Kenen vessassa ja milloin? Mitä haluaisit voittaa sen? Jos sinä ja perheesi Coincidís joskus voit tuplata nielujen ja jos haluat enemmän tilaa, keskeytetty wc ja hanat hoikka ovat liittolaisia.

Kestävä, puhdas ja erittäin turvallinen

He ovat niitä, jotka ovat painopisteet, mikä varmasti voittaa kestävyyttä, hygieniaa ja turvallisuutta. Koska uudet maaleissa, pinnoitteissa, huonekalut ja terveys, ovat valmiita kosteutta, helppo puhdistaa ja on hoitoja, jotka tekevät niistä luistaa, kuten suihku lentää turvallisesti Jaakobin Delafon.

Saada enemmän kauneutta ja säästöjä

Ja kaikki menettämättä esteettiset ja huolehtimalla taskukirja ja planeetan. Miksi valita joko terveydelle tai hanat voivat säästää jopa 40% vettä. Liitososilla virtauksen tai kahden huuhtelu wc tai keskeytyy valu.

pyyhekuivain seinä

Tiesitkö, että ...?

Vuorausputken on yksi kalleimmista uudistamisessa kylpy kohteita. Älä poista laattoja, sileät seinät ja laatoittaa voit maalata vanha. Veneellä satiini emali laatta voit nopeasti muuttaa kylpyhuone.

5 muutokset toimivat

1. hygieenisempiä wc

Synteettinen pesuallas, perustuu kvartsin ja hartsit ovat hygieenisiä, koska ne ovat yhdessä. Säästät tilaa monitoiminen wc on myös bidee.

2. hanat nopeampi

Suihkussa, valitse termostaattihana, joka saavuttaa halutun lämpötilan alle 3 sekunnissa ja ei tuhlaa vettä lämmittää sitä. 250 €.

3. Helppo huoltaa osio

Akryyli (halvempi) tai lasia (vastustuskykyisiä), vähintään profiilit raportoidaan läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Hoito anti-asteikko huolto on paljon helpompaa.

4. Kylpy tai suihku?

Tai molemmat, jos metriä. Työtä, sopeutua tilaa, mutta ne ovat kalliimpia. Tehdasvalmisteiset ovat saatavilla monissa koot ja valita akryyli- tai keraamisia.

5. Yhdistä pinnoitteet

Laita keramiikkaa lähialueilla suihkussa tai kylvyssä ja puuvarantotilanne kasvot ja hienovaraisesti-enemmän kauttakulkualueille. Voita käytännöllisyys ja puhdistamaan budjetti.

Uudistuksia mini alle 300 €

Asentaa pyyhekuivain

Ihanteellinen kylpyhuoneissa kuumentamatta, kaikkein käytännöllisin ja nopea asentaa ovat sähköisiä vain he tarvitsevat tulppa. Myös vettä ja sekoitetaan.

Ne auttavat saamaan käsipyyhkeet ja myös ympäristön leimahtaa. Hoida enemmän tilaa mitä ovat tavanomaisia ​​malleja pystysuunnassa samaan aikaan ovat hyvin koristeellinen. Löydät ne noin 260 €, alkeellisinta vain 90 cm.

Uudempi Inkorporoi termostaatti säädellä huoneenlämpötilaan ja jäähdytin ja voidaan jopa ohjelmoida. On joitakin, jotka näyttävät veistoksia.

Galleria, 8 kuvat
Uudista kylpyhuone PARAS hyvin vähän

Uudistaa pienet tarvikkeet

Telineet, pyyhe hyllyt, wc-paperi haltija, harjat .... Escógelos kaikki samasta materiaalista niin, että se on koordinoitu. Löydät settejä € 100.

Parempi, jos ne on tehty puusta tai kromi, kestävät kosteutta. Valitse mallit eivät tarvitse pitäytyä laatat. On liimalla järjestelmiä ja tuulinen, ja myös voit asettaa silikonilla. Ota mahdollisuus saada varastointi hyllyille tai henkarit.

Ja peili muuttuu peili kehystävät yksi ilman profiileja. Se auttaa sinua tekemään tilan tunnun. On niitä, jotka sisältävät valaistus, alkaen € 160.

Ensiesiintymisensä kerroksessa ilman tekoja

Voit asentaa vinyyli kerroksessa nykyisen päällysteen nostamatta. Se on kierrätettävä materiaali, joka kestää myös kosteutta.

Voit valita litteä tai malli toistaa pintaan keramiikkaa, puuta tai sementtiä loppuun. Alkaen 4,50 € / m2. Kuormalavoja ajopuu, click-järjestelmä on toinen vaihtoehto, joka on asennettu olemassa olevan lattian päälle. Vuonna kylpyhuone, parempi synteettisiä.

On myös keraamisia kappaleita, jotka on sijoitettu ilman tekoja tai sementtiä. Ainoa vaatimus on, että tasaiselle.

Hemmottele itseäsi hierova sarakkeeseen

Yksinkertaisesti asentaa suihkuseinä sarake korvaa vanhan hanan. Ne ovat esiasennettu terästä tai lasia paneelit, jotka eivät vaadi töitä.

Useimmat sisällyttää termostaattihana asetuslämpötila; ylempi spray sade, ja muut liikkuvat; ja säädettävä useita korkeuksia, paineilmalla ja vesisuihkut eri paineissa. Kustannus alkaen 200 € yksinkertaisin.

Monet suihkusuuttimet ja suuttimet sisältävät silikonia estää kalkkia ja helpompi ylläpitää.

Valaistus päivitys

Vaihda kylpyhuoneen valaistusta ja etsiä toista. Asentaa halogeenivalot tarvitsevat valekattoon kipsilevyjen. Paikka ja maali maksaa noin 200 €.

Mihin laitan ne? Korkeudella turhamaisuus ja pois vedestä alueilla. Anna etäisyys 80 cm halogeenit. Dichroic LED-lamput arvo on noin 20 € / u.

Näyttää hyvältä kun kammata hiukset tai maquillas on parasta refuerces valaistus peili valot sivuilla.

Dramaattisesti parantaa kuin uusi

Voit maalata otsaan kosteutta lakalla, muuta ovea, ja jopa peilata takki heitä ja muuten voitat kylpyhuone tilaa ja valoa.

Jos haluat uudistaa sen, on olemassa malleja alle 300 € tarjota dramaattisesti parantaa huonekalut, integroitu liesi ja soveltaa peili mukana.

Korvaa dramaattisesti parantaa huonekalujen lattiaan useita hyllyjä (alkaen € 15 / u) ja korit kuituja lisävarusteita.