Näkymä katoaa horisonttiin Tästä näkökulmasta käsin poukamassa Costa Bravalla. Taulukko värikkäitä mekkoja merimiehet nauttia kevyt ja erittäin Välimeren illallinen.

Vesi ja suola ja hiekkaranta, Välimeren ja kesällä. Kolme käsitteitä, jotka kulkevat käsi kädessä, ja me voimme tuntea tämä ihana terassilta Costa Brava, keskeytetty meren yli, ja tarjoaa meille ainutlaatuiset puitteet järjestää kalastus ilta. Sieltä voimme nauttia merestä kanssa viiden aistin, jossa solinaa aaltoja, haju suolaa ja maku mereneläviä.

Ei ole aika vuodesta, jolloin kala tuntuu enemmän kuin kesällä. Ja keho on viisas: se on niin maukasta ja ravitsevaa kuin kevyt ja terveellinen. Miksi perusteella kolme meidän neljä reseptejä.

Ostamme kaikki alkuiltapäivästä kalamarkkinoilla Palamós, hyvin lähellä täällä, todellinen spektaakkeli kaloille ystäville. Sen lisäksi, että sardelli alkupala, valitsimme simpukoita Starter ja katkaravut sekä merikrotti pääruoan. Ja olemme kompensoidaan niiden keveys hienoilla jälkiruoka, karamellisoitua aprikoosi piirakka vaniljajäätelöä jättää makea maku suussa syömisen jälkeen.

Ja vaikka kauneus luonnonmaisemaa ei tarvitse liikaa "pukeutunut", me koristeltu pöytään silmäniskuja hauskaa kuin kala ui jonka pöytäliina, kuoret käytämme suolaa ja pippuria Shakers, lasipurkkeihin erityyppisten suolan tai garland flotté Bois. Kaikki beige, sininen ja valkoinen, värit hiekka, meri ja aallot.

Mikä olisi halumme? Aika sitoa merimies solmu ... että tällä kertaa ei koskaan lopu.

tuoretuotteiden, vedestä pöytään

anjovista. Ne ovat yksi ainesosista syvennyksen. Nämä ovat L'Escala, mutta jos haluat valmistaa kotitekoisia anjovista, ostaa tuoretta ja marínalos Anjovikset karkeaa suolaa ja pippuria. Kyllä, sinun täytyy 5-6 kuukautta ennen kuin ne ovat valmiita.

merenelävät. Kuten simpukoita ja katkarapuja, on runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Erittäin kevyt, vain heillä on kaloreita.

kala. Merikrottia sopii valmistelee skewered koska vain on selkäranka. Voit korvata sen tonnikalaa tai lohta.