiiviste ja tunnistus (ansaittu persoonallisuus ja lahjakkuus) hän on tehnyt enemmän kuin vain ottaa pois.

Marta de la Rica on nimi näiden tarttuva, helppo muistaa, jonka kanssa tapaamme ja kokoontuu jälleen monta kertaa. Meillä ei ole epäilystäkään. Pala että menetät päätäsi? "Vanha kaappi laitteisto monia osastoja ja laatikot Missä laitan kaiken en tiedä minne haluat tallentaa".

Rocío Olmo

rocio olmo (Copy)

Hän on niin suloinen kasvot ja sellainen pop tyyli että kukaan ei ylitä kolmeakymmentä. Mutta täällä kävelee, sen pehmeät sävyt, omat mallit (älä menetä rebonitas muassa myymällä verkkosivuillaan), nuoresta koristelu ja kaikkien saatavilla. "Minun tyyli on ehdottomasti pop, mutta sopeutettu nykyiseen toiminnallisuutta ja estetiikkaa. Olisin enemmän kistch mutta minun pakkomielle yhdistämällä värit täydellisesti estää minua olemasta todellinen sisustaja kistch kirja ", hän sanoo nauraen.

Materiaali, joka ei koskaan anna Rocío Olmo? "Tekstiilit ovat avain väriä, rakennetta ja sisustus", hän sanoo, ja väri: "Vaaleanpunainen kaikissa sävyissä, mutta nyt kun olen eniten haluavat lohi". Jätämme!

Paula Duarte

Paula Duarte ja hänen tyttärensä

Hänen energia ja luovuus ovat ehtymätön. Nyt hän on palannut (kyllä, olet juuri asentanut uudelleen Madridissa jälkeen kauden Saksassa), joissa on enemmän intoa kuin koskaan. Se ässä uudistuksia. Missä muut näkevät vain seinät ja tumma, hän selvästi näkee ja loputtomia mahdollisuuksia. Olemme olleet hyvin ilmi uudessa kodissaan. Kuten hän sanoo "Paras koulu on elämä" ja kussakin luonnoksessa tutkimuksessa Paula Duarte sisustus, todistaa sen.

Mutta kaikki ei pääty tähän, koska hyvin, Paula Duarte on luonut blogin Holamamá.es. Se alkoi jotain lähes rento, kertoessaan seikkailuja taivaltaa Saksassa ja kerännyt sellainen menestys, että nyt lähes 50000 seuraajia verkkoihin ja online paperitavaran ihana. Miten hän halusi nähdä lisää tämän monitahoisen yrittäjä! Mitä mitä eniten intohimoisesti? Deco tekee käsitöitä tyttärensä Clara, tietenkin.

Santayana Koti

Santayana Koti

Ne näyttävät spin-off interiorista tilassa, mutta enemmän kuin, että on todiste siitä, että kukaan voi keksiä tuhat kertaa. Ja perhe, joka koristaa yhdessä ... pysyy yhdessä! "Sisustus on elämässämme hyvin pieni. Meidän äiti on sisustaja 25 vuotta (oli työhuoneessaan, Ana Pardo de Santayana) ja on aina ollut ympärillä "kauneutta ja järjestyksessä." Kaste opiskellut tila- ja pöytäkirja, ja minä, Fashion Design ja graafinen suunnittelu. Kaste toimi jonkin aikaa meidän äiti, ja myöhemmin hän ja päätin luoda Dream Santayana tutkimuksen perusteella edullisia Express sisustus. Vuosi sitten sulautui äitini luo tutkimuksessa Santayana Home, jossa me kattaa arkkitehtuuri, sisustus ja maisemointi"Kertoo Ana Riestra Santayana.

