Sininen on valta rauhallinen, rauhoittaa ja elvyttää mielen. Niin rauhallinen, sininen kirjekuori kannustaa aloittamaan uudestaan.

Fernando Mainguyague selittää miksi: "sisällyttämällä molemmat vihreä ja valkoinen, turkoosi, lisäksi oma harmonia sininen välittää rauhoittava voima vihreä ja sisäinen puhtaus on valkoinen. Se on kuin viileä ja virkistävä tuoksu hymyilee ja unelmia ", hän määrittelee vastuussa Ameron. Yritys on valinnut turkoosin sävy innoittamana meren tänä vuonna kunnostaa talon. Bali on Blue E595, sinivihreä yhtä kirkas kuin rentouttava. Ansaita lämpöä luonnonvaloa ja ne ei havaita kaukana ja kylmä. Ja se on loistava aqua väri, semiclaro ja tuo leveys, keveys ja suuri syvyys pieniin tiloihin, kuten tutkimuksia tai kylpyhuone.

Yhdistää se ...

Erilaisia ​​sinisen sävyjä, vihreitä ja valkoisia, luovat rauhallisen ilmapiirin. Antaa elämän ja kontrastia, se sisältää yksityiskohtia indigo tai violetti. Ja jos haluat harmonisesti, veto yhdistelmä sinistä ja oranssia, kaksi täydentävää jotka luovat rentouttava kulmat.

Vueve pääartikkeli &# 39; uusia värejä kodin sisustus&# 39;.