"Talvet ovat liian pitkiä ja pimeitä Madridissa", hän sanoo Ma, omistaja tämän oleskelun kaipuu valon ja ilmasto kotimaansa Mallorca. Antaa enemmän valoa huoneeseen ja muistaa Mallorcan syksyt, Hän on halunnut avata kaksi ikkunaa maahan sijaan roikkuu tyypillinen hyllyt molemmin puolin takka. Päätös oli helppo, koska "meillä on pieni huoneen vieressä kirjasto ja tv nurkkaan" meillä vinkki maaliskuu Joten nauttia enemmän luonnonvaloa ... ja viettää vähemmän sähkönkulutuksesta.

Omistaja tämän talon myös muisteli saaren väripaletin käytetään kunnostus. Etsivät selkeys, se on käyttänyt norsunluusta, kivestä ja beiges. Jopa puulattia on myös värjätty valkoiseksi. Huomautus väri, varattu täydentää on turkoosi ääni - embravado talviaamuina saaren, joka sulautuu hyvin voimakkaan vihreä puutarha merelle.

Lounge ja ruokailuhuone on erotettu matala muuri "on paljon mukavampaa, illallisella ystävien kanssa, esimerkiksi siirtyä olohuoneeseen eikä oteta huomioon pöydän kaikki on ollut kerätä," naurahtaa maaliskuu In murete taas muisti saaren: teoksen suuren kiviä ja meri muoto taiteilijan Manacor puheenjohtajana oleskelutilaa.

Oleskelualue, nykyisen linjat kontrastin klassismin verhot ja suun savupiippuun. Sohva on järjestetty U keräämiseksi ja keräämällä lepotuoli, suorat linjat ja matala selkänoja, sulkee ilmapiiri.

Pidit turkoosi napauttaa salon de Mar? Kerro meille mielipiteesi kommentit!