Se oli täynnä leluja, tyynyt eri värejä ja oli hukkaan kulmat. Pienellä järjestys ja hyvät varastointiolosuhteet ideoita, sali näyttää toiseen. "Tämä huone oli sekaisin! Omistajat ovat kaksi nuorta lasta, jotka olivat muuttuneet huoneeseen hänen leikkipaikka. Lehtiä ja kirjoja keskellä, ja värikkäitä tyynyjä, joka ei vastannut, hän oli tarkastella jotain jäljellä. Aloin vaihtaa sohva, avaa tilaa loput talon, ja käytti alla olevan tilan ikkunan laittaa pankkiin tallentaa leluja kun sitä ei käytetä. Lauloin kaikki tyynyt beiges ja okrat ja ... voila!: Huone näyttää toiseen. Vai ei?".

Ennen ja jälkeen elää sohvat, nojatuolit, kaksi ikkunaa, verhot, palkit, puulattiat, matto ja oranssi lamppu jalka

Uusi kirjasto hyllyt

Voiton avain varastointi on tartuttava keula ikkunan sijoittaa hyllyjen menevät säilytykseen lehtiä, kirjoja ja koriste-elementtejä ...

4 valo hyllyt

Ne ovat 25 cm syvä ja 10 cm: n paksuinen. Kuten kaikki hyllyt ovat samalla etäisyydellä (30 cm, niiden välillä), jolloin saatiin tunnetta järjestyksessä. Ja maalattu samalla värillä kuin seinään, ne ovat kevyempiä.

Houkutteleva ja järjestys

Tärkeintä ei ole laittaa kaikki kirjat tai telineen yhdistelmällä. Yhdistämällä erilaisia ​​elementtejä kunkin hylly, kirjasto näyttää houkuttelevampi.

Galleria, 7 valokuvaa
Ihme, tässä huoneessa!

Ideoita tallentamiseen: korit, laatikot ja runko

Olemme käyttäneet laatikoita ryhmitellä pieniä kohteita, jotka olivat pöydällä, kuten valvontaa.

Korit aikakauslehdet

Pöydän oli alempi hylly, jossa otimme kaksi koria kuitua: tässä me guardardo lehtiä ja paloja enemmän käyttöä.

Arkku tallentaa

Ikkunan alla olemme sisällyttäneet pankki, joka palvelee tallentaa leluja ja ylimääräinen paikka. Olemme uhranneet matto, jotta se olisi mukava.