Okei, nyt on takka on paljon harvinaisempaa kuin ei ole sitä. Hyväksymme vene. Mutta mitä voi väittää, että kello, jopa kuvia, ja tarjoaa nautinnollista. Tässä kuvagalleriassa saamme pitkin hampain. Me varoitimme. Mutta ehkä se palvelee viimeisenä push päättää ja lisätä takka kotiisi (tai unelmiesi kodin, kenties hyvin todellinen tulevaisuudessa) ja nauttia sen lämpöä.

Katsokaa oleskelutiloja takat, joita tarjoamme ja inspiroidu luomaan oman kodin intiimissä takkavalkeailtaan. Ja tallentaa neuvoja annamme teille:

Miten haluat takka?

perinteinen

Valurauta kehystetty marmoria tai kiveä, tai moderni (minimalistinen, integroitu ja huuhtele seinälle). Molemmissa tapauksissa ammuttiin ulosmarssi seinään ja rakentaminen on luvanvaraista. Ne voivat olla auki, erittäin mukava, mutta lämpöä menetys 75% tai suljettuna lasia (kutsutaan kasetit), korkeampi lämpöarvo.

Galleria, 16 kuvat
15 takkahuonetta

liesi

Ne tarvitsee vain työtä ja voidaan sijoittaa minne tahansa, aina, kun on aukko ilman kulmat ja vähintään 15 cm halkaisijaltaan tukkeutumisen välttämiseksi. Ei käytännössä vaadi asennusta, kuten käynnissä kaasu, Ekologinen polttoaine (etanolin tai bio-alkoholi) ja jopa sähköä.

kestävän takat

On olemassa kahdenlaisia ​​kestävän Tulisijat:

  • Bioetanolia. Ne ovat savupiiput ekologisia kasetteja, jotka työllistävät bioetanoli, vihannes alkoholia, polttoaineena. Ei tarvitse purkaa, koska hiilidioksidi haihtuu on sama kuin kolme kynttilöitä.
  • pelletti. Ne toimivat pelletit, puu rakeet. Korkea lämpöarvo, voidaan liittää patterit.

Et voi ottaa sitä enää ja haluat nauttia heti kulmapotkuksi takan? Etsitkö maalaismainen hotelli tällaisina valita hyvän kirjan ja pakata laukut.