Väri on tehokas sisustuselementti, joka antaa meille mahdollisuuden määritellä persoonallisuutta kotimme. Jos me maalattu kaksi taloa täsmälleen samanlaisia, jossa sama kaava, sama valaistus ja jopa saman valinnan huonekalujen ja COMPLEMENTS- hyvin erilaisia ​​sävyjä, lopputulos olisi vastakkaisia, esteettinen arvo se tuo väriä sisustus.

Asetamme eteen pelata eri määriä arkkitehtuurin ja korostaa tai piilottaa mitä haluamme. Voimme laajentaa tai supistaa välilyönnin leikkii korkeat katot, tehden viihtyisää yöpymistä jne Voimme jopa muuttaa käsitystä ympäristön lämpötilasta, koska tiedetään, että kylmä ääniä "viileä" huone, kun taas leimahtaa kuuma.

Koristeelliset Värien avulla voimme luoda erilaisia ​​tunnelmia. Esimerkiksi, neutraaleja värejä tai sininen ja vihreä, tuottavat enemmän hillitty tunnelma, sopii olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Punaiset, oranssit ja keltaiset ovat aktiivisempia ja tuovat energiaa ja dynamiikkaa lasten leikkihuone tai keittiöön. Itse asiassa, väri voi vaikuttaa jopa meidän fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Valitsemalla värit talomme lopulta me vähennä heijastaa persoonallisuutta, koska värinäkö on täysin subjektiivinen.

Siten väripalettia ovat olennainen keino päättää maalata talon työkalu. Lue asioista että mukana tämän artikkelin ja tutustua eri väripalettia, joka lähettää osuudet ja parasta käyttää niitä.