Ajattele globaalisti, sanoo ilme. Ja tämä pätee myös koristamaan kotiin. Koska huolta planeetan alkaa kotoa, jossa materiaalien valintaan, huonekaluja tai kankaita ympärilläsi. Haluavat olla ympäristöystävällisiä? Sisustaa kotisi alkaa vihreää painiketta. Annamme teille joitakin johtolankoja.

1. Kankaat että hyväilee ihoa

Pellava, puuvilla, villa, silkki, Tencel (kankaan puusta) tai hamppua sekoitetaan pellava tai silkki. Valitse ympäristöystävällisiä kankaita, jotka eivät sisällä tóxicas- ja biologisia aineita, jotka ovat peräisin kasveja, joita ei käytetä torjunta-aineita tai sienitautien tai kemialliset lannoitteet. Tulet saamaan mukavuutta ja iho kiitos.

2. Kolme kirjainta muuttaa kaiken

Lattia, huonekalut, tarvikkeet ... Mene etsintä ja pyydystäminen FSC-merkintä (Forest Stewardship Council). Miksi? Koska hallinnalla varmistetaan, että puu on tehty vastuullisesti ympäristöön ja yhteiskuntaan. Kestävin vaihtoehto paloja luonnon vaneri kierrätyspaperille puulevy.

3. huonekalut: Puu sielussa

Ei ole mikä tahansa puu. Kalusteet veto kartonkia formaldehydin haihtuminen on vähäistä-haihtuvaa ainetta, joka voi olla haitallista terveydelle, ja voisi todistus "echo" ja distempers.

Kuistilla puinen pergola ja pieni oleskelunurkkaus

4. Countertops kierrätetään

Luuletteko keittiö työtaso valmistettu jäänteitä lasista tai posliinista? Kyllä, on olemassa. Ja tuhkaa ja hartsin tai kiviä tai pulloja. Valitse ne kierrätetty: vähentää jätettä ja minimoida VOC-päästöjen (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) terveydelle haitalliseksi.

5. Matto kuituja, taika

Joukkueen kanssa luonnonkuituja, ne ovat kestäviä ja erittäin terveellistä. Jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia kannattaa hyödyntää tarpeitasi. Näin, juutti on pehmeä ja lämmin. Levät ovat vedenpitäviä. Sisal on joustava ja bambua, hyvin tuore.

Luonnonkuituja pukea lattiat sisä- ja kodin ulkopuolella.

6. Seinät hengittävien

Jos välttää synteettinen lakka minimoi läsnäolon VOC joten kotiympäristö on terveempi. Luonnollinen vaihtoehto tarjouksen maalit maidosta ja kivennäisaineita.

7. jäljitellä koala, valitse bambu

Se ei ole puuta, mutta se näyttää, joten tämä jättiläinen ruoho on erittäin hyvä vaihtoehto liikakalastuksen estämiseksi metsiä. Mutta sen hyödyt ylittävät ulkonäkö: se kestää hyvin kosteutta ja ei helposti epämuodostunut. Lisäksi sitä voidaan käyttää kerroksissa, työtasot ja huonekalut. Parempi, mahdotonta!

Kuisti vuoristomaisemat

8. eristää itse, mutta ei toksinen

Korkki, hamppu, villa, puukuitulevyjä tai selluloosa. Ne eivät sisällä myrkyllisiä aineita ovat ympäristöystävällisiä ja luoda erittäin mukava koti mikroilmaston. Kivivilla, lasivilla, suulakepuristettua polystyreeniä ja polyuretaani ovat tehokkaita eristeitä, mutta eivät ole ekologinen. Valitset.

9. Pahvilaatikot pidemmälle

Hallitus on uudistunut ja nyt tehdään tuoleja leluihin. Lisäksi esteettinen kaiku, numerot eivät petä tonnia kohti kierrätyspahvista on säästöt 140 l öljyä, 50000 litraa vettä ja 900 kg hiilidioksidipäästöjä.

10. muistuttaa uusien käyttötapojen

Uudelleenkäyttö on avain olla ympäristöystävällisiä. Silloinkin, kun koristelu! Ennen hävittämistä huonekalu vanhoja tai vanhentuneita arvoja antaa toinen mahdollisuus. Ehkä vain maalikerros ja muutama järjestelyjä toteuttaakseen sen. Ja presto! Huonekalut kuin uusi.