Monet ihmiset sekoittavat fengshui itämaiseen tyyppinen sisustus, mutta ei ole mitään tekemistä tyyli, mutta se on filosofia, joka perustuu löytää tasapaino ja tuottaa myönteisiä energioita paikkoihin asumme. käännös, &# 39; tuuli ja vesi&# 39; viittaa liikkeen chi tai elintärkeää energian virtausta, joka on osa kaikkea ja kaikkia, joiden verenkiertoa ja edistää terveyttä, hyvinvointia ja harmoninen elämä. Tiedäthän, jos hoidat talon, talosi pitää huolta sinusta.

Galleria, 11 valokuvaa
Fengshui ALOITTELEVAN

Sisustaa mukaan Feng Shui

Levitä tuhatvuotisen menetelmän talomme ei ole mitään tekemistä sen kanssa sijoittamalla keraaminen lohikäärme kirjakaupasta tai kultainen kissanpentu heiluttaen ovella. Ilmeisesti se menee vielä pidemmälle ja sen tulokset olisivat sataprosenttisesti tyydyttävää, mitään parempaa uskoa tehtävän ammattilainen (hinta fengshui kuulemisen riippuu metriä tilaa ja työtunteja, mutta yleensä 200 ja 600 €, sisältäen käynnit aineiston sisäisiä analyysejä, toimintasuunnitelma ja seuranta). Jos uskallat aloittaa oman, tässä on kymmenen keskeisiä käytännön vinkkejä:

1. Lähtökohta: Housekeeping

Marie Kondo olisi ylpeä tämän kotiin. Ja tämä guru tilaus tuo hyviä ideoita, jotka vastaavat tekniikat Feng Shui. Eroon mitä et tarvitse, tyhjä ja puhdistaa on lähtökohta energia virtaa kunnolla. Ah! ja poistaa ryhtyy selvittämään ja huonekaluja, jotka eivät ole turvallisia ympäristölle, koska tämä on kolmas olennainen perusperiaate.

2. on tyytyväinen iso

Vastaanotin on antaa tunteen tilava ja halutessaan kirkas väri, kuten valkoinen tai keltainen. On erittäin tärkeää, että on valoa suulla, jos ei ole luonnollista, vahvistettu katto valot ja / tai työpöydän. Paikka asioita, joita et välittää "hyvä fiilis"Kuten kukkia, kynttilöitä tai kuvia sekä jotain, joka edustaa veden (elementti, joka houkuttelee onni). Ja älä laita peilit oven edessä, koska energia pomppii ja pakenee.

3. huoneellinen energia (positiivinen)

Olohuoneessa on yksi niistä paikoista, joissa on enemmän energiaa: tässä tulee, tulee, laskeutuu, aktivoituu, rentoutua ... luoda suotuisa ympäristö positiivisia kohtaamisia muistiinpanoja. luonnonvaloa ja ilmastointi (tuuletus vähintään kerran kahden päivän välein) sekä laittaa luonnonkasvit perustuvat. Hyvä sijainti on itäpuolella talon (vasemmalla sisäänkäynnin talon) ja on alueita terveyden ja perheen tai vaurautta ja hyvinvointia.

00433329 O

Älä laita sohvia takaisin ovelle, mutta L, nojaa seinää vasten eikä kohtaavat, ja paremmin piilottaa television jälkeen kaappi. Huonekalut on välttämätön eikä olla erittäin terävät kulmat (parempi pyöristetty koska silloin chi tai elintärkeää energia virtaa paremmin).

arvokkaita materiaaleja, kuten puuta, luonnonmateriaaleja ja suositellaan. Mitä värit, käytä tasapainoinen yhdistelmä helpottaa kiertoon tai liian nopeasti tai liian hitaasti. Jos päätämme valkoiset seinät, tuo muistiinpanot värikkäitä tyynyjä esimerkiksi.

Valo tuo energia tulen ja aktivoi Chi elementti, mikä yhdistää ympäristöä ja valokeilaan.

Liittyvät tämän artikkelin

Testi Feng Shui: kotona tekee sinusta tuntuu hyvältä?

Onnellisempaa HOME

Testi Feng Shui: kotona tekee sinusta tuntuu hyvältä?

4. keittiö, talon sydän

Keittiö on hyvä Feng Shui positiivista energiaa veloittaa meille ja tekee meistä tuntuu entistä tärkeämpää ja luovia. Sen paras paikka on kauimpana etuoven ja avoimen tai suljetun keskustelualue? Feng Shui mieluummin rajattu energiat eivät sekoitu tiloja.

Keittoalue ei pitäisi olla oven takana, mutta jos se on sinun, paikka peili tai heijastava teräs- kojelauta tehdä taustapeili toiminta ja välttää tunne valpas.

Vesialue on oltava asianmukaisesti erotettu tulipalojen (jakelu työ kolmio on paras veden elementtiä ei sammuta tulipalo elementti) ja saaret ovat täydellisiä vapaan liikkuvuuden edistämisestä.

Mitä materiaaleja valita, puusta syötteitä tulipalo. He equilíbrala metalli ja savea tai savi tuoda Maan elementti. Se sisältää aromaattisia kasveja edistää raikas ja elinvoimainen energia.

00397949

Ja jos olet fani valkoinen keittiö, ajattele kahdesti, koska taso fengshui eivät ole kaikkein suositella, koska niihin liittyy ylimäärä kylmyyden ja sulkeutuneisuus. Jos keittiö on kokonaan valkoinen, lisää tarvikkeita oranssi, keltainen, punainen ja vihreä. Ja muista: mitä enemmän järjestäytyneesti on, sitä enemmän tasapainoinen ja luova tulee elämääsi.

5. elvyttää ja rentouttava kylvystä

Kiitos Feng Shui voi parantaa hyvinvointia kylpyhuoneessa, paikka merkitty tehonkulutukseen, koska suuri määrä viemäriin ja liikkuvan veden. Aloita päiväsi ilolla ja lopuksi se rentouttava kylpy tasapainon saavuttamiseksi, yrittää soveltaa näitä käskyt:

Ovi vessaan ei tule päin etuoven talon tai edessä keittiön. Estää on keskellä talon, koska jos voidaan muuntaa jonkinlainen sairaus, taloudelliset menetykset tai yleisen kulumisesta tilanteisiin. Jos meidän ei vie haluttuun paikkaan, voit kompensoida tekemällä wc ei katso suoraan ovelta. Piiloutuvat matala muuri tai upota on ihanteellinen. vältetään myös peili pesuallas oven.

Puu on suuri liittolainen fengshui tasapainottaa energiaa kylvyssä. Joten valitse puiset huonekalut, kiemurteleva muodot, vältetään portaat ja alustat, koska kauneus on kytkettävä turvallisuuteen. Värit maa on näytettävä, syrjäyttämään musta tai sininen ja valkoinen.

Pidä kylpyhuoneen oven kiinni, viemärit ja istuimen kansi ja varmista, että ei ole vuotoja. Laita kasvi, sekä symbolinen elementtejä kuten valokuvia tai kuvia, unohtamatta järjestyksestä ja siisteydestä.

Galleria, 11 valokuvaa
Fengshui ALOITTELEVAN

6. makuuhuoneen nukkumaan sikeästi

Tee elintärkeää energiaa Chi virtaus oikein, ohjaa hänet optimaalisen jakautumisen elementtejä. Unesi on rauhallista.

Seinän takana pääty on kauimpana ovesta. Hänen mielestään puuttuminen pääty luo epävarmuutta, sillä se symboloi varmuuskopiointi ja turvallisuus.

Yöpöydät ja lamput ovat hyviä suojaa molemmin puolin, mutta ei tarvitse olla identtisiä. Ja sijoitettujen peilien vastapäätä sänky tai ovi on kielteinen vaikutus, koska mukaan Feng Shui, vaikea nukkua. Toisaalta, parivuode ja kaksi erillistä patjaa voi johtaa hajaannusta. Älä työstä tai liikunta-alue makuuhuoneessa, mutta lepotuoli tai nojatuoli käsittelyssä.

Täällä värit pitäisi olla pehmeä, pastelli tyyppi, ei liian kylmä eikä liian lämmin. Eye korkeat katot ja palkit, joiden korkeutta voidaan tallentaa katosvuode, ja välttää hinnalla millä hyvänsä ottaa laitteet, jotka tuottavat sähkömagneettisia kenttiä, kuten TV, puhelin, jne.

7. Ulompi &# 39; hyvin fengshui&# 39;

Suojaa puutarhaan tai terassi aitoja, puita tai kasveja puolella ne tulevat kylmät tuulet ja huonon sään. Sen sijaan, avaa sen auringonvalon lämpöä välillä. Vältä suoraan kohti käyrät, jonka Creepers, kivet piirtää tiet ...

00437078 O

Vesi, olennaista. Muista, että on symboli rahaa ja vaurautta, joten jos voit, asentaa lampi kala ja kilpikonnia kultainen väri.

kasvit "Feng Shui lisää" Ne ovat bambu, jasmiini, krysanteemit, orkideat ja mäntyjä.

8. arvo yksityiskohdista

Ins on suuri arvo tässä filosofian, jotka ovat vastuussa tuottaa positiivisuutta ja iloa. No kuvia kuolleiden esineiden tai kuivatut kasvit, ei kuvia kuolleiden sukulaisten tai rikki esineitä neuvotaan. Sen sijaan hän arvostetaan läsnäolo tuoreita kukkia ja hoito tuoksut ja värit yleensä ja vaikuttaa mielialaan.

Lemmikit suosivat kulkua energiaa, kuten suitsukkeita ja kukka esanssit.

9. turvautumisesta Feng Shui?

  • • palauttaminen: Jos voit huonosti joillakin osa elämääsi, on analysoida epäsuhta yhdenmukaistamiseksi.
  • • Jos haluat lisätä: Jos haluat tavoittaa tietyn tavoitteen tai parempi haluavat palan elämääsi.
  • • Jos haluat säilyttää: Vaikka ei ole erityistä ongelmaa tai syytä haluat estää ja korjata mahdolliset epätasaisuudet energiaa.

Voit tehdä tämän, Bagua kartta tilaa osoittavat vastaavuuden eri elämänalueisiin ja kotimme ja jotka ohjaavat päätöksentekoa piirretään. Muita työkaluja Feng Shui on sijainti kotelon, muotoja, värejä ja kuvioita, joita käytetään, henkilökohtaisia ​​symboleja, Ying Yang ja optimaalisen hyödyntämisen viidestä elementistä kotona: puu, tuli, maa, metalli ja vesi .

10. Etsi optimaalisen ympäristön asumiseen

Lähtien (Kiinassa noin 3500 vuotta), tämä on ollut tavoitteena Feng Shui: luominen positiivinen ja harmoninen ympäristö, joka parantaa elämää sen asukkaat. Tietenkin jokainen talo on erilainen, joten henkilökohtainen Fengshui tutkimuksia tarvitaan ja asiantuntijoiden tekemän saavuttaa toivottuja tuloksia.

Galleria, 11 valokuvaa
Fengshui ALOITTELEVAN

Saapuu Galleria nähdä esimerkkejä näitä temppuja kerääntyä positiivista energiaa, edistää terveyttä, hyvää perhesuhteet, houkutella rahaa, inspiraatiota ja saada hyvin. Haluatko tietää lisää? Silti löytämässä miten Feng Shui voi auttaa puhdistamaan energiaa kotiisi.