Tai suurentaa ikkunat tai muuttaa lattialle. Voit nauttia kirkkaampi huone ryhtymättä kalliita ja hankalia töitä. Olemme koonneet 10 helppoa ja tehokasta ideoita, jotka täyttävät sinun olohuoneen valoa silmänräpäyksessä. Ja synnyttää olohuoneen talon!

valkoisten suojusten

Sohva on tumma? Älä huoli, laitoin sen ruokavalio, jossa on valkoinen kansi! Et vain laittaa pois muutaman kilon visuaalisen painon, mutta saavuttaa suurin määrä huoneen kaapata enemmän valoa ja puolestaan ​​säteilyttää.

riitasointu

Maalata seiniä valkoiset ja lisää kontrastia, kuten tyynyjen, värikkäitä ruudullinen kuviolla haluat. Sen sijaan se saavutetaan valkoiset näyttävät vaaleampia ja siksi valoisa. Niin helppoa.

Galleria, 7 valokuvaa
Kirkkaampi huone? LIGHT INÚNDALO 10 selvästi IDEOITA

valoverhoja

Jos haluat ansaita enemmän valoa huoneeseen se on perus startin ei hidasta sen vauhtia. Valitse sideharso verhot, organdy, pellava avoimet tai reikäommel joka jää aukkoja, joiden läpi aurinko rasitusta. Ja Uskallatko ripaus kiiltoa tai metallista?

Ikkuna + peili

Peilit ovat täydellisiä antaa enemmän valoa jäädä. Jos sijoittaa strategisesti edessä ikkunan ulkopuolella, mutta pieni, se heijastaa valoa kimpoavista avaruuteen.

Tyhjä takkahuone ja kaksi erillistä kirjastot

Jos lisäksi huonekaluja tai seinät ovat valkoisia tai vaaleita värejä, vaikutus on suurempi. Niin että valo heijastuu ja laajenee paremmin, parempi jos valitset pitkänomainen peili.

lasi pöytä

Kahvia taulukko lasi tai läpinäkyvä pinta ei ole visuaalisesti miehittää tai olla esteenä valon kulkua.

Galleria, 7 valokuvaa
Kirkkaampi huone? LIGHT INÚNDALO 10 selvästi IDEOITA

paneeli selkeät

Se on aina täydellinen valinta pukea seiniin ja suojella heitä naarmuilta ja kolhuilta. Jos valitset jonkin sälepohja maalattu valkoinen tai beige, se estilizará tilaa.

Hyviä ideoita ??

metalliosia tai lasimaljakossa ovat valopisteitä poistumisnopeus. Mutta kaiken oikeisiin mittasuhteisiin: ei lataa olohuoneessa, koska neutraalimpi on sisustus, sinulla on enemmän valoa.

Grand 3 lisätä enemmän valoa

  • Kaikki valkoiset. "total look", Valkoisella lattiat, seinät ja katto, ei epäonnistu. maalasi myös ovet ja ikkunat.
  • Lasiovet. Läpinäkyvä tai happoa, paneloitu tai sileä, sisäovet lasi päästää valon virrata vapaasti.
  • Valo ilman jarrua. Tyhjentää tulot luonnonvaloa ja anna sen kiertämään. Unohda vieviä huonekaluja ja koristeellinen seinät.