Ne kestävät tilattiin. Mutta sinun täytyy olla vahvempi. Imponte. Saada vakavia. Ja älä menetä niitä. Vain on vakio get kaapit sali, puhdistus- ja lapset (ay, lapset ...) ovat temppeli järjestykseen. Jos onnistut pitämään ne pois, elämäsi paranee. Ja voit olla onnellisempi. Arvoinen, eikö?

Hallissa

1. Ihanteellinen huonekalujen sillä halli on yksi, joka on tilaa voit ottaa pois, kun tulet kotiin ja mitä puet ennen lähtöä. Joten, takki, laukku, kengät ... Ihannetapauksessa se ainutlaatuinen huonekalu, joka täyttää kaikki, mutta jos sinulla on tilaa suuri huonekalu, jakelee pienempiä paloja, jotka tekevät sinulle saman palvelun.

2. Tarvitset ripustimet. Ainakin yksi jokaiselle perheenj√§senelle. Ne voivat olla koukkua kiinnitetty sein√§√§n tai kaapin taakse tai jos et halua vaatteita on n√§kyviss√§, baari lukitussa kaapissa. Jos tilaa on v√§h√§n, ovat eritt√§in hy√∂dyllisi√§ irrotettavia baareja, jotka roikkuvat vaatteet eteen, toinen toistaan ‚Äč‚Äč(ei profiiliin tavallisena bar).

00433971 O

3. Ja hyllyt ja laatikot. Hyllyt laukut ja laatikot tarvikkeet kuten huivi, käsineet, kypärät ... Jos laatikot, ryhmät pieniä laatikoita, ja on parasta olla kaikki samanarvoisia (ainakin samasta materiaalista) ja tuota visuaalinen kaaos.

4. Mini pankki. Sen toiminta on hyvin selvä: istua CalzArte kun menet ja descalzarte kun saavut. Siksi on parasta, että tämä pankki on tilaa alla tallentaa kenkiä koko perheelle (ja tohvelit). Ei tarvitse olla suuri, noin 80 cm leveä ja noin 50-60 cm korkea on täydellinen. Jos tilaa kengät on aina kiinni näyttää siistimpi.

Galleria, 10 valokuvaa
3 sovitettu REVIEW

5. Ja jotkut kaapissa. Huipulla oven kaapit ovat täydellisiä säilytykseen laukut ja toisen kauden, laatikoissa. Jos on ylimääräistä tilaa, nämä korkeat kaapit voi olla täydellinen paikka kohteita, kuten akkuja, lamppuja ... paikka jo eivät katoa enää! Ja sinä desahogarás muut kaapit talossa.

6. Sano ei riipputankoihin. Ne päätyä "hirviö kääreet"Koska niiden takit, laukkuja, huiveja kasautuvat ... he porrastaa painon alla, ja se on lähes mahdotonta löytää mitä haluat poistamatta kaikki (ja menettää arvokkaita aikaa juuri sillä hetkellä olet nopeammin). Niin tiedät, telineet, seinä parempi olla.

Puhdistuksen kaapissa

7. Ihanteellinen huonekalujen Se on yksi, jonka avulla saat yhdessä (ei salattu) kaikki tuotteet sinun täytyy puhdistaa talon. Kyllä, puhdistaa lattian ja kiteet, mutta myös pyykinpesuaine. Ja se on, että useimmat käytännön olisi varattu kulmassa keittiössä tai pyykkiä asentaa diskutrymmet (pesukone, kuivaaja ja jopa pieni pesuallas hoitoon itsepäisempi ennen niiden pestä tahroja).

00376949

8. Luo korkea ontto. Ja päättyy vastenmielistä tunne ei tiedä, mihin luuta, moppi, rauta pöytä ... tarvitset rako on noin 140 cm korkea näitä korkeita kohteita. Ah! Toinen vinkki: parempi pitää ne profiilin, koska jos laitat yksi toisensa jälkeen on otettava kaikki, kun haluat ottaa mitä on alareunassa.

9. hylly, käyttöä. Se on kätevin, luokiteltava jokainen hylly tai telinekaappiin tuotteiden varastoinnissa tiettyä käyttötarkoitusta: pestä, niin puhdistaa kylpyhuoneen, maa ... Pidä puhdistusaineet astioissa kahvat, samoin se on erittäin helppo saada ne ulos kaapista, ota ne missä niitä tarvitaan ja sitten tallentaa ne uudelleen.

10. Anna käyttöä ovet. Sisäpuolella ovet ovat paikka sinun pitäisi luopua. Laita koukut ripustaa siivoustakki, rätit ... pieniä ja hyvin matala hyllyt (jos ei, et voi sulkea ovia) pieniä kohteita, joita ei voida ripustaa.

Galleria, 10 valokuvaa
3 sovitettu REVIEW

11. Katso ylös. Ylimpänä kaapissa, vähemmän saatavilla hyllyt, pitää myrkylliset tuotteet pitää heidät poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet. Voit myös kohdentaa korkeampi hylly säästää vessapaperia ja keittiö.

12. Nyt keskelle. Kaapissa alueella, joka on huipulla silmäsi voi luoda nämä hyllyt alueittain (pesula, kylpyhuone, keittiö ...). Tarvitset myös paikka tallentaa varaosia rätit, sienet, käsineet, tyynyt ... Tulkaa, kaikki