On pienempiä ja suurempia, enemmän tai vähemmän luonnollista, neliö, suorakaide tai edes valo L ... Tulkaa, kaikki muodot ja koot! Mutta kumpaakaan olohuoneessa, tässä ovat toimenpiteet, jotta suurin osa huonekaluja, valaisimia, kankaita ja materiaaleja. Sanoisit mitä asiantuntija!

1. Enlarge lounge on mahdollista

Huone neutraaleilla sävyillä ja puun laaja sohvapöytä

Joissa suuria huonekaluja. Pieni, toisin kuin ajattelemme, dwarfing Whatever! Sama koskee lattioita sälepohja kaventaa tai pieniä laattoja.

2. Light and Space: Lisää, kiitos!

Voiton avain on tyhjentää elintilaa. Miten? Mittatilaushuonekaluja seinästä seinään ja lattiasta kattoon samaan sävyyn seinän. Showcase tai apua voitat pukeutuja varasto. Antaa maksimaalisen valon estää korkeiden huonekalujen lähelle ikkunoita.

3. Jakelu: askel askeleelta, miten lyödä

Huone neutraalein värein ja tarvikkeet vaaleanpunainen, oranssi ja liila beige matto ja jalkalamppu

Meidän on aloitettava suurina osina: sohva, TV kaappi ja sohvapöytä. Lisäksi meidän on otettava huomioon mittasuhteet ja sijainti ikkunat ja patterit löytää paras paikka. Kun se on saatettu nämä kappaleet paikallaan, siirrymme henkilötiedot: Onko sinulla paljon kirjoja? Onko sinun täytyy olla monta paikkaa? Space sopii tarpeisiisi ennen valintaa varusteet ja pieniä huonekaluja, jotka täydentävät tilaa.

4. suorakulmainen huoneet, haaste loistava ratkaisuja

Tässä tapauksessa valita matala ja pitkänomainen kappaletta. Äläkä pidättelemään luomisesta ylimääräisiä ympäristö, kuten lukunurkkaus tai työhön. Nämä ympäristöt sopivat myös huoneita "L" ja rajoita ne kaappiin tai alempi paikkaa.

5. Niistä kankaat

Tyynyt värikkäitä kankaita kukkia tai beige

Luonnollinen aina toimi. Chintz pellava ja puuvilla ovat lämmin talvella ja viileä kesällä. Pellava luo valojen suojukset ja dramaattinen tippaa verhot ja kaihtimet. Lisäksi valmistuneet valo. Huonekalukankaiden on parasta valita ilman suurempia juoni. Matot: puuvilla tai kilims kasvien matot kesällä ja talvella, villa ja silkki.

6. Hyvä väri

Elävät beige kerma sohva ja värikkäitä tyynyjä

Väri vaikuttaa suuresti sisustus. se on parasta valita neutraali perusta ja rauhallinen: valkoinen katto, vaaleat seinät ja pehmeät sävyt, jotka muistuttavat luonteeltaan pääasiassa huonekaluja. Ja antaa dynamiikkaa sitoutumisen iloinen tyynyt, valaisimet ja suunnittelu esineitä.

7. Maanpinnan

Sisääntulo parkettilattia ja valoisa

Jotta mitään parempaa maaperän tammesta kuormalavoja tai ainakin jäljitellä häntä hyvin. Veto valmis sävytetty vahaa, orgaaninen tai kevyesti valkaistu lakka, tan tai harmaa. Säleet, 22 cm leveä, tai yhdistetyt leveydet 22-30 cm, jolloin saatiin liikettä. Ja itse regias tiloilla, sijoitetaan Unkari point-pin, joiden kulma on 45º-. Mutta jos saat lääkettä on vanha lattialla kuin modernismin hydraulinen mosaiikki, älä koske siihen! Yrittää palauttaa, koska ne ovat todellisia helmiä.

8. Kevyt ja hallitse

Hyvä valaistus on tärkeää. Ja vielä enemmän luokkahuoneessa, sosiaaliset tilaa talon. Mutta varokaa väärinkäyttää upotetun taskuihin, koska päädyt näyttämään kiitorata. Valon pitäisi olla epäsuoraa, ja saavutetaan lattiavalaisimet, lukeminen ja pöytä ambienten useisiin suuntiin. Jos se voi olla, on säädettävä intensiteetti säätävät tai automaatiota. Ja ennen kaikkea, lämmin!

Meritxell Ribé sisustussuunnittelija, kumppani ja johtaja kotistudion

Meritxell Ribé

  • Hän avasi oman studion vuonna 2005
  • Nyt hän juoksee hänen kumppaninsa The Room Studio, arkkitehti Josep Puigdomènech. Kanssa monitieteellinen ne tarjoavat kokonaisratkaisuja sisustuskoristeluneuvonta.
  • Hänen filosofiansa: pitkälle räätälöityjen tilat ja täydellinen sekoitus toiminnallisuutta, mukavuus ja muotoilu.