Carmen oli niin valkoinen se ei tuntunut suojassa omassa olohuoneessa. Puiset huonekalut ja uudet Ruokapöydän tuolit mukavuutta kodikas johdetun muutoksen. "Nyt ilo!"

Carmen sisustettu hänen olohuoneessa, kun hän valitsi valkoisen sävyjä, jotka antavat valoa ja korostaa hyvän arkkitehtuurin "mutta luulen vietin ja oli liian kylmä", hän sanoo. Antaa lämpöä, valitse luonnonmateriaaleja maan sävyjä ja puiset huonekalut, kuten Jardin d'Ulysse mukava, joka tarjoaa tukea ruokapöytä.

Matto Fortgama auttoi meitä määritellä alue. "On hienoa. Katsoin yhden, mutta tila on niin suuri, että ei löytänyt joka vakuuta minua".

Ruokasali oli melko yksinäinen, joten korvasi tuolit taonta toinen Ikean tapaus. "On mukavaa, se on nyt paljon mekko!" Huudahti Carmen nähdessään lopputuloksen.

"Rakastan sitä!", Hän ei lopeta toistamalla Carmen. Ja myös meitä. Fortgama matto on ollut fantastinen oleskelutilassa. Niin mukava ja lisäravinteet Jardin d'Ulysse. Ikea tuolit pukeutunut ruokasali ja kahviastiasto Villeroy & Boch laittaa jäätävissä.

Ja sinä? Oletko luonnonmateriaaleja kuten nauttia kotona Carmen? Millainen? Kerro meille kommentteja tämän artikkelin. 

Tai palata Special 'Tapaamiset ruokailu uusittava kaappiin'.