On aika mennä nukkumaan! Pienille talo ei ole aina hyvä uutinen, mutta vanhusten on yksi aavistamaton vuorokaudenaikoina. Koska ei ole mitään parempaa kuin hyvin ansaittua lepoa oikeassa? No, joo, nauttia hyvällä maulla, viihtyisä ja tyylikäs makuuhuone. Se on kaksinkertainen palkinnon!

Siksi olemme tehneet valinnan huonekaluja, asusteita ja yksityiskohtia avain muuttaa yhden makuuhuoneen lehden. Kyllä, tällä kertaa pelaa hieman pysäkki unta ... ja vihdoin alkaa tehdä näitä unelmat. Ja Privalia erittäin helppoa kanssa alkuun palaset voi olla huomaamatta oman temppeli rentoutumista. Nämä ovat perusperiaatteet makuuhuoneessa ansaitsette. Makeisia ja tyylikäs unia!

Galleria, 13 valokuvaa
Makeiset (ja tyylikäs) HAAVEITA

Koristele vuodevaatteet

Levyt, peitot, tyynyt ja kvadrantti ovat myös kankaalle, joka koristella makuuhuoneeseen. Ja jos päätämme neutraali väri sisustus ja antaa vuodevaatteet? Se on erittäin hyvä valinta, koska niin voit muuttaa makuuhuoneen Iook kausi tai milloin siltä tuntuu.

night lights

Vaadimme, että asianmukainen valaistus on avain. Ja makuuhuoneessa, vieläkin. Lisäksi yleisvalaistus on tärkeää ajatella pisteen valoja kuin lamppu pukeutuja sekä yöpöytää, joten kun haluamme luoda rento ilmapiiri, lukeminen sängyssä ...

00361530 O

Jos lamppu nightstand on ohjattavia tai nivelletty paljon parempi: niin voit ohjata keskittyä valon sinne missä sitä tarvitaan, ja se on paljon mukavampaa.

Huonekaluissa Nightwatching

Anna makuuhuone olisi jotain kirjoittamalla rinnakkainen ulottuvuus: maailma rentoutumista. Rauhallinen sävyjä valkoinen Kookkaammat kohteita, paljon puuta, tekstuurit ... Ja miksi ei ripaus makeutta? Commodes taulukot ja laatikot maalaismainen chic syöpynyt tai maalattu pehmeitä värejä kuten valkoinen tai vaaleanharmaa puuta luovat tämän rento ilmapiiri. Lisäksi tämäntyyppinen kalusteiden sopii makuuhuonetta sekä aikuisille että lapsille.

Kävellen pilvien matot lapsille

Lapset ovat houkutelleet maahan ei ole salaisuus. Mitä täytyy pelata? Maahan. Mikä minä olen väsynyt? Maahan. Siksi matto on paras liittolainen. Lisäksi eristämällä kylmä talvella ja lämpöä kesällä, matot valinnassa Privalia eniten maukasta ja mureaa. Tähdet, pilvet, vaaleat värit, pastelli pinkki ... Käytännön ja viehättävä kosketus, joka voi olla huomaamatta huoneessa pienokaiset! Parasta: voidaan pestä pesukoneessa kotona. Kuka voi vastustaa niitä?

Galleria, 13 valokuvaa
Makeiset (ja tyylikäs) HAAVEITA

Älä missaa gallerian jossa löydät valikoiman parhaita Privalia varten tyylikkäät huoneet ja paljon inspiraatiota muuttaa sinun tai lapsesi tilaan lehden.