?! Miten!? Sinulla on terassi ja nauttia vain muutaman kuukauden? Ole varovainen, koska jos kuulet jonkun vähemmän onnekas, saatat tulla &# 39; käytössään&# 39;. Okei, emme sano et saanut sulka takki ja tunnet lumen alla, mutta meillä on joitakin ideoita, joiden avulla voit tehdä terassilla keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella (sisältä ja ulkoa!).

Ja muista: Kevät on täällä! Joten älä tuhlaa hetkeäkään ja Hio terassi. että "Teen sen, kun käynnistät hyvä sää" riskit kääntää "go, olen melkein ajanut minua kesän aikana, ja en ole vielä valmis virittää terassille". Seuraavassa on vinkkejä nauttia terassilla ympäriinsä.

1. Coldproof ja lämpö

Sama huonekaluja, erilaisia ​​lisävarusteita, erityisesti tyynyt ja huovat. Vain tämä muutos voi pidentää terassilla riippumatta vuodenaikoina. Keväällä ja kesällä, valitse tekstiilikangasalustalla excitment kuten pellavaa tai puuvillaa, ja vaaleat värit, jotka eivät säilytä lämpöä. Ja kylmä, etsien lämpö villan, kohta ja jopa hiuksia kankaita. Ajatelkaa: aurinkoisina päivinä, et voi vastustaa kahvilla ulkopuolella.

Galleria, 10 valokuvaa
10 IDEOITA nauttimaan kaikista VUODEN terassi

2. kukkia ja väriä myös kylminä kuukausina

Missä on kirjoitettu, että ainoa asia, kukat ovat keväällä? Kameliat, Lantana, kasvimaalla, alhelís, ajatuksia ... minä iloa sadepäivää. Nämä kasvit kuluvat ulkona kylmässä mausta sen kirkkaita värejä. Laita ne värikäs ruukut ja luot silmiinpistävää ja itsevarma asetettu.

3. Nauti siitä valossa kuun ... ja kynttilät!

Kynttilät antavat lämpöä, luo erittäin miellyttävä ilmapiiri ja maagisen tunnelman läheisyyttä. Seisoo taskulamput, lyhdyt, kynttilänjalat tai kynttilänjalkoja ... Kumpikin vaihtoehto on hyvä.

Yksityiskohta kynttilänjalat kynttilät ulkopuolella

Tärkeintä on sijoittaa ne ryhmissä luoda valaistus pistettä riippuen eri vyöhykkeillä. Muista valita turvallisen kynttilänjalat ulkopuolelle onnettomuuksien välttämiseksi. Ja älä unohda laittaa sitronellaruohon pitää hyttyset poissa lämpiminä kuukausina!

4. Näkymä tarpeitasi

"Toki, mutta minun terassi unohdetaan harmaa seinä rakennuksen vastakkaista, "sanot. Ei se mitään. Aseta ristikko ja valitse köynnöskasvin kuten muratti ja Bougainvillea lopettaa näkemästä seinään. Tietenkin, sinun täytyy odottaa jonkin aikaa kasvaa. Toinen vaihtoehto on bambu, ne ovat hyvin sitkeitä ja vaativat vain vähän huoltoa.

5. muuntaa se chill out

Ja annostelee huonekalut! Tärkeintä on luoda tyylin chill out terassi, jossa kaikki tapahtuu maanpinnan tasolla. Laita patjat ja paljon tyynyjä erikokoisia jossa voit levätä kuunnella musiikkia tai viettää mukavia iltoja ystävien kanssa. Hyvä vaihtoehto tyynyt ovat -Suuri poufs, pieni, pyöreä, neliö ...- koska voit käyttää niitä kuten pöydän tai istua. Muut erät, joita ei saa hukata ovat lyhtyjä, mattoja luonnonkuitujen tai puun paljain jaloin ja ruohoinen alue makaamaan. Jos et halua olla tietoinen ylläpito, voit valita yhden keinotekoista. M2 myydään ja vaikka mikään kuin luonnollinen, uusia malleja ja antaa temppu on mukava ja pehmeä. Leroy Merlin löydät ne kotikäyttöön, mistä 14,90 € / m2.

6. aurinkoa ja varjoa ...

Luo nurkkaan, jossa voit levätä rusketus kesällä, katsella kukkia keväällä, luetaan ruudullinen syksyllä kaakaota ja miellyttävä talvella iltapäivällä. Riippumatossa tai tuolin ovat mukavin vaihtoehdoista. Äläkä unohda, että luonnonkuitujen antaa erityistä lämpöä.

Semitoma paju tuoli terassilla

7. Grow yrtit

Ajatuksena on, että voit nauttia nähdä, miten ne kasvavat ja sitten antaa teille joitakin "etu". Valitse nurkkaan ja laittaa pöytä ja neljä tai viisi ruukkuihin. Laventeli, timjami tai basilika, tuo raikkaan tuoksun ja kutsua sinut tulemaan ja rentoutua. Sitä voi myös kasvattaa oregano, minttu ja persilja koristeeksi astiat.

8. Kaikki järjestyksen plis Plas!

Avain tehdä tuhat ja yksi matkustamista kotiin, kun on aika kerätä terassille on saada joitakin huonekaluja, joiden avulla voit säästää.

Yksityiskohta paju runko avata tyynyt sisällä

Arkku, pieni kaappi, penkki varastointi ... pitää sisällä tyynyt, kynttilät ja kaiken minkä voi vahingoittua, jos sää pysyy, sekä kesällä että talvella.

9. Huolto? minimi

Terassi pitäisi antaa vähemmän paremmin. Pitäisi olla paikka nauttia, ei pysyt orjuutettu rinne, esimerkiksi tunnin kasteluun. Tässä mielessä jos asennat automaattinen kastelujärjestelmä voit lakata huolehtimasta kasvien kastelua, vaikka lähdet lomalle. Kätevin on olla ohjelmoitavissa säätää kastelua joka hetki vuoden. Ja huonekalut? Aurinko, kylmä, tuuli ja sade, joka päivä, voi pilata niitä. Jos valitset kääntyvät osat voidaan helpommin varastoida kun sitä ei käytetä.

Galleria, 10 valokuvaa
10 IDEOITA nauttimaan kaikista VUODEN terassi

10. On aina tilaa grilli

Grillattuja kasviksia, grillattua lihaa, grillattua kalaa ... varmasti saa sinut kuolata ajatellut ruokia, että olet valmistautua! Jos sinulla ei ole tilaa työtä, ei hätää: on vapaita kaasu tai sähkö kaikenkokoisia ja hinnat malleja. Joka tapauksessa, aseta se kulmaan, jossa pakokaasut pääse kotiin eikä häiritse naapureita ongelmien välttämiseksi ja ... Hyvää ruokahalua!