Olohuoneessa on tila, jossa voimme viettää enemmän aikaa kotona, joko perheen, ystävien seurassa, nauttia hyvän kirjan tai elokuvan. Tai yksinkertaisesti luopumista ilo dolce pitkälle niente. Se on paikka, jossa ennen kaikkea haluamme tuntea olonsa.

salón_sofás ja nojatuolit

Siksi on tärkeää koristeluun ja kunnostamiseen pieniä yksityiskohtia, jotka välittävät iloa ja optimismia. Eikä mitään saa parempaa kuin muistiinpanoja väri. Ja he tekevät sen ennätysajassa. Mutta mitä väriä tai värejä? Ja miten lisätä? Nämä 15 huonetta erottuvat joilla on kaikki aivohalvauksia tai jopa laaja aivohalvauksia, eri värejä.

Liittyvät tämän artikkelin

Lääkäri Väri: sävyt parantua ilman reseptiä

Deco terve

Lääkäri Väri: sävyt parantua ilman reseptiä

Ne tulevat pinkki, sininen, vihreä, mansikka ja suklaa, pastelli, lila, harmaa ... Monia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Avain, saada nämä lyönnit ovat oikeudenmukaisia ​​niin, että väri ei loukkaa Eclipse ja koristeluun.

Voit lisätä värejä olohuone yksi suuremmat kappaleet, kuten sohva, lisää muistiinpanoja väriä tyynyt ja kukkia, ja voit jopa maalata seinän väri kontrasti varusteineen. On loputtomasti mahdollisuuksia täyttää olohuoneessa. Opi leikkiä väreillä ja pyrkii iloa tarvitset. Katso galleria!

Galleria, 15 valokuvaa
15 HALLIT jossa on roiskesuoja (oikealla) COLOR