Jos huonekalut, kankaat ja värit antavat pois keveyttä ja tuoreutta huoneessa, on tärkeää, että lisäravinteet tekemään samoin.

Siten valita materiaalit, kuten terästä tai lasia lampuille. Näytölle, aina neutraaleja värejä. Muut tekijät, jotka auttavat keventää ja moninkertaistaa tila ovat peilien, joka voidaan sijoittaa vasten seinää, ja epäsuora valaistus. Vihje: valitaanko LEDit, koska halogeenit antavat paljon lämpöä.

Lopuksi hän ajattelee, miten tuore on luonnollinen: kukkaistutukset täynnä tuoreutta joka kolkassa. Pelata yksityiskohtia luonnon innoittamana, kuten kuivien oksien, kukkia tai puita maalauksia, lasi maljakoita ... Näillä Koristetakeet "refrescarás" huoneeseen helposti.

Kukka-asetelmat ideoita

GREEN. Vihreät ovat elementtejä, jotka tuovat paljon raikkautta oksat. Thalpsi leikkii läpinäkyvä vihreä; Salal, lehtipuita; tai viburnum.

valkoisia kukkia. Ne ovat erittäin kirkkaita. Tapauksessa Trachelium ja lisianthium (erittäin viileä), pioni (erittäin älykäs), ja Leinikki kukonkannus.

Color. Et mene pieleen jos turvautua mauve kukkia ja ruusuja. Mar Ramon, Abaco suositellaan lathyrus kukkia, valkovuokkoja, hyasintit ja phlox.

 Kuten koristelu kukkia? Millainen käytätte? Kerro meille kommentteja tämän artikkelin.