Jos pidät värikkäitä kukkia, hajuvesiä hänet kotiin ja ovat erittäin helppo kasvattaa, sipulit ovat ihanteellinen kasvi. Täältä löydät miten istuttaa ja pitää ne, ja nauttia kukkien, värin ja aromin ympäri vuoden.

Kun istuttaa?

Loka-marraskuussa syksyllä kasvien sipulit, jotka kukkivat keväällä. Ne ovat: valkovuokot, hyasintit, liljat, narsissit, leinikkikasvit ja tulppaanit, esimerkiksi. On niitä, jotka alkavat kukkia talvella, ja ovat lumikellot, syklaami, The Dicentra, squill tai Muscari.

Ja maalis-toukokuussa, kannattaa istuttaa sipulit, jotka kukkivat kesällä, koska Azuzenas, begoniat, daalioiden, gladiolusten ja freesias mm. Jopa jotkut kukkivat syksyyn, kuten amaryllis, syksyllä krookus tai Nerine.

Miten istuttaa

Jos ostat sipulit, myös juurakot tai mukuloista viljellä teille, pitää mielessä, että on vaikea ja ei ole reikiä. Jos ostat itäneet ottaa paremmin, jos et vielä ole kukki. Tällöin istuttamisen, huolellisesti rentouttaa maaperä, joka erottaa lamput paljon yrittää olla rikkoa juuret ja istuttaa uudelleen. Missä? Voit valita:

Potted tai puutarha

Maa on voitava tyhjentää kaivoveden välttää vetinen ja sipulit lahoa. Jos kasvit puutarha, maa on kuohkea. Jos ruukkukasvit, parempi, jos tämä on huokoinen keraaminen ja on reikä vapauttaa ylimääräinen vesi; Jos näin ei ole, kastella sipulit välein kaksi tai kolme päivää encharcarlos.

Jotkut komposti (turve, komposti tai lannan) maan päällä apua on hyvä Bloom. Ja kolme kertaa vuodessa, laita lannoitetta: ensimmäinen annos keväällä, ja viimeinen, kun kesän päättyy.