Aiomme pyrkiä tiukin materiaalit. Ja löysimme: liikkuva, microcements, graniitti ja ecoarcillas. Heitä vastaan!

Kerrosta elämän

Tien päällysrakenne ulkonäkö puuta, mutta kestää jatkuvaan käyttöön kenenkään huomaamatta? Jos haluat lattia, joka pysyy täydellisessä kunnossa vuosia, vedonlyönti laminoitu parkettilattia, joka sisältää useita kerroksia viimeistelty lujat, mikä tekee siitä haavoittumaton vaikutuksiin, naarmuja, tahroja ja hiertymät. Ihanteellinen vaativiin olosuhteisiin (lasten makuuhuoneessa ...) ei ole huokoista, ei haalistu ja voidaan asentaa kylpyhuoneen, koska Lagune kokoelma Quick-Step, Special kosteusdegradaation. Minun neuvoni? Valitse se kuten mennä kulumista on. Kovuus tasolla, huomaa AC luokitusta. AC mittausarvot kulutuskestävyys, vaikutus, tahroja ja palovammoja.

Niin uutta ja kaunis kuin ensimmäisenä päivänä

Marmori ja keraamiset laatat ovat kaksi vaihtoehtoa maaperän vastustuskykyisiä ansiosta uudet pinnat ja muotoja.

kiillotettu marmori. Tämä maali tuottaa erittäin sileät pinnat ja minimaalinen huokoisuus, siten, että päällysteen kestää paremmin vettä ja kitkaa.

keraamiset XXL. Keraamiset pinnoitteet ovat yleensä hyvin kestävät jatkuvaa käyttöä ja kulumista. Suuri koot kutsutaan myös kokoisena, jotta nivelet, muuttamassa maahan jatkuvasti, kestävät paremmin kosteuden ja lämpötilan muutoksia pinnan. Kuvioitu ja metallisävyissä, jotka olivat erittäin herkkä, ovat nyt kiinteä kosketettaessa.

Korkea vastus

Mitä ominaisuuksia on täytettävä työtaso? Sen lisäksi, että kaunis on oltava kestävä, koska se kohdistuu korkeita lämpötiloja, kosteutta, iskuja ... Graniitti on luonnonkiveä muodostunut miljoonia vuosia sitten, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja ainutkertaisen. Sen koostumus, maasälpää ja kvartsia, antaa äärimmäinen kovuus ja kulutuskestävyys. Kierrätettävä, edut graniitti ovat rajattomat: sen väri on muuttunut auringossa, se on haavoittumaton naarmuuntumista ja emäksiä, kuoppia ja naarmuja, ei tahroja ja kestää korkeita lämpötiloja. Kaltaisten yritysten Naturamia sovelletaan antibakteerisia hoitoja. Kiillotettu pinta on sileä pinta ilman huokoisuutta.

ultrabright pinnat

Krion ja Silestonea ovat kestäviä kaksi erittäin kestävistä materiaaleista.

Krion. Se on kiinteän pinnan kovuus ja huokoseton laatoitus, paistaa itse ja voi olla taustavalaistu ja lävistettyjä. Täysin yhteen, Krion estää nesteiden imeytykseen ja on muuttumaton palovammoja vastaan.

Silestone. 94% luonnon kvartsia, joka tarjoaa kovuus ja kestävyys. Pitää kosteutta ja lämpöä, ja on hygieeninen ominaisuuksia.

tulokkaita

Microcements, luonnon maalit ja ekologiset savet ovat vaihtoehto luoda vahvoja seiniä.

Microcemento on ohut kerros sementtiä, kaksi tai kolme millimetriä, joka on voimassa kaikille pinnoille (lattiat, seinät, työtasot ...) ja on laajan hyväksynnän keittiöt ja kylpyhuoneet (suihkut ja kylpyammeet) mukaan sen huokoisuutta ja niiden koko tiiviys. Ovatko hyödyt? Se mahdollistaa suunnittelun seinät silkkinen ulkonäkö, mutta kulutusta kestävä vaikutukselle veden ja höyryn, ja piilottaa vaurioita, koska se levitetään useita kerroksia. Muuttumaton aggressio, microcemento mukautuu minkä tahansa tyylin ansiosta uusia valikoimia sävyjä. Se on Sisustuspinnoille (metallinen kulta ja hopea kimaltelee ...) räätälöityjä seinät ja "a la carte". Hän on nopea soveltaa, niin monimutkainen uudistuksia vältetään. "Talossa 80 m2 muistuttaa Ricardo lausunto, Topcret-, tarvitaan kaksi päivää kattaa seinät. Ja hinta vaihtelee noin 60 € / m2". Yksi vaihtoehto, jos hinta on korkea, on tarkoitus soveltaa vain joitakin seiniä.

vahva ja kestävä seinät

Ecoarcilla. Erityisesti suunniteltu seinään, ecoclay® on ekologinen seinäverhousta emäksen kanssa luonnon savien, joilla on eristävät ominaisuudet ja ne kestävät kosteutta. Viimeistelyt muistuttaa patinas ja muinaiset maalaukset.

luonnollinen maalit. Ovatko maalaukset, jotka eivät kanna kemikaaleja tai liuottimia komponentteja. Suojata seinät kitkaa ja kondensaatio, joiden etuna on luoda huokoisen kerroksen estää halkeamia ja säröjä.

 

Tiedättekö mitään kiinnostavaa materiaalia pikemminkin kuin luoda suositella? Tee se kommentteja tämän artikkelin. Kiitos!