Lounge on paikalla talon missä vietät tuntia, se tulisi heijastaa makuun enemmän kuin mikään muu oleskelua. Täällä on erehtymätön opas kunnostaa sinun ja yli 50 luokkahuoneet innostaa sinua! Sinulla on ne kaikki galleriassa.

The Magic Box

Ennen redecorating olohuone kuvittelen sen "iso laatikko" koostuu kolmesta osasta: lattia, seinät ja katto. Ne ovat perustana tahansa sisustukseen, joten se on koordinoitava hyvin. Näin ollen, esimerkiksi, on tärkeää, että väri lattioiden ja seinien yhdistää hyvin tai koko taulukoita puinen lattia on varustettu mitat huoneen. Ja jos et voi muuttaa sitä, mitä sinulla on, ei ole ongelma, koska voit tehdä pelata eduksesi. Esimerkiksi, jos maaperä on tumma, se on parasta, että compensés vaaleat värit seiniin ja kattoon.

korjaa virheet

Lisäksi nämä kolme komponenttia ovat paras "aseet" korjata mahdolliset viat, tilaan, kuten puute korkeuden, muodon huoneen jne Joten, jos katto on liian alhainen, voit hakea kirkkaan valkoisen maalin, joka tuottaa peiliefekti ja antaa enemmän tunnetta tilavuuden, tai voit myös maalata alakaistale seinällä toisen värin, joka ei ylitä 1/3 kokonaiskorkeus; Tämän liittimen tekee loput seinän sijainti on parempi kuin se todellisuudessa on. Toinen temppu on asentaa lampetit jotka ohjaavat valonsäteen kohti kattoa.

Galleria, 50 kuvaa
Top 50 JUHLAILLALLINEN HUONEKALUT

Nyt jaetaan!

Tiedätkö, että vain muuttamalla huonekaluja voi säästää tilaa? Se ei ole myytti! Seuraa näitä ohjeita ja saat:

Katso kiinteät elementit (Ikkunat, ovet, lämpöpatterit, valopisteitä ...).

Mieti mitä haluat luoda ympäristöjä (Ala, ruokailutila, lukunurkkaus ...).

Valitse osat, joiden pitäisi kulkea niissä kaikissa. Auttaa tehdä mittakuvan tai Leikataan paperi toimenpiteiden huonekalujen haluat muuttamaan ei tarvitse siirtää niitä turhaan.

Yksi temppu, että toimii aina on jakaa kappaletta ympäri kiinnostava, onko tulisija, taideteos tai näkymät ulospäin. Lisäksi on tärkeää kunnioittaa alueille runsas askel ja pitää kirkas valo merkinnät. Tällä on jo voittanut puoli jakeluun!

Mitään ehtoja koskaan jakelu tiettyyn huonekalun, se on virhe! Täällä tärkeintä on mukavuus ja jos sohvan pidät pakota kattaa puolet ikkunaan ... älä epäröi valita toinen malli sohvalla!

Vähemmän on enemmän

Jotain tärkeää huoneessa on järjestyksessä. Huone ilman esineitä aina vaikuttaa harmoninen ja mukava. Erityisesti minun avain jotta kertyy kaikille suuri huonekalu, eikä useita pieniä. Te ocuparás vähemmän tilaa ja on vähemmän ongelmia tallennettaessa (ja löytää!) Tavaraa. Jos huone on pieni ja haluat lyödä täyteen, älä epäröi, käyttää omaa huonekalut puuta tai DM ja lácalo samalla värillä kuin seinään. Se on erehtymätön kaava.

Lounge koristeltu harmaa ja sininen

Harmonia harmaa ja sininen.Sohvat, bsd&B verhoilu. satunnaista taulukoita ja lamput, deHanbel.

Sells, antaa tai muuttaa

Ja muista: redecorating sopii puhdistukseen ja eroon kaikista tarpeettomat tilaisuudessa. Ja kun sanon tarpeetonta, tarkoitan kaikkea et ole kuluneet vuodessa.

Mieti, mitä on edessä: niiden ulkomuotoa tai käyttö voi encajarte muualla talossa? Älä pelkää muokata huonekalut: niiden on oltava palveluksessanne eikä päinvastoin. Ja jos et sovi ja antaa sinulle ongelmia heittää, annan sinulle useita tapoja päästä eroon siitä kevyempi:

Myydä se sivustot tarjous e-Bay tai suoraan myyntiin second hand.

Voit jättää sen talletuksen yritys, joka myy käytettyjä huonekaluja.

Jos satut muuttaa jotain muuta, katsokaa truequeweb.es tai loregalo.com. Muista, että kun maksua, jos myyt sen e-Bay on käytettävä PayPal järjestelmää, jossa ostaja on tunnistaa ja vastata asiakkaan pankkitilille.

Paikallistasolla. Selvittää, onko jonkinlainen Rake järjestämän kunnanvaltuusto tai naapureille vaihtoihin voidaan tehdä oman kaupungin tai kunnan.

Onko se hyvä? Jos se on pala tietyntyyppistä, se on helppo hyväksyä sitä käytettäessä antikvaarinen talletus.

Osta pää

Jos haluat muuttaa joitakin huonekaluja, luulet kiire ovat huonoja ohjaajat ja että halpa juuri ulos kalliita. Hyödyllisiä vinkkejä ennen kuin käydä ostoksilla:

Älä anna itsesi mennä liian kuljettaa pois villityksiä: kaikki mikä ei vastaa omaan makuun, lopulta väsynyt.

Veto perusterveydenhuoltoon kappaletta laatu, joka voi seurata useita vuosia.

Vältä heräteostoksia. Aina ajatella jos aiotte laittaa huonekaluja.

olet aina mukanaan yksi metri. Mittaa työ ja tarkista, että voit liikkua vaivatta tai avaa ovia ja käyttää niiden sisätilojen sujuvasti.

Galleria, 50 kuvaa
Top 50 JUHLAILLALLINEN HUONEKALUT

Kolme väriä maksimi

Määritetyn jakelu- ja huonekaluja, tulee ratkaisevalla hetkellä valita värit, että käyt. Avaa kaapissa ja katsomaan vaatteita puet tai kerätä lisää valokuvia ympäristöjä, joista pidät enemmän paljastavia kuin luulet.

Älä käytä enemmän kuin kolme väriä tai käyttää niitä samassa suhteessa. Käytä kevyempiä pinnat suurempi (verhoilu tai verhot) ja annostelee voimakkain värit pieniä elementtejä, kuten korosta (koristeellisia yksityiskohtia tai tyynyjä, esimerkiksi). Ohjaavat intuitioon ja maalaisjärkeä ja, jos on epävarma, aina panostaa neutraalit värit taataan valoisa, ajaton ja yhdistettävissä oleskelutila.

Kevyt kaikesta mutta silti tasaisia

Viimeinen vaihe on suunnitella valaistus. Huomaa, että valaisimet eivät ainoastaan ​​tarjota valoa, myös vastuussa määrittelystä tiloihin. Älä kuvittele jokaisen lampun erikseen. Ajattele miten ne toimivat yhdessä jokaisessa huoneessa. Valo valaisimen säteilemää lisää muille ja kaikkien muodostavat "massa" ja rajaavat tietenkin valot, jokainen olohuone. Näin ollen, esimerkiksi, älä käytä huoneen yhden lampun. Jos "summia" yksi tai useampia valaisimia seuraavalle työpöydälle tai jalka, valistaa ja delimitarás paremmin tässä ympäristössä.

Tärkeintä on ettei järjestelmän kaikkia lamppuja kattoon, vaan täydentää jalkalamppu, kaksi työasemia ja useita pesäkkeitä (tai lampetit kaapelin pistoke, jos et voi tehdä työtä) kuljetuksen alueilla tai pisteitä haluat korostaa esimerkiksi pöydälle.

Muista, että oleskelutilassa on oltava vähintään kolme valoa: yksi seisoo ja kaksi työpöytiä. Ja älä unohda, että mitä enemmän pehmeä ja lämmin keinovaloa on, sitä enemmän mukava löydät uuden huoneen.