Joten mitä teen, alhaiset kustannukset, klassista ...? "Me kattaa kaikki tyylit, jolloin suurin. Voisin sanoa, että haluamme on eklektistä (mixed tyylejä), mutta aina sovussa ja niiden toiminnan. Harmonia on perus koristelu ja sitä varten meidän on tehtävä! Me todella tyyliä resuinen chic, romanttinen, moderni, pohjoismaiseen tyyliin ...". Ja se, että mitä ne tuovat verta!

Asianmukainen ja Margarita Ennen Fayette, laitteet NIMU

Nimu (Copy)

Fayette ja Margarita ovat Hollannista ja Espanjasta (kuinka hyvä yhdistelmä!) Että joksikin aikaa tehdä asuntoja Madrid keskustassa tullut erityisen kodikas ja viehättävä. Jo pari vuotta sitten NIMU tuottaa omat mallit, ja uusia ehdotuksia ole mitään derrochonas: vähillä resursseilla, talosi tulee tarina. "Etsimme todellista tiloja, joissa voit elää, rento ja nykyinen ympäristöissä", hän kommentoi.

Heille nykyinen sisustus on "enemmän maukas ja uskallusta. Nyt monet ihmiset huolissaan luoda erityisiä tiloja, ja yhä useammat kaupat tarjoavat kalusteet ja tarvikkeet, niin kaikki muuttuu helpommin. Ja pidämme siitä!". Siitä, mitä käyttää, tuntuu tunnustaa heikkona tarjoilija koriin Tanskan etiketti Gubi, ja materiaalia, terrazzo.

Sandra Rodríguez Rebeca Campo, RdeRoom

R suunnittelu

Sandra ja Rebecca kaksi ihastunut nuorta arkkitehdit sisätilat, jotka ovat heittänyt varovaisuutta päähän, mikä tekee integroidut hankkeet (kunnes palautat huonekalut) ja juuri julkaissut melko fyysisen myymälän tuotteita, jotka sisältävät projekteissaan. Heidän on "ehdottomasti kutsumus", meille kerrotaan. Suosittelemme, muuten pitää silmällä myymälässä, koska se on raikas, eloisa ja kohtuuhintaan! Tämä vihkimisen on seikkailu, joka määritellään "hyvin jännittävä. Se on tärkeä askel, joka meillä on vienyt aikaa jahtaavat".

Mitä ne ovat? "Meidän tyyli on moderni ja on pohja pohjoismaisten inspiraation mutta täynnä vivahteita, jotka tekevät kunkin hankkeen ainutlaatuinen. Sitoutunut neutraali tukikohdat kirjekuoreen ja pääosat ja etniset, luonnon ja väripilkkuja muistiinpanoja lisätä persoonallisuutta joukkoon ja voittaa lämpöä ", hän kommentoi RdeRoom tyttöjä.

Sara Uriarte, Cordero Atelier

CORDERO ATELIER valokuva (Copy)

Tiedäthän, kun on useita sivustoja jostain tai tässä tapauksessa, kukaan? Jos joki kuulostaa, vesi karhuja he sanovat. Ja se, mitä meille tapahtui Saran, olemme keksineet joukon suosituksia. Jotain tulee! Sara toimii eri asiakkaille Madridissa ja jokainen yrittää antaa heille, mitä he tarvitsevat, vaikka hän tunnustaa: "Haluan pitää hieman nostalgiaa, muistin paikasta ja tuo sen tähän päivään värin tai uudempia elementtejä, joten joskus seos syntymässä lopussa prosessin".

Hänen tyylinsä on erittäin naisellinen ja ei luovu asettamalla "henkilökohtaiset esineet, jotka elää talojen, jossa tarinan elementtejä, luonnonvaloa ja monet kasvit! En tiedä koristella ilman kasveja, isompi parempi". Lisäksi talojen, Sara toimii hetkellisiä tiloja ja tapahtumia, kuten häitä. Seurata häntä radalla ja Sara Uriarte Cordero Atelier!

Galleria, 19 kuvaa
MADRID SISÄTILA antaa (ja) TALK