Viisi lukijat ovat pyytäneet meitä neuvoa koristamaan lasten huone ja olemme esittäneet töihin. Nämä ovat ehdotuksemme tapauskohtaisesti.

Punkkaa verkossa tutkimus junan kaksi siskoa

"Minulla on kaksi vuotiaat tytöt 7 ja 9-vuotias ja haluan ajaa niitä tutkimusalueella omassa huoneessa, jotta he voivat tehdä kotiläksynsä hiljaa." María Galindo. MADRID.

Jos sinulla on tilaa, mieluiten vuoret kaksi aluetta (tutkimus ja lepo) rinnakkain hyödyntäen yksi ja toinen seinä. Yhtäällä, junan tyyppi kerrossänky voit sijoittaa kaksi tyttöä, ja hyödyntää pohja laatikot ja kaapit. Vastapäiselle seinälle, kirjoituspöytä ja kaksi tuolia verkossa palvele niitä tutkimusalueella.

Avain menestykseen? Käytä huonekaluja: hyödyntävät joka nurkkaan ja luot lisännyt kalusteet kuten pöydät, cubrerradiadores tai hyllyt. Lopuksi, jos laittaa hyvän maton keskellä, se on hänen leikkipaikka.

 

Eriyttää tutkimus ja levätä

"Olen parvi yhdessä ikkunassa katolla kuin minun hengen huoneessa 10 vuotta. Miten voin jakaa sen maksimoimiseksi valoa?" Ana Mª Jiménez. SEVILLA.

Luo kaksi erillistä aluetta: yksi nukkumiseen ja yhdessä tutkimuksessa. Tutkimuksessa huutaa osa, joka on juuri ikkunan alla. Käyttää mittatilaushuonekaluja sijoittaa pöytään ja seinästä seinään yhdelle seinälle, aseta teline ylhäältä alas. Muilta alue (jos erota seinään tai huonekaluja, sen parempi), käyttää ulosvedettävä vuodetta tai kerrossänky.

 

Online huonekalut sivuun

"Olen kotona kapea pitkä huone, mutta jossa on paljon valoa, ja en tiedä miten voin järjestää jakelu miehityksen pikku poika. Am Voitteko auttaa?" Cristina Espert. BARCELONA.

se on parasta ottaa yksi puolen huonetta ja tehdä tilaa toisaalta niin, että lapsi voi leikkiä ja liikkua mukavasti. Tässä tapauksessa, jos haluat sisällyttää kirkkaan tutkimusalueella, on parasta laittaa huonekaluja sivuikkunat, jossa huonekaluja sopii jokaiseen nurkkaan.

 

Vauva pieni paratiisi

"Olen raskaana tyttö ja pidän valmistella huoneeseen. Muoto on neliö, mutta minulla ei ole paljon tilaa. Mitä neuvoa minua hyödyntää jakelun?" Lola Serrano. VALLADOLID.

Onneksi olkoon Lola! Epäilemättä mielenkiintoisin on varata koko seinän edessä vaatekaapit. Tulee kätevä tallentaa asioita ja tyttäresi hyödyntävät enemmän. Toisaalta, mikä luultavasti asettaa sängyn, voit paikantaa vauvankori. Kolmas seinämä voi täyttää hyllyt ja jos on ikkuna, aseta toinen lentänyt käyttää hyllylle.

 

Kolme yhdessä: kerrossänky, pöytä ja kaappi

"Minulla on kaksi poikaa, iältään 6 ja 4 vuotias ja haluan jakaa huoneen, jossa he voisivat pelata ja myös tekee ensimmäisen tehtävänsä. Miten voin järjestää sen?" Rosa Roca. Sant Cugat del Valles.

Juna makuupaikat ovat ihanteellisia jaettuja huoneita, sillä ne mahtuu sängyt, kaapit ja pöytä kotitehtäviä. Näin on tilaa leikkipaikka.

 

Mihin ratkaisuun pidit eniten? Uskoo kommentteja tämän artikkelin ja katso kuvia kunkin ratkaisun kuvagalleria.