Kuten Jumala on minun todistajani ... että en koskaan saa kylmät omassa huoneessa! Se oli meidän tavoite kysyä, mikä olisi meidän ihanne talviasuttava, erityisesti kylmä aalto, joka on tullut meille. Ja saimme alas työtä, mitä jos meillä ... lähdemme "normaali" huoneeseen ja muuttaa sen olohuone (no, isoilla kirjaimilla). Haluatko tietää, miten näemme? Kerromme askel askeleelta.

Kirjava puku

Alamme miettiä kromaattinen alue. Ja tietämättään matkasimme Skotlannin mieleen. Johtuuko se on hyvin kylmä ... ja että värit ja kuviot antavat meille lämmittämään skotti itse. Kattilat, sinapit, vihreä ... valittiin. Aina perusöljyä, että emme unohda, keitä olemme (kaapin).

H8B4745

Sitten tuli tulosteita: maalauksia, kuvia ja lisää kuvia. Iso, pieni, paksu, ohut ... arvoista, jos värit sopivat. Ja yhdistämme sileät ja sileä vääriä niin, että tulos oli rauhallinen, koska tyyneys on myös lämpöä. Ja tekstuurit ... talvella, tietenkin. Eli villa, sametti, chenille trikoota ja hyvin sekoitettu cocktail 10.

Galleria, 7 valokuvaa
Tilaa TALVI

rakastava kalusteet

Tässä mielessä värikoodeja, menimme valita huonekaluja. Mitä kappaletta voinut olla huomaamatta meidän täydellinen tilaa? Sohva öljy- ja omaksua, pari nojatuolia klassisesta tyylistä jalustalle taulukko lisätä valopiste, iso matto (maaväripigmenttejä ja niiin lämmin) ja pöytä suuri keskus, jossa tukea jalat, teetarjotin ja kirja meillä on puoli (ja tässä huoneessa niin viihtyisä joudumme pian). Kun löysimme tämän sohvapöytä, verhoiltu tikattu pyörillä jalat, olimme erittäin tyytyväisiä. Se oli ihanteellinen meidän olohuoneessa!

Kuorrutus kakun

Laitamme kaiken paikallaan ja nyt me vain puuttui yksityiskohtia. No, ne olivat yksityiskohtia mutta oli erittäin tärkeää saada tuon tunteen etsimme mahdollisimman lämpöä. Ja tuli festivaali. Festivaali tyynyt, peitot ja huovat, jotka asettavat rakkaudella sohvalla ja nojatuolit ovat huipennuksena.

H8B4775

Suuret tyynyt takana. Pieni, edestä. Jotkut huovat käsivarteen sohva, ja muissa tehtävissä kuin pudonnut paikkaa, kuten "Heräsin juuri ja ovat näin." Se on maaginen, emme unohda, on elänyt tiloja. Se näyttää joka oli siellä toinen sitten on mennyt tasainen, jotta voimme ottaa kuvan.

Lounge kimallus

Tulipalo olohuoneessa! Kirjaimellisesti! Muutama arkut, ottelun ... ja kipinä! Jos olet onni on takka olohuoneessa, älä tuhlaa sitä ... Käytä sitä, jos voit joka päivä, jos ei ainakin viikonloppuna. Koska ei ole mitään, kuten talvella lounge räiskyvän tulen tausta ääntä. Ja sen lämpöä ... täydellinen savoring hetkeksi hygge! Sytyttää liekki, se on käytännöllisempää joitakin tukkien käsillä. Salata, koska ne ovat myös hyvin koristeellinen. Voit saada ne korissa huopaa, nahkaa tai metallia.

Galleria, 7 valokuvaa
Tilaa TALVI

Viimeisen silauksen

"Siinä se, nyt", hän sanoi ottaa muutaman askeleen taaksepäin ja tuijottaa tyhjyyteen. Ei, ei vielä! Carmen, meidän stylisti sanoi. ¡Foul päälle takka ja laittaa kukkia! Tietenkin, mikä olisi huone ilman kukkia?