Et ole tottunut kameroita? Hän näkee tämän kesän koulutus sinulle, koska sinä ja talon aiotaan valtavirtaa. Ja täällä on eniten kaikkein Summer 2017 ja usko meitä, se vangitsee.

katso Välimeren

Miksi näyttävät välimeren mieltä olet? Oikea. Valkoinen ja sininen. valkoiset seinät, ylänköjen huonekalut rakennus-, tekstiili- ja yksityiskohdat valkoinen ja sininen ... Mikä on sininen? Hyviä uutisia: kaikki kannattaa.

Semitoma sininen nojatuoli olohuoneessa valkoisiksi maalatut seinät

Mutta ei vain elää valkoinen ja sininen Välimeren ilmeen. Joten se valo, yksinkertaisuus, luonnon materiaaleja ja tietysti meren yksityiskohtia.

Ja puhutaan sininen ...

Ei vain tekstiileissä voit käyttää sinistä. Se on niin trendikkäitä, että se värit kaiken, jolloin se raikas ja rauhallinen ilmaa kotiisi. Azulea osat kuten ovet, kaapit, panelointi, palkit, yksityiskohtia ... Tulokset ovat näyttäviä kuin tässä keittiössä.

maalaismainen keittiö sininen

fresquíiiiiisimas matot

Ei kaukana paljain maaperästä. Mikä kasvi matot, ihanteellinen kesällä, koska ne ovat viileitä, ne säätelevät kosteutta (täydellinen ranta taloja) ja ovat hyvin toimeentulevia kanssa.

valkoinen huone luonnonkuitu matto, valkoinen sohva vihreillä tyynyt, puiset tuolit käsinojilla ja uloskäynti kuistille

Liittyvät tämän artikkelin

Kesällä 2017 suuntauksia ulkona tekstiilien

It Takes

Kesällä 2017 suuntauksia ulkona tekstiilien

Mutta on enemmän vallan kuitujen ...

Koska et voi vain käyttää mattoja. Luonnonkuidut on täydellinen huonekaluja, tarvikkeet, jotka auttavat järjestämään (korit, laatikot, korit ...) ja koristeellisia yksityiskohtia.

Ja jos todella haluat laittaa viimeisiä, tarjouksen Esparto. Olla kova kuitu, joka oli taka käyttötarkoituksiin "kaupunki" läpäissyt sisustaa taloa, jossa on paljon luonnetta. Kuvan alkupaloiksi ...

00455283

hot kohteet

tai metsäpäiviä 02 OpenTentDecking

Leirintäalueella on muodikasta. Mutta älä pelkää. Ei epämiellyttäviä ja tungosta retkeily tiedät ... mutta se antaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen kaikilla mukavuuksilla, valo, vesi, mukavat vuoteet, Intimacy, ota upea luonto ja ainutlaatuinen paikkoja. Astumme Tänä kesänä mennään &# 39; gampling&# 39;! Näette vuosikerta asuntovaunut ylellinen telttoja, puu talot, jne

Pantone lämpö

Jos sininen ei värin haluat ... sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja, ja te ette usko, että kesällä, kuten keväällä, on värikäs räjähdys ja 2017 voinut olla erilainen. Kesällä paletti on värejä jokaiseen makuun: on energinen, vilkas, valoisa ja rentouttava, täydellinen alhaisemmalla nopeudella, kun elimistö vaatii ansaittua torkut ulkosalla. Tämä keltainen on yksi niistä, mutta on paljon enemmän!

Yksityiskohta ulompi sohva tyynyt ja keltainen ruudullinen, harmaa ja valkoinen tyyny, hydraulinen kerros tarjotin ja plantas_433263

Ja seuraavaksi eniten värit, on toinen hyvin viileä ja trendikäs alue: Candy värit. Pastellivärejä suurilla annoksilla valkoisia, mikä tekee niistä valoisa ja raikas. Kirkas, sileä ja raikas trendi, ovat lasten leikki -jossa alkoi väritys reinar- koko talo antaa vuosikerta ilmaa.

Semitoma välipala taulukon exterior_410907

Mutta varokaa, älä ansaan uskoa, että ne ovat vain lapsiystävällinen. Itse asiassa ne ovat täydellinen roiskeita väri (ja pieninä annoksina arkuus) koko talon. Toinen kohta sen puolesta? Tai väsynyt, koska ne ovat hyvin neutraalit sävyt tai mene pois muodista

Ulkopuolella nauttia auringon ja kuun

Aurinko, mutta varjolla. Pergolat, valinta materiaalin että voit valita, ovat on kesämökkejä. Ja et tarvitse valtava puutarha on yksi. Itse asiassa, on irrotettavissa 200 x 200 cm, vaikka kiinteä yleensä mitata 300 x 300 cm. Ovatko nämä toimenpiteet eivät täsmää? Voit aina suunnitella sitä, säätämällä senttimetrin tarpeisiin terassi tai puutarha. Täällä on idea Bougainvillea katon mutta jos annat napsautuksella löytää paljon enemmän.

00389595

Vaikka joskus yksinkertaisin nurkassa voi olla viehättävä ja pergola voi olla yksinkertainen viiniköynnöksen tai puu pitkä oksat tai varjossa sisäpihan ...

Se on asia valita mukava, kevyt ja kangaspaloissa surround itseäsi kasveja, jotka tekevät sinusta tuntuu omassa paratiisissa. Villitys tämä koskaan, ei koskaan tapahdu.