Saada lopullinen järjestys menetelmällä uuden guru järjestyksessä, Japanin Marie Kondo. Hänen salainen? Eroon mitään, ei tee onnelliseksi ja taitto vaatteita pitää se pystyssä. Se toimii.

Kuka on Marie Kondo?

Hänen kirjansa "The Magic of Order" (toim. Aguilar) on maailmanlaajuinen bestseller. Pieni, Marie ja määräsi kaapit koko perheelle. Lopulta hän kääntyi hänen intohimonsa osaksi työtään ja loi konsulttiyritys auttaa järjestämään koko talon. Hänen menetelmänsä yllättää.

Galleria, 14 valokuvaa
OPI ampua ja eräänlainen "oikeaa"

"Organisaatio alkaa poistamalla". Tämä lause on paras lähtökohta puhua järjestelmän järjestämisestä Japanin Marie Kondo, jonka arvo on tullut todellinen mestari järjestyksen kaikkialla maailmassa.

Juuri mitä tekee sinut onnelliseksi

Menestyksen salaisuus on menetelmä, jota kutsutaan KonMari, on alkaa vetää järjestää kaiken, ei tarvitse tai tehdä sinut onnelliseksi. Hänen mukaansa järjestämällä kokemus, useimmat ihmiset valittavat niistä puuttuu kaappeja, kun ongelma on kertynyt liikaa. hänen järjestää on vain päättämään, onko heittää kohteen ja päättää, missä aiot säästää. Marie sitoutunut järjestämään koko talon kerran muutos mentaliteetti tehokkaampaa.

Aloita helpoin

Sinun tulisi aina järjestää luokittain, eikä sijainnin mukaan. Tämä tarkoittaa, että jos aloittaa vaatteet, on tyhjennettävä kaikki kodin huonekaluja, jossa sinulla on vaatteita. Se on tapa nähdä todellista määrää ja selvittää, jos sinulla on samanlaisia ​​vaatteita tai "laiminlyöty".

Vaatteet, ensimmäinen askel. Se on ensimmäinen tilata koska Marie Kondo on helpottaa "hylätä". Sitten se tulee aika kirjoja, papereita, erilaisia ​​esineitä ja lopuksi tunteellinen elementit (kuvat, matkamuistoja ...), eniten monimutkainen.

Yksityiskohtaisesti menetelmä laatikon Marie Kondo

Miten päättää?

Marie sanoo sinun on kiinni objektit yksitellen käsin. Vasta sitten te tiedätte, jos haluat niitä tai ei. Mieti jos se tekee sinut onnelliseksi, sen käytössä ... ja jos et halua pitää sen irti kiitollisuudella (varten hyvinä aikoina jaettu).

Peloton heittää mitä et käytä

Laittaa kaikki vaatteet ja tarvikkeet ja tehdä paaluilla luokittain (paitoja paitoja, villapaitoja ja villapaidat niin vielä) sängyn yläpuolella.

Se toinen kausi

Se on ensimmäinen asia, sinun pitäisi seuloa koska he eivät tarvitse nyt. Vaatteet Seuraa nykyinen kausi ja sitten varusteineen. Kun tallennat sen, unohtaa erottelu vuodenaikojen Marie on parempi olla kaikkea aina käsillä. Jos et sovi se kaikki yhdessä, se jakaa mukava toisen kauden: se pysyy paljon parempi kuin laatikoihin.

Älä tallenna enemmän

Juuri pysyä mitä todella rakastaa ja eivät pidä vaatteita, jotka sääliksi heittää ympäri taloa tai pyjamat (kokoamis- ja silti ei kulu sitä). Kun olet valinnut vaatteita, se yleensä pysyä kolmasosa kaikki mitä oli.

Valitse hyvä aika tuoda järjestystä

Milloin?

Ponte tilata aikaisin aamulla on, kun mieli on selkeämpi koko ajan.

Missä?

Tee se hiljainen tila, jos se voi olla ilman musiikkia tai korkeintaan, musiikkia kuunnellen.

Kuka?

Yksin, niin vältät että vaikuttaa päätöksiin tai halua jäädä jotain nauhat.

Missä järjestyksessä?

Ensimmäinen huolehtia poistaa tavaraa ja jatkaa sitten järjestämään yhteisiä alueita. Joten voit olla enemmän "koulutettu".

Galleria, 14 valokuvaa
OPI ampua ja eräänlainen "oikeaa"

Säästä pystysuoraan ja muutamia lisävarusteita

Menetelmässä Marie Kondo eniten vaatteita olisi pidettävä vääntynyt niin, että voidaan sijoittaa laatikoita tai laatikoihin pystyasennossa (sovit paljon enemmän).

tilankäytöltään

Siinä tilassa, jossa vaatteita ripustaa 10 voit tallentaa välillä 20 ja 40 taitetaan vaatteet. Vaatteet ei rypistä koska kaksinkertainen, siten, että paino on muotoiltu muista artikkeleista edellä.

Vähemmän on enemmän

Älä käytä väärin tallennusratkaisuja (kaapit, säiliöt ...). Yksinkertaisempi ne ovat, kuten laatikoita tai kenkälaatikot, sen parempi. Varastointi menetelmät ovat yleensä vaikeuttaa järjestyksessä. Vältä nimet kaikille, se on "melu" kaapissa.

ja Sentimental

Kuvia, esineitä lapset, lahjat, muistoja, rakkauskirjeitä ... tunteellinen kohteita ovat vaikein ampua. Miksi Marie vasemmalla loppuun. Valitsemisen jälkeen kaikki muu uskot jo "lista" tehdä niin. Tee kuten muun ja ensinnäkin liittää ne kaikki.

Yksityiskohtaisesti kirjahylly pääty

ei "exilies"

Monet ihmiset tekevät sen virheen, koska he tuntevat hämmentynyt vetää näitä esineitä, ottaa ne kotiin vanhempiensa. Se palvelee vain unohtaa ne siellä. Marie ei tarvitse tallentaa tallentaa, sinun täytyy vain pysyä niiden kanssa, "syvimpään olemukseen". Voit aloittaa kuvia.

Hyvästellä menneisyyden

Marie Kondo olemaan heittää monet näistä asioista emme on kiinni menneisyyden. Tilan, jossa asumme pitäisi olla henkilö meistä on tulossa ei henkilölle olimme aikaisemmin.

Etsi paikka kaikelle ja muuttaa elämäsi

Se on viimeinen avain Marie Kondo: kunkin kohteen tyyppi olisi säilytettävä ainoastaan ​​yhdessä paikassa. Esimerkiksi kaikki paitoja tiettyä kasettia.

Tee klikkaus

Kuten voit vähentää omaisuutensa saapuvat "aikaan klikkauksen": Siinä löydät oikean määrän esineitä sinulle. Tunteita olet käyttänyt harkintavaltaa ja "tulet" tilaus.

Taika tilauksen

Niin tuntuu tunne onnea. Monet fanit väittävät, että tilauksen jälkeen Marie löysi mitä he todella halusivat tehdä elämällään ja vaihtoi työpaikkaa, pari ...

Galleria, 14 valokuvaa
OPI ampua ja eräänlainen "oikeaa"

Koska julkaisu


"Art Hylkää" Hioa taitoja tehdä päätöksiä ja jopa "puhdistavat" kehosta. Järjestää palauttaa tasapaino ihmisten, heidän omaisuutensa ja kotinsa ja siistiminen elämääsi.