Te kolme päivää katsomassa häntä istumaan valo maali näytteitä seinälle, menetit suorastaan ​​turvautua virtuaalitodellisuuden valita kullekin tavarat huoneesta ja valittaessa verhot saapuu, ¿ roikkua ensimmäinen vievät sinut muiden edelle? Virhe!

Vauhdilla ole koskaan hyviä

Ei väri, mitään kaavaa tai tyypin pidättyvyyttä ... Ensimmäinen asia, sinun pitäisi pitää mielessä lyödä verhot ovat todella vähän tekemistä niiden kanssa ja siten säilyttää pitkän piilossa: ikkunat.

00426453b

Ja se on, että jopa paras koordinoitua putoaa voi olla katastrofi, jos ei oteta huomioon ottaen ne ovat. Hänen mielestään ikkunat pohjoiseen päin aina saavat vähemmän valoa kuin etelässä, joten on suositeltavaa ole kovin paksu tai tumma liinalla selvemmin ei jäädä. Ja päinvastoin, Etelä ikkunat, ehkä valita yksi, joka voi estää voimakkaimman säteiltä.

Ensinnäkin, tasapaino

Usein, liittyy läheisesti edellä virhe asetetaan vain hieman ohut verhot valoisia. Vaikka näyttää siltä, ​​hyvä parantaa luonnon valoa avaruudessa, mielestä, niin kuin jokainen päivä auringon noustessa (chipirón!), Myös paikkoja ja siellä on useita kertoja, kun verhot ovat välttämättömiä suojella yksityisyyttä uteliailta katseilta. Jotain, joka-tarkoituksenmukaisempaa esittää, että esconder- voi taata avoimuus.

Galleria, 12 valokuvaa
10 KATASTROFIT sinun tulisi välttää valitessaan CURTAINS

Näissä tapauksissa on parasta yhdistää kaksi kerrosta: läpikuultava päivä ja läpinäkymätön yön yli. Ja vaikka tämä tuo mieleen niille hyvin klassinen verhot palatsin perinteitä, eivät kärsi: on olemassa monia tapoja tehdä sopivaksi moderniin tyyliin kuin esimerkiksi yhdistämällä kaihtimet tai näytöt alla sheers, louvered ikkunaluukut, tasainen paneelit kuten Japanin ...

Ei vain sisustus

Unohda tehtävän verhot elementteinä, jotka suodattavat valoa ja tilaa voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten ei pysty nukkumaan jos huone on edessään itään ja voit päättää hieno putoaa tai ottaa haudata teitä tyynyn alle laittaa torkut, jos se on länteen.

00427883b

Ratkaisu: riippumatta valittu sävy, älä unohda yhdistää se joidenkin kangas läpinäkymätön kangas pystyy pysäyttämään valoa, foscurit tyyppi myös auttaa hallitsemaan sisälämpötila huoneen.

Vetää pois mittanauha ja ryhtyä toimiin!

Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta et olisi ei ensimmäinen eikä viimeinen alittaa baarissa tai verhotanko mukautettuja, mitä se on vielä pahempaa - ei mitata tarkasti ikkunan tai tee PalmOS tai &# 39; silmään&# 39;.

Liittyvät tämän artikkelin

¿Curtain tai sokean? Plussat ja miinukset osuma pukeutua ikkunat

Clear IDEOITA

¿Curtain tai sokean? Plussat ja miinukset osuma pukeutua ikkunat

Tai jopa vielä tehneet mitään tiliä lisätään saatu luku vähintään 30 cm: n molemmin puolin ikkunan putoaa pois, avoin mukavasti ja välttää puolin kehykset näyttävät.

Menestys kaava

Miten on mahdollista, että tämä kangas, joka näytti rikas ja runsas in tai näyttelyluettelossa kuva internetin tai ystävän luona etsiä ...- &# 39; riutunut&# 39; meidän ikkunasta? Voit syyttää itse kankaan mutta -escasa- määrä olet tehnyt verhot.

00428051b

Laskea määrä kudosta tarpeen verhot suositellaan kerrotaan mittausvälin kattamaan 2 tai 2,5 ja jopa 3, kun kyseessä on finos- sheers, riippuen siitä haluammeko puckered vaikutus tai enemmän lineal.Y unohda lisätä noin 10 cm hemming puolin.

nosto vaikutus

Aivan kuten laiha farkut selin pidentää jalat ja yksi poikaystävä leikata lyhentäminen (tähän on hyvin muodikas), jossa tanko laittaa verhot vaikuttaa heidän viimeistelyyn. Mitä tahansa toimenpiteitä tai Windows Forms jos liinoja alta katon on tyylikkäämpi kuin jos laitat tukea juuri näiden yläpuolella.

Kuten on asianlaita leveys pituus verhot myös se on turvautua matematiikan: kangas tulisi olla ainakin 35 cm suurempi kuin lasku valmiita verho. (Jotta ylempi puristin ja helma). Pitää tämä mielessä, jos et halua päätyä näyttämään seinälle on &# 39, ulokkeen&# 39;. Ja jos haluat vetää, lisätä toisen 10 cm.

Matter of style

Oletko putoavat trooppinen painetusta kankaasta super-trendi ja nyt näet muuttuvat koko sisustus huoneen sopivaksi? Niinhän sanotaan elää omaa lihaa rooliin, joka voi hankkia kuviollinen verhot, varsinkin värikkäitä versioita tai suurilla motiiveja.

Jos et ole ollut tietoinen päätös, se on parempi valita yksiväriset kankaat ja mieluiten vaaleat, mutta on myös mahdollisuus muuttaa ne valokeilaan huoneen alentamalla vaikutusta muiden elementtien visuaalista painoa kuin sohva tai matot välttää kilpailevat keskenään.

Kaikenlaisille kankaille ei kannata

Vaikka makuja, värejä -ja estampados-, kaunein kangas maailmassa ei näyttämään odotat sen, jos sinulla on hyvä lasku, kuten tarjoamalla pellava kankaat, puuvilla- tai silkkiä. Toisaalta, nämä luonnonkuidut on joitakin haittoja, kuten taipumusta kutistua tai värimuutokset toimia auringon, kun kyseessä on kaikkein voimakkaita värejä.

Vaikka näyttää siltä, ​​ongelma, ratkaisu on yleensä keskikohdassa: valitse kangas tietty määrä synteettistä kuitua, joka antaa vastustuskyvyn veden ja valon nauttia verhot käytännön koriste.

Koordinoida, ei tukahduttaa

Käytä samaa kangasta erityisesti estampada- verhoja ja muita tavaroita, joita et laittaa ammuttu-katso varjostimet, tyynyt, jne ei ole vain vanhentunut, vaan saada olohuoneessa, pois olemisen &# 39; pukeutunut&# 39; osoittautua suorastaan ​​klaustrofobia.

00408121b

Tämä ei tarkoita, että pelko kirjava vaikutus, päädymme sellainen neutraali järjestelmä, joka voisi päätyä mitäänsanomaton. Välissä kaksi vaihtoehtoa, valita verhot joidenkin lisälaite, jos kalusteet on tavallista ja hillitty tai tasainen tapauksessa kuvioitujen kankaiden vaikka kumpaankaan tapauksissa väripaletin, joka yhdistää eri elementtejä.

Päädy vihata niitä

Header verhot ovat enemmän tai vähemmän monimutkaisia ​​karkeasti kerää -Kun visuaalinen osa, mutta myös yksi ...- puhtaasti toiminnallinen: varmistetaan, että putoaa liukua tasaisesti.

Galleria, 12 valokuvaa
10 KATASTROFIT sinun tulisi välttää valitessaan CURTAINS

Pyrkii pitämään tämän mielessä ennen decantarte silmukoita tai taittaa ilman sama verhot, erityisesti kun kyseessä on paksumpi ja vaikea käyttää. Tämäntyyppinen viimeistelytyöt hienot verhot ja ikkunat, jotka eivät usein avattu usein, vaikka päivä on parempi sirkkoja, soi tai koukut voidaan käsitellä helposti maasta, joko samaa sävyä tai baari sitä.

Koristeellisempi katastrofien välttämiseksi

  • Vältä katastrofit olohuoneessa
  • Vältä katastrofit makuuhuoneessa
  • Vältä katastrofit keittiössä
  • Vältä katastrofit kylpyhuoneessa
  • Vältä katastrofit hallissa
  • Vältä katastrofit lastenhuoneessa
  • Välttää katastrofi, kun järjestää kaappiin
  • Katastrofit välttää kirkastaa kotiisi