Vaikka keittiö on muutaman metrin, on olemassa joitakin koriste temppuja, joiden avulla voit muuttaa sen valoisa ja viihtyisä tila. Se ei ole taikuutta, pelkästään hieman kekseliäisyyttä ja hyviä käytäntöjä. Näetkö?

Galleria, 15 valokuvaa
15 Ja hyvin kaunis pieni KEITTIÖT!

Jakaja kasvi

Hyvä jakelu, mukautettava kunkin tilaa, on keskeinen asia saada irti keittiön peli. on kolme

L-muotoinen

Jos pitkänomainen, jakaa L-muotoinen keittiö on paras vaihtoehto, varsinkin kun hyvin lähellä. Joskus se voi pudota virhe yhtä ottavat molemmin puolin, mutta käytävä on hyvin pieni ja se voi olla ylivoimainen. Jos sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palkata Toisaalta nähdä, että et saavu sinne kaapit kattoon estämiseksi tunnelointi.

Basic jakaumat pieni keittiö:

muotoinen "U"

Keittiöt hajautettu U-muotoinen neliö sopii keittiöille. Yhtäällä seisoo tulivyöhykettä, toinen vettä ja jätä jälkimmäinen kaikkein selkein työtaso mahdollista saada mukava työalue.

pieni keittiö U

yksi puoli

Jos sinulla on keittiö-sali tai integroitu yhteen ympäristöön yhdessä olohuoneessa tai ruokasali on ihanteellinen paikka yhdelle seinälle hyödyntäen pitkä. Jos tila sallii, voit tehdä pieni liikkuva saari pyörillä, joka palvelee ylimääräistä tukea ja varastointi, koska on olemassa monia malleja kaapit, laatikot ja hyllyt. Haluatko lisää ideoita? Älä missaa näitä pieniä superprácticas verkossa ja keittiöt.

Hyödynnä valoa

Jos voit luoda ikkunoita tai kuoriutuvat päästää valoa, tee se! Olosi mukavammaksi sitä ja välttää se näyttää pienen luolan.

avoin tila

Toinen mahdollisuus on luoda avoin ruokasalissa tai olohuoneessa. Näin saat lisää tilan tuntua ja luotte tilaa jakaa perheen ja ystävien kanssa. Jos valitset tämän vaihtoehdon vihje: valitse tehokkain ja mahdollisimman hiljainen huppu.

Valkoinen, väri

He eivät sano, että valkoiset rasvaa? Oman keittiön että leveys on visuaalisesti vaikka tekee sinulle hyvää. Voit käyttää sitä seinille, kaapit ja jopa lattialla. Keittiöt tyhjä ovat paljon kirkkaampi.

Liittyvät tämän artikkelin

20 keittiöt valkoinen: valon, tilan ja kauneutta

Valkoinen ja säteilevä

20 keittiöt valkoinen: valon, tilan ja kauneutta

Lasi, tavarasi

Käytä sitä ovia ja kaappeja, varsinkin ne, jotka pitävät astiat, lasit ja kupit. Lasinen välitän paitsi valoa, vaan myös heijastunut ja vahvistui.

annostelee toimisto

Jolla on toimisto on erittäin kätevä, mutta kun säästele metriä voi olla enemmän haittaa. Korvata sen, voit rakentaa pienen aamiaisbaarissa samassa työtaso tai luoda pieni hätävara toimisto, jossa pöytä ja taittuvat tuolit.

Galleria, 15 valokuvaa
15 Ja hyvin kaunis pieni KEITTIÖT!

Haluatko lisää ideoita? Vuonna Galleria löydät 15 keittiöt, jotka ovat onnistuneet hienoa säästetty tilaa. Se panee merkille kaikkia temppuja, että asiantuntijat ovat käyttäneet sisustussuunnittelijat antaa enemmän leveyttä, enemmän valoa ja tekevät meren tuloksena käytäntöjä.