Sitoutuminen sekoitus tyylejä, kirkkaita värejä ja luonnon kukkia. Ne ovat koristeellisia päivittää huoneeseen menettämättä lämpöä ehdotuksia. Annamme pieniä yksityiskohtia, jotka tulevat suuria muutoksia.

Tyylien yhdistelyä

Se yhdistää kappaletta eri taustoista ja on dynaamisempi ja nykyaikainen oleskelutila, jota ei voida tunnistaa ainutlaatuinen tyyli. Salaisuus on, mukaan Youtopia Iraida Domecq, saavuttaa tasapaino -plywood, lasi, metalli ja tekstiili vain tyylejä, mutta mikään hallitseva toiseen. Voit tehdä tämän, "Valitse huonekalut että haluat ja on todellinen luonne: ne nostavat itsensä ja koriste pulssi olohuoneessa."

Palaset ovat myönteisemmäksi jalkoina, elävät toinen nuorten ja että muodoissaan tuo naisellinen touch olohuoneeseen ja nahkaiset nojatuolit. Silvia Trigueros ja Celia Gomez, SelvAzul, nahka aina antaa koristeellisen plussaa, sillä "hyvässä vanhuudessa on lukemattomia sävyjä ja myös antaa paljon persoonallisuutta."

Lisää myös kiistaton lisän sijoittaa antiikki lamppu olohuoneessa. Sitoutuminen lamppuja 50s tai repeämiä malleja että yritykset myydään uusia malleja ja kiinteitä rakenteita nikkeliä. Päivittää alkuperäistä, voit asentaa himmentimet, jotka säätävät valon voimakkuus mukaan kellonajan.

Että kaunis epätäydellinen kosketus

Rähjäinen, jossa väri muuttuu tai hyvin merkittyjä suonet. Kun pala on vanha on osoitettava sen sellaisenaan, koska sen kauneus on seurata aikaa. Vuodesta Youtopia, Iraida Domecq suositellaan vähintään täytteitä "että kaappi ei menetä viehätyksensä". Myös sitoutunut antamaan uusia käyttötapoja: yksi toimistokalusteiden palvelemaan kirjasto, lipasto erottimena "tai ovi end muunnetaan taulukon."

Leikkii tekstuurit

Pitkäkarvainen tyyny ja kaksi sametti, okran ja intensiivinen turkoosi. On selvä, suora sohva, tekstuurit peli on melkein pakollinen: summa liikkuvuudesta, jolloin lämpimämpi ilma, ja "pyöristetty" muotoinen sohva. Toinen ajatus on kunnostaa sali kuviopaperin seinään ja muut sileä loput. Käsityksen Francisco Gonzalez, Gaston ja Daniela.

 

Ja neutraali perusväri ...

Värit Kyllä, ja elävämpiä ja intensiivistä päivittää olohuoneessa. Mutta oikeassa paikassa oikeaan toimenpiteeseen. Concentran voimakkain sävyt tietyissä osat ja lisälaitteet, aina neutraali pohjalta. Carmen Fernandez Jimenez, El Corte Ingles, valitse "viherpesumarkkinoilla tai violetista, punaista" päivittää olohuoneen, verhoilu yksi vuodesohva, esimerkiksi. Jos uskallat ei ole niihin pääsyä sohvalla, tyynyt myös auttaa "tahra" ympäristöä ja on se etu, että ne on helpompi uudistaa. Francisco Gonzalez, Gaston ja Daniela, ovat ihanteellinen täydennys "rauhoitella molempia sohva voimakas väri, antaa elämän verhoiltu pala neutraali sävy." Hänen temppu onnistua numero laitetaan vain yksi niistä paikoista, jossa on sohva. Eli loveseat, asettaisi kolme tyynyt ja pelata niiden muodot ja koot.

Ja vielä yksi vihje: vääriä sileä tai kuvioitu verhoilu, ovat parhaat mahdollisuudet sohva. Ei "väsynyt" ja painetut kankaat ja ovat vastustuskykyisiä tahroja ja naarmuja

Malleja pienten

Tulosteet ovat icing koriste, mukaan Francisco González de Gaston ja Daniela. Varata tyynyt ja jos mahdollista, että heidän motiivinsa ovat pieniä. Mitä malleja, kukkia ja kasvitieteellinen teemoja ovat suuntaus, mutta aina on selkeä perusta. On jopa yrityksiä kuten Sanderson, joka reedit vanhat ja nykyaikaiset värit: mauve, sininen ja karmiininpunaista mustetta.

  

Kukkia elävöittää

Antaa luonnon taloon. Ei vain se tuo ripaus väriä ja dynaamisuutta, myös auttaa uudistaa pienellä panostuksella. Seos myös määrätä kasvit: hilpeä kukkakimput jotka yhdistävät paitsi erilaisia ​​kukkia rasittaa myös värejä kuten oranssia ja pinkki.

Antaa ripaus raikkautta, meidän johtaja tyyli, Conchita Crespo ehdoteta kukkakimput tehdä ja toistaa kauneuden ja sävyjä vihreä. Joten voit yhdistää voimakas vihreä lehti magnolia puu ruskea vivahteita tammenlehvä tai eukalyptus harmaan sävyjä. Pidä myös mielessä, että vaikka kukkakimpun vie viikon, vihreä kestää kahdesti, jos leikataan varsi ja vettä vaihtamalla. Vuonna lounge ihanne on laittaa kolme pistettä vihreää-taulukossa, sivussa pöydän ja konsoli- aina suhteessa tilaan.

Ja antaa tuoreempaa kosketus, luoda keskukset eri värejä ja leikkiä kauneus vihreä. Sekoita magnolia lehdet, tammi, eukalyptus ...

Tiedot, joilla on merkitystä

Älä aliarvioi kykyä yksityiskohtia antaa elämän olohuoneeseesi: kirjat, kynttilät, matkamuistoja, paloja perinnön ... ole kyse täyttämällä huone, mutta sisustaa "esineisiin, jotka heijastavat persoonallisuutta henkilö elää" kuten sisätilojen Luzio, Victor Henry sanoi. Onnistuakseen, kerätä esineitä, jotka jakavat materiaaleja tai väreihin saada yhdenmukaisen ulkonäön, ja niillä on sama muoto pöydän tai kaapin, johon ne lepäävät.

 

Mitä neuvoja löytää hyödyllisiä ja koriste? Kerro meille mielipiteesi ja kommentteja tämän artikkelin.