Mitä valita: kaksi pientä sohvaa tai yksi L? Pitäisi tehdä ilman sohvapöytä? Ja istuimet? Oletko aivan seulottu voimakkaita värejä? Kaikki muutamalla metrin aiheuttaa ylimääräistä haastetta sisustuksen. Tässä on ideoita voit vetää pois näiden pienten tilojen ja tiloissa, joissa hylättyjä tulla rentouttavia hetkiä.

Värikäs beanbags Lounge

Millainen huonekaluja valitset?

Huone on pieni, ei tarkoita, sinun täytyy pelkistettyjen tai luopumaan huonekalut sohvapöytä tai kirjastossa. Kyllä, etsiä kappaletta, jotka sopivat niiden muutaman metrin ja vievät vähiten. Esimerkiksi, sen sijaan, että sijoittamalla vahva taulukko, valita yhden tai useamman valoa, voi myös helposti siirtää tarvittaessa, tai pieni pala, joka lisää korkeuden tuntua ja, näin ollen, on tilavuus.

Galleria, 30 kuvat
30 pientä ja mukavat oleskelutilat

Kun ei yli metrin, monipuolisuus on myös plus: ottomaanien kanssa tallennustilaa bajoventana lipasto, jakkara, jota voidaan käyttää sohvapöytä ... On monia vaihtoehtoja.

Salonki, kirjasto onttoon takan

Kuten huonekalujen tai taideteoksia ovat suosituimpien joukossa meidän sisustussuunnittelijat ja sisustajat, ja myös tehdä millimetrin tilaa, antaa ilmaa "mittatilaustyönä puku" Ainutlaatuinen johonkin tilaan. Vaikka kalliimpaa kuin muut huonekalut, se kannattaa panostaa niihin, jos huone on hyvin pieni ja tarvitset säilytystilaa.

Pettää silmä

He sanovat, että muutamassa vaatteita, valkoinen rasva. No, koska me rakastamme ottaa positiivista puolta asioita, I: n käyttää sitä lihottaa olohuoneeseen! Valkoiset seinät visuaalisesti laajentaa sitä, niin paljon heijastuneen valon. Verhot (ohuempi parempi), huonekaluja tai mattoja saada sitä liikaa.

Mutta sen lisäksi rakkaassa valkoinen (ne palvelevat myös muita sävyjä, kuten hiekalla, beige tai harmaa erittäin claritos) elementtejä materiaalien lakattu päättyy, peilit tai lasi myös moninkertaisesti valoa.

Liittyvät tämän artikkelin

50 temppuja hyvin & quot; pro & quot; on suurempi huone

ideat Expert

50 temppuja hyvin "ammattilainen" on suurempi huone

Näitä ja monia muita kysymyksiä, voit tehdä vastataan tähän erityiseen jossa olemme valinneet 30 luokkahuonetta, jotka eivät säästä heitä mittarit mutta silti onnistuneet tilan näyttämään isommalta ja mukavampi kuin salongit XL . Älä missaa mitään niistä. Löydät hyviä ratkaisuja, joita voit soveltaa kotona ja tehdä metriä ilman siirtää tiili.

Galleria, 30 kuvat
30 pientä ja mukavat oleskelutilat