Valkoinen keittiö on varmaa. Se on kirkkain väri, ja luonnonvaloa, monissa keittiöissä, se on harvinainen luonnonvara; Se on monipuolinen, sopii keittiöön tai muita avantgarden klassisen; ja se on ajaton, eli ei koskaan vanhene. Jos et vielä nähdä selvästi, mitä panostaa valkoisen keittiöön, selailee meidän galleria ja inspiroidu kolme keittiöistä, jotka ovat valinneet. Kävelyn jälkeen ... sinulla on vielä epäilyksiä?

1. tuttu, raikas ja moderni tila

00410980b

Kun jaat keittiö 8, sen on oltava käytännöllinen ja mukava kyllä ​​tai kyllä. Uudistava oleskelua päätimme laajentaa toimistoon, kapenee niemimaalla, jossa liesitaso asetettiin. Näin ollen "kokki" voi kokata katsoessasi ruokailijalle, erittäin mukavaa, jos on vieraita ja myös erittäin kätevä kun on lapsia kotona.

- Valonheitin. Koska keittiö on suora valo vain kesäisin, kaiken seinät huonekalut valittiin heijastamaan suurin valkoisen valon ja samaan aikaan, tuovat raikkautta ympäristöön.

- Kevyt huonekaluja. Ne ovat yksinkertaisia ​​huonekaluja (kaapit eivät edes ampuja), joka antaa moderni ja nuoren ilmeen keittiöön.

- Valkoinen. -The tarvikkeet ja täydentää ruokia, pöytäliinat ...-, erittäin kirkkaita värejä kontrastissa valkoisella taustalla tulossa päähenkilöitä.

Galleria, 6 valokuvaa
Kolme valkoista KEITTIÖT: yksivärinen, kolme eri

2. pohjoismainen keittiö teollisuuden koskettaa

00410615b

Peite, huonekaluihin ja kahvat valettu kuori. Ja harmaata, joka on maalattu alkuun seinien (koristeellinen päätös vähentää myös kustannuksia laatoitus). Teollisuuden, että katto, jotka valaisevat Keski-saari, joka sisältää toisen pesuallas ja hanat taipuisan putken XL muistuttaa ammattikeittiön.

- Kuorrutus kakun. Mittarityyppi valkoinen laatat, jotka heijastavat valoa, kuten ruostumaton teräs laitteet. Ja se on, että jos jotain oli selvää, että omistaja halunnut sen olevan valkoisen keittiön. Ja iloinen ja valoisa, mikä sai eristämällä kauppiaalta suuri ikkuna.

- 100% käytäntö. Lisäksi halusin sen olevan käytännön, joten hän valitsi keramiikkapäällystykset joka jäljittelee parkettia ja kaikenlaisia ​​tallennusratkaisuja, mistä kaapit kaapit täyteen ruokakomero tai perusyksiköt.

mukava ratkaisut

  • Jääkaappi ja pakastin. Versio vierekkäin, ovat hyvä ratkaisu, kun on paljon kotona, joten sinun täytyy pitää suuria määriä ruokaa tai keittää päivittäin.
  • Ylimääräinen ruoanlaittoon. Myös liesi ja uuni on tarkoitettu kokki suuria määriä, koska niillä on erityinen leveä (90 cm sijaan tavanomaisen 60 cm).
  • Aamiainen bar. Saari työtaso ulottuu aamiaisbaarilla ja pikaruokaa. Kaapit ja laatikot Tämän moduulin työvälineitä päivittäiseen käyttöön on tallennettu, on kaikki käsillä.

3. Klassinen ja kodikas Provencen maku

00399717b

Klassinen mutta moderni tyyli, tehdä helppoa day-to-day perhe, pari, kolme lasta, jotka tekevät paljon elämää keittiössä. Se oli ollut tärkein Asun Anto hankkeen kunnostaa keittiön. Keskeinen tekijä oli alkuperäinen kerros listat, joka inspiroi suunnittelu puiset ovet kaapit. Ja laitteet? Se näyttää olevan mitään, mutta tietysti ne ovat! He kätkivät keskuudessa keittiökalusteet ja panelaron samalla kaapin ovet. Jääkaappi on integroitu ytimeen kaapin moduulista, joka on näytön kotelo ja hyllyt astiat ja laatikot astiat.

- Kaiken alla. Kolmesta seinät keittiössä, vain yksi on korkea huonekaluja, kaappiin. Jäljellä varastointi on keskittynyt keskeinen saari ja kaapit altaan alla. Hyvä ratkaisu tähän tilaan ei näytä liioiteltua.

Ideat arvoinen kopiointi

  • työtaso. Kiiltävä viimeistely työtasot, valkoinen Silestone heijastaa enemmän luonnonvaloa ja laajentaa koko keittiöön.
  • Panelados. Kaikki laitteet ovat paneloitu piilottaa ja luoda ympäristö rauhallisempaa ja tyylikäs. Vain kello on näkyvissä.
  • Toimistoon. Tuo lämmin keittiön pöytä ja tuolit kontrapunktin. Se sijaitsee lähellä ikkunan syödä luonnonvaloa.
  • Tiedot. Liinavaatteet verhot, parhaat astiat altistuvat kaappiin, metalli lamppu toimisto- ja tekstiilien sinisen sävyjä antavat ilmettä keittiöön.