Valitettavasti meillä ei ole taikasauvaa saada mitään muuta metriä kotona. Mutta hyviä ideoita ja vähän kekseliäisyyttä voimme venyttää ... melkein kuin taikaiskusta. On ensimmäinen askel? Toteutettava mittanauhan ja tehdä numeroita! Mittaa jokainen nurkka, ontto tai vapaa seinäosaan ja m2 käyttämättömistä kohtia, jotka löydät kotona. Jos sinulla on välillä 1 ja 3 m2 ja halua antaa sille käyttöä tähän tilaan toistaiseksi hyödyntämättä, varmasti näistä seitsemästä ehdotuksesta löytää hyviä ideoita, joita voit toteuttaa. Huvita? ... jos voit saada kaiken!

Vain 1 M2

Luo kaappi pilarien välillä

00366856b

Jää 1 m leveä ja 30 cm syvä tarpeeksi voittaa kaapin keittiössä. Hän ajattelee, mitä vie useimmat ovat ruokia, jotka ovat välillä 25 ja 28 cm halkaisijaltaan. Tässä tapauksessa se suunnitellut alkuun näyteikkuna ruokia joka keventää kokonaisessa, avoin tukipiste keskialueen ja kaappi alla, sillä pöytäliinoja ja pöytä palvelun tai pieni ruokakomero.

Tutkimus oven takana

00349120b

Taulukko 100 x 40 cm on enemmän kuin tarpeeksi luoda alue opiskeluun tai tarkistamista paperit. Tässä on käytetty tilan oven takana luoda kätevä työpöydän koon ja vähäisen: se koostuu hylly pöytä ja lipasto, joka puolestaan ​​toimii tukipinnan hyllystä. Ja kaikkea vähän tilaa.

2 M2

Koko sali syvennykseen

00400067b
Sisustusarkkitehti Paz Aguilar González on tullut tilaa 2 m2 välillä sisäänkäynti ja olohuoneen täysi sali. Hän ajatteli kaikki tarpeet, että sinun täytyy tulla ja lähteä kotiin ja: peili nähdä, että myös kaksinkertaistaa valon; yksi matala Laatikkokaapit mistä avaimet kirjaimia ja useita kuitit; ja pankin 100 x 40 cm ja joka toimii myös tallentaa. Ja kaikki vain 2 m2!

Liittyvät tämän artikkelin

Custom kalusteet: enemmän järjestystä, enemmän metriä, enemmän tyyliä

Onko sinulla minipiso?

Custom kalusteet: enemmän järjestystä, enemmän metriä, enemmän tyyliä

Pesu vyöhyke piilossa kaapissa

00325924- (1) B-

Paneloitu pesukone, baari ripustaa vaatteita kaapit ja pesuallas hoitoon tahroja. Tämän pesualue suunnittelema Javier Merediz, on kaikki mitä tarvitset ylläpitää täydellinen vaatteita. Ja mikä parasta, vain 200 cm leveä x 60 cm syvä (välttämätön työtaso ja laitteet). Taiteovet salata sitä näkyvistä ja ovat hyvin käytännöllisiä avattaessa, koska mitään jäljellä tilaa keittiössä.

Täydellinen ruokakomero nurkassa keittiössä

00340931b

Nurkassa 200 x 100 cm on tila, joka on varattu joukkue Deulonder kotimaisen arkkitehtuurin luoda täydellisen ruokakomero. On ripustuskiskossa (mistä makkarat keittiökapineet), hyllyt tölkit ja pakettien, laatikot rätit ja pienempiä, ja sälepohja laatikoita pyörillä pohjassa, täydellinen raskain. Ja kaikki 30 cm syvä kaappiin. Halusin on voimaa!

FI 3 m2

Työpöytään takana sohva

00375797b

Jeanette Trensig sisustusarkkitehti on luonut toimiston alueella jakamaan väliseen tilaan takana sohva ja seinään. Se koostuu upotettu kirjasto, 100 x 40 cm -Perfect varten tietokone- ja silitysrauta pöytä, erittäin kevyt. Lisätä paikkaa menettämättä avaruuteen, "toimisto" Sen mukana tulee kaksi ottomaanit, jotka on tallennettu pöydän alla, kun sitä ei käytetä.

Keittiö on edessä 3 metriä

00409141b

Tämä keittiö on kaikki mitä tarvitset seinälle vain 3 jm välillä olohuone ja ruokasali. Vesi alue, uuni ja mikroaaltouuni, liesi, upotettu jääkaappi ja matalaan kaappiin. Mercedes Postigo sisustusarkkitehti laatija uudistus on otettu ylä- ja alapalkissa on jokapäiväistä astiat käsin, ripustaa sauvat. Loput huonekalut tallennetaan yläkaapit lasi rintamalla yhteensopivat värillinen seinät.