Laatikot ja korit paitsi auttaa poistamaan pienten esineiden, vaatteita tai lis√§varusteita, jotka normaalisti ker√§√§ntyv√§t mille tahansa pinnalle, vaan my√∂s auttaa j√§rjest√§m√§√§n. Jos valitsemme erilaisia ‚Äč‚Äčtoimenpiteit√§ voimme lajitella esineit√§ tyypin, koon tai k√§ytt√∂tiheys. Parasta kaikessa on se, ett√§ sovi mihink√§√§n tilaan, koska sen vieh√§tys on vireess√§, mutta se lis√§√§ l√§mp√∂√§ ja luonnon kosketus. Vuonna ty√∂j√§rjestyspuheenvuoro, laatikot ja korit ovat v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§ liittolaisia.

Erittäin hyödyllinen luokkahuoneessa

Kaukosäätimet, kirjoja, lehtiä ... Sohvapöydän voi olla todellinen wastebasket jossa keräämme vähän kaikkea. Laatikot ja korit auttaa välttämään sitä. Entinen ovat erittäin hyödyllistä yhdistää eri toimintoja, kun korit ovat hyvin käytännöllisiä hyllyjä. Voit käyttää niitä lehtiteline tai pidä kynttilät tai kirjoja yleensä ylhäältä, kun pöytä on tarkoitettu palvelemaan teetä tai kahvia.

Oleskelutilassa taulukko laatikot alle

maalaismainen touch

Jos sinulla on takka, kori kahvalla on täydellinen kuljettaa ja varastointia lokit, kävyt ja oksat, joita käytät päälle. Se on hyvin koristeellinen ja voit jopa käyttää sitä maalainen ontto keskus koristella takka kun ei.

Tavarasi aina käsillä

Käytä koreja pitämään esineitä lähellä, jos niitä käytetään. Esimerkki: kirjat lukualue ja käsilaukut ja huivit penkillä hallissa. Laita ne alle kaappiin sen sijaan vähentää tilaa.

Myös kuten ruokakomero

Kun keitti√∂, korit ovat ihanteellisia elintarvikkeita, jotka eiv√§t tarvitse j√§√§kaapin perunat, sipulit tai jonkin kauden hedelmi√§. Lis√§ksi koteloa ne ovat mainio breadbox, sill√§ leip√§ "pid√§" paremmin kosketuksissa kankaalla muoviastiassa. Laatikot puolestaan ‚Äč‚Äčovat ihanteellisia elintarvikkeita, jotka pehment√§v√§t tai kovettaa kanssa ajan my√∂t√§, kuten ev√§steit√§ tai muffinsseja. Metalli on hyvin koristeellinen. se on aina parempi olla ilmatiivis.

Galleria, 14 valokuvaa
Laatikot ja korit: toimeentulevien KUMPPANUUSSUHTEET

Hyvin järjestetty sisätilojen

Syvällä laatikot, korit estämään veneet ovat epäsiisti. Standardissa laatikko (60 cm leveä x 60 tausta) sopivat neljä koria 30 x 30 cm. Edessä pitää enemmän veneitä käyttää (pasta ja jauhot tyyppi) ja niiden takana, jotka eivät tarvitse usein.

Puinen laatikko purkkia hilloa

Palvella ja tyhjentää pöydän

Korit osastoja, ruokailuvälineitä, ovat hyvin käytännöllisiä keittiössä. Voit käyttää niitä työalueella kerätä työkaluja käytät eniten tai kuljetuksen pöytiintarjoilu ja öljyn lounasaikaan.

Helpompi löytää

Kuitu, kangas, pahvi, metakrylaatti ... säilytyslaatikoita kaapin sisätilat ovat lähes rajattomat. Avoimessa kaapissa korit kuidut ovat koristeellisia ja käytännöllisiä samanaikaisesti. Valitse niitä, koska ne menevät talon -laskee mahdollisimman nopeita noin 40 cm leveä paitoihin ja jerséis- ja jos Forras kankaat on paitsi enemmän koriste, suojella paremmin hänen vaatteensa. Laita eniten tilaa vieviä laatikoita päälle kaapin ja jos voit, tunnistaa sen sisällön.

Pidä tarvikkeet

Pyöreät laatikot, hattu tyyppi, ovat ihanteellinen varastointiin vyöt, jotka estävät vääntymisen. Mutta käytännön pussit ovat suuret laatikot, kontti tyyppi. Tilan säästämiseksi pidä pehmeä pussit sisällä jäykkä.

Hienovaraisimpaan

Silkkihuiveja erityist√§ alusvaatteet, korut ... Laatikot paras liittolaisia ‚Äč‚Äčpit√§m√§√§n paikallisia ja pikku aarteita turvassa. Kun kyseess√§ on nen√§liinat, jos heill√§ on sis√§laatikon on helpompi l√∂yt√§√§ ne.

Poiketen dramaattisesti parantaa

Korit ovat lähes välttämätön osa kylpyhuoneet ulokemaisella hyllyillä. Se on parasta, mitä kohtalot jokainen laatikko objektin lajia: toinen pyyhkeitä, yksi geelit .... Vuonna jaettu kylpyhuone, toinen vaihtoehto on, että jokaisella on oma kori tallentaa asioita. Uusin, Lidan linja kuten Ikea, tehdään polypropeeni hyvin kosteutta kestävä ja kone pestäviä. Jos käytät puulaatikossa kylpyhuoneessa, käsitellä sitä ulkoa lakattua suojella sitä.

Kylpyhuone koreja dramaattisesti parantaa

Paras esitys

Ne tulevat tuttava haluavat kylpyhuoneeseen niihin valmis? Kori auttaa esittää entistä hallitumpi ja koriste pyyhkeet ja saippuat tavalla. Noin 20 x 15 cm se riittää on taitettu tai rullattu pari käsipyyhkeet ja saippuaa.

Leluja ja vaatteita järjestyksessä

Kangas kansi, tunnuksen, jonka nimi, piirustus ... Vuonna lasten huone on erittäin kätevä muokata laatikot ja korit. On helpompi tilata solitos vaatteensa ja leluja, eikä enää tarvitse soittaa äidille löytää mitä he haluavat.