Kirja luit on osoittautunut multaa ja sen sijaan, tablet savuava. Koska olet löytänyt kerroksessa, olet tullut "premium-käyttäjä" Pinterest (Oletko nähnyt El kaappiin?). Suuri. Innostaa sinua tietää, miten haluat sisustaa kotiin ennen ostoksilla on Rebien, mutta kun sinulla on jalat maassa. Jos sitä mieltä, että pienen näytön ja nähdä, että olet asennettu pilvilinna ... meidän täytyy palata maan. Kertovat 3-1, palata omaan makuuhuoneeseen ja alkaa suunnitella täydellinen (ja realistinen) koristeluun. Olemmeko menossa sinne? 3, 2, 1 ... herätä!

00395767

Mitä kertoo?

Sinulla on hyvä maku. Tukevat kaikki nastat. Mutta on herra budjetti korjata päivä ja päättää itse, mitä jää ja mitä tapahtuu ostoslista. Ja jos et ole ottanut Pasalabra potin, sinun tee valintasi. Voit mennä pieleen, noudata tätä sääntöä: "NO väliaikainen panostaa palasiksi". Mitä ne ovat? Hyvä sohva, hyvä sänky ja pöytä ja mukavat tuolit todella.

Sohva Huokausten

Emme ole puhumme sohva, joka aiheuttaa Oh! mutta! Ohhhhh! Ja se ei saada mukava sohva (myös), mutta on mukava sohva. Joten älä ohjaa osto katsella, mutta se paikka, jossa takaisin menettää siveä nimi. Ja erittäin tärkeä: älä kiirehdi. Kokeile Right. Istuu jalat, venytetty ... Sohva olisi mukava käytät sitä käytät sitä. Täällä opitaan valitsemaan täydellinen sohva kotiisi ja teitä.

Sänky unelmiesi

Älä kitsastella kuluja. Hyvä patja hyvä patja ja hyvä tyyny. Ne ovat voittaa trio.

00452077

Pääty voit muuttaa niin usein kuin haluat, mutta hyvä joukkue pois maksaa rahaa ja se on viimeksi olet seuraavien 10 vuoden ensimmäisenä päivänä.

Saat muuuuuuchas käyntiä

Kiinteä. Olitpa menossa elää yksin, kuin jos aiotaan pari. Ole valmis vastaanottamaan niitä. Emme tarkoita saada näyttäviä annoksia tai laseja paahtoleipää täydellinen, mutta et pöytä ja mukavat tuolit.

00394853 O

Oman päivä on, tietenkin, mutta myös suurten työpöydälle. Estää viimeisen kulauksen kahvia moninkertaistaa "No, aion menossa minua ..."Kun he yrittävät ei menettäisi lannerangan nousta.

Välttämätön edullisia

  • Verhot. Joissakin ikkunoissa ilman verhot ovat ... ehdottomasti surullinen. Eivät kuluta paljon rahaa niihin, koska mittatilaustyönä ovat kalliita, ja jos siirrät itsesi täällä kerralla, he eivät käytettävissäsi seuraavaan kotiin.
  • Lamput. Ei alasti lamppu! Ellei puhumme Edison comme il faut.
  • Lisäosiin. Kannet tyynyt, täkit, lakanat ... Sinulla ei ole paljon rahaa käytät saada ulkoasua haluat. Lisäksi se on parempi olla taloudellisia osia. Joten se maksaa muutoksen muutat maun.

Hyödyntää telan "RE"

Se vie kaikki talteen, kierrätetty osat, ... vakioitu hyödyntää tätä kehitystä myös edullisia. Näkee jäljet, kysy isoäiti voit kaivella kellarissa, katsokaa että pala, että äiti oli menossa heittää ja antaa uuden elämän ... Annat persoonallisuutta ja lämpöä. Mutta varokaa! Yksi asia on pala historiaa ja toinen teki pala jauhetta. Palauta se tarvittaessa.

Haluatko antaa sille luonteen? 25% huonekaluja periytyvät tai käsintehtyjä retro

myyttinen "maku kotiin"

Miksi omassa keittiössä Kuuletko tuulen vihellystä ja kuulla äitisi Lieden vaikka et ole ruokaa? Se on asia antaa elämän. Onko joitakin temppuja? Siellä ne menevät. Ja ne ovat hyvin yksinkertaisia.

  • Vihanneskauppias. Täytä se eri kauden hedelmiä. Se lisää väriä ja muuten auttaa syödä paremmin.

  • Purkit näköpiirissä. Kolme tai neljä, yhtä suuri ja avoin, tuo enemmän käyttötarkoituksia: pasta, riisi, jauhot ...

  • Puukalut. Dan lämpöä itselleen ja käsi, ovat hyvin käytännöllisiä.

  • Puutarha aromaattinen. Kolme pientä ikkunassa tai hyllylle ruukuissa, antaa elämän ja tuoksu keittiöön.

Käytännössä OMMMMM ...

Älä kiirehdi täyttämään kotiin mitään. Älä anna heidän hyökätä tyhjän tilan kammo. On parempi jättää vapaa seinään kuukaudessa, koska ne antavat koostumus kuvat pidät eniten, ansaita lempinimi "Queen Putty".

00389587 O

Mitä? Fancy pitää nähdä ideoita, ei? Anna meidän galleria. Ja seuraa sitä, seuraa Pinning!

Galleria, 10 valokuvaa
DECO ALOITTELEVAN