Valkoinen ja puu ovat perusta tämä erinomainen tasainen luoda rauhallinen ja mukava sisustus. Värien kosketus, tekstuurit ja luonnonvaloa ovat päähenkilöitä.

Omistaja halusi paeta koriste ylilyöntejä hänen aikaisemmat kotona ja kyse yksinkertaistamisesta, nauttia tilaa persoonallisuus, mutta vailla koristeellinen elementtejä. Nämä olivat tilat koristeluun tämän keskeisen kartanon Madridissa.

Katettu oleskelutila koristeltu laudaksi ja kaari-ikkunat

"Me maalatut seinät ja katot listat ja antoi puheenvuoron valkoinen mänty Melis mattapintaisia, joten ne eivät paista", hän kertoo omistaja, koriste rakkaus matkustaa paljon. Edelleen avaamaan lounge selkeyttä, joka tulee suurista ikkunoista, "me decapamos ikkunaluukut jättää ne luonnolliset ja luopua verhot ja kaihtimet. Olemme myös poistaa väliset ovet olohuone ja ruokailutila jättäen vain kaaria. Näin valo saavuttaa sisäänkäynnin lattialle ", hän selittää.

Galleria, 8 kuvat
Viihtyisä oleskelutila tyhjäksi ja PUU

Valinnassa huonekalut ja tarvikkeet luopua tarpeeton - "seinillä ei ole laatikkotyyliä" - ja keskittyi Maxim "kappaletta, mutta harvat valitut." Huonekalut huutokauppa, kuten kirjasto ruokakauppaan tai cajonera arkkitehti, yhdistää rauta kappaletta, kuten sohvapöytä, ja muut osti matkoja, kuten ruokapöytä Aasiasta tai pehmeä matto että osa Marokko.

Seosta, kuitenkin, on tasapainottavat läsnäolo kaikkialla puusta ja verhoiltu kerma, liittää lasi ja tarvikkeet punertava.