Jättämään ostoskassit tiskillä, sinun on kyynärpää syrjään juicer ja leivänpaahdin. Huomatakseen, että potin pidät takana kaapissa, aina päätyä kireät olkapää. Kokki, kaksi ovat aina väkijoukko ... On selvää. kärsit "minicocinitis". Mutta hiljainen kovetetaan. Täällä on 10 pillereitä (ja hieman muodossa kuvat), jotka tekevät suuria pieniin keittiöihin.

harmaa keittiö, erillinen pieni seinä ja ikkuna paneelit. hydraulinen kerros 00442993

1. Tehtävät ennen ...

Ensimmäinen harjoitus: Tira (myydä tai lahjoittaa) mitä et käytä. Toisessa harjoituksessa: Katsokaa keittiössä. Oletko ollut kuvan? Poista se. Järjestää paremmin keittiöön ja sinun täytyy saada tilaa 0. Kolmas harjoitus: Kuvaile on päivä keittiössä; vain vastaamalla tarpeisiisi saat ihanteellisen keittiössä. Tarvitsetko esimerkkejä? Jotkut ruokaa päivittäin ja ei tarvitse liikaa ruokakomero, keittiö Jotkut viikonloppuna koko viikon ja tarvitsee tuhat Tupperware ja runsaasti jäätymisen jne Mikä on kyse?

2. Yksi riittää

Puhumme uppoaa. Mini keittiö, jossa on kaksi lähes melkein synti. Pysyä yksi ja olla suuria, jopa 50 x 40 cm. Tulet saamaan counter tilaa, eli voit työskennellä paljon enemmän mukavuutta.

Avoin keittiö, baari ja ulosteet linja 00429287

3. Hyvästi kaapit, hyvästi noidannuoli

Jos vaihdat kaappien alle lieden täysin irrotettava laatikkoa, näet kaiken yhdellä silmäyksellä vartijoita ja saalis ensimmäinen ilman sokeasti läpsiminen taakse kaappiin. Laatikko 120 cm leveä kahden sijasta 60 cm avulla voit tallentaa enemmän ja paremmin, ja maksaa vähemmän, koska sinulla on vain tehdä reikä.

4. Mitä kuuluu?

Asentaa Windows, ei visuaalisesti täytä. O kaapit taitto-ovet ylös; unohdat tehdä limbo alla ovet auki, jotta kuoppia ja myös nähdä kaiken vartijoita. Varsinkin jos hyllyt ovat lasia kaapissa, koska et enää näe edes mitä vielä alareunassa viimeisen hyllylle. Ja toinen ajatus: jos korkeus mahdollistaa sen, tehdä kaksi tasoa kaapit ja korkein pitää vähiten käyttöä (potti lientä joulua, raclette, fondue, jne).

Galleria, 10 valokuvaa
10 viileä IDEOITA keittiöt LIVE

5. Myönnä pois: sinun ei jongleerausta

Ei. Ja ne on. Eli ei tarvitse avata kaapista ja pidetään Tupperware viisi kädessä korkit tasapainossa kun saat joka kiinnostaa sinua. Voit tehdä tämän, ihanteellinen on saada kaapit heille tarkoitettuja. Tiloissa, joissa sinun ei tarvitse pino mutta säästää paljon. Oven takana, nurkkaan, on irrotettava moduuli ... 20 cm syvä sisätilan hyllyt mahdollistavat järjestää ilman niputtamista. Tai voit käyttää sitä tilaa kuin ruokakomero.

Paneloitu jääkaappi ja huonekalujen varastointi ja mikroaaltouuni suojia 00412981

6. Panela ja voitto metriä

Jatkuvuus materiaalien luo tilan tuntua. Jos panelas laitteiden kanssa samaa materiaalia edessä kaapissa saat mennä huomaamatta ja visuaalinen vaikutus keittiön se on enemmän puhdas ja tilava.

7. Kodinkoneet XS

  • Tulipaloja. Ajatelkaa: kaksi tulipalot on enemm√§n kuin tarpeeksi p√§ivitt√§in. Ja voit saada 30 cm ty√∂taso.
  • Campana. Kattoon miehitt√§√§ 0, ja teleskooppi, jotka ovat piilossa kaappiin, voit pit√§√§ p√§√§ll√§.
  • Uuni-mikro. Ajatella ottaa mikroaaltouuni sijaan kaksi erillist√§ osaa, tai mini-uunissa 45 cm korkea sen sijaan, ett√§ 60 cm. Tulet saamaan 20 cm s√§√§st√§miseksi.
  • Astianpesukone. Kanssa 45 cm voit pest√§ astiat jopa 6 vierasta jokaisen aterian j√§lkeen.
  • J√§√§kaapissa. Tiloihin kuin minis, on j√§√§hdytetty laatikot undercounter (120 litraa).

8. Corners hyödyllistä

Mini keittiö, kulmat eivät ole vähäpätöisiä. Miksi tuhlata nuo kallisarvoiset 10-15 cm? Asenna kääntyvä ja yhteensä louhinta Rinconeros kaapit. Mutta välttää kyykistyä usein käyttää niitä mitä et käytä päivittäin sijaisina roskapussit, muovikelmu jne

9. roikkuu tankoja

Vuodesta ruokailuvälineet keksiä lisävarusteita upota tai mausteita. Tangoilla ikkunalaudalla keittiön sinulla on kaikki käsillä ja vapauttaa laskurin.

keittiö lasi seinä ja viereisen toimisto 00412896

10. "suuri" lasiovet

Suuri, koska he saavat oman keittiön näyttää paljon ilmava kuin se on. Ja jos ne liukuvat, jopa parempi. Tulet hyödyntää jopa 1 m2 enemmän keittiössä. Valitse ne sulkeminen hidastui välttää vaarallisia iskuja.

Galleria, 10 valokuvaa
10 viileä IDEOITA keittiöt LIVE

Saapuu lehterillä voit tarkistaa kaikkien näiden (ja monet muut) ideoita. Pidät siitä.

Lisää hyviä ideoita koko talon

  • hyvi√§ ideoita wc real
  • hyvi√§ ideoita banketti real
  • hyvi√§ ideoita asuntolat real
  • hyvi√§ ideoita Tervehtij√§t real