Saari, mutta vie tilaa, on loistava paikka valmistaa ruokaa, saat runsaasti säilytystilaa tai toimistorakenteina. Tai kaikki kolme samanaikaisesti. Täällä kerromme yksityiskohtaisesti kaikki syyt laittaa saari on suuri menestys, joko iso keittiö ja pieni. Vuonna Galleria löydät 14 esimerkkiä ihastut ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valita täydellinen saari.

Tilava keittiö

Tulet saamaan työtasolle, jossa valmistaa comfort food. Siksi on hyödyllistä sisällyttää pieni pesuallas jossa peset vihanneksia, ja puu, jossa leikkaus vahingoittamatta työtasolle. Jos saari on tarpeeksi suuri, voit jopa asentaa liesitaso ja laitteen.

Keittiö saaren ja Corian työtaso harmaa

Liitetään saaren vyöhyketoimistoon: välttää työmatkat päivittäistä ateriaa. Toinen vaihtoehto on sijoittaa toimistoon saaren lähellä, ja yhdenmukaistaa siirtymistä asettamalla ulokekannatetun aamiainen alue saarella väistyä toimistoon.

Pienissä keittiöt

Kun lyhyessä voimme nauttia saari, joka ulottuu työtasolle ja tehtävistä toimiston kun se ei ole mahdollista luoda erillinen ruokailutila.

Kätevä ja mukava

Niin että saari on mukava, jätä noin 90 cm vapaa helpottaen avaamista laatikot ja luoda alueilla riittävän suuri askel.

Galleria, 14 valokuvaa
14 hyvin käytännöllinen keittiö SAARILLE

aamiainen bar

Helpoin tapa voittaa aamiaisbaarilla tai pikaruokaa on antaa cantilevered laskuri toisessa päässä, ja täydentää sitä puristuksiin.

Ota kaikki irti

Yksi tapa hyödyntää saaren on suunnitella laatikoilla, hyllyt tai kaapit, jotka mahdollistavat moninkertaistaa tallennuskapasiteettia.

Joka ei ole raskas

Keventää visuaalinen painoa, voit päällystä sen valkoisia, puuta tai Silestone, esimerkiksi.