Keittiöissä on pidettävä siistejä, joka edellyttää sekä elintarvikkeiden käsittely, varsinkin tuore. Tiedättehän, olemme mitä syömme. Mutta tämä vaatimus on usein unohdettu: keittiöön rätit ja mopit. Nämä tekstiilit kosketuksissa kaikenlaisia ​​mikrobeja ja ruokaa, joka on helppo siirtää käsiin, muita ruokia tai pintoja joissa toimimme.

välttää "invaasio germénica" Pidä seuraavat varotoimet:

  • Käytä eri liinoja käsiteltäessä lihaa ja kalaa. Voit mennä pieleen, voit esimerkiksi ostaa valkoista kangastilkut liha ja kala, ja muita elintarvikkeita, käyttö rättejä muita värejä. Joten, et koskaan mennä pieleen!
  • Älä kuivaa ne suoraan kankaalla käsittelyn jälkeen raaka elintarvikkeita. Aiemmin sinun täytyy pestä kädet huolellisesti.
  • Tiskiräteiksi ja lumput usein desinfiointia.
  • Lumput tulee pitää puhtaana ja kuivana, koska kosteus helpottaa mikrobien leviämistä. Jos käytät kuivausrumpu, varmista, ettei märkä vartijoita.
  • Muuttaa niitä 24 tunnin välein jos kokki päivittäin.

Onko käyttäminen rievut tai paperilla?

Toinen mahdollisuus on korvata lumput ja liinat paperirullien, yhä laajemmin vaihtoehto, vaikka se on kaksi haittapuolta: hinta ja ympäristön kustannuksia. Se ei ole suositeltavaa yleistää kulttuuria kertakäyttö tuotteiden ja tottua käyttämään pitkäikäinen, mutta tässä tapauksessa ympäristön tasapaino ei ole niin selviä, energiankulutus ilman pesua ja desinfiointiaineiden.

Tiedättekö mitään temppuja pysyä riepuihin, varsinkin valkoinen? Kerro meille se kommentteja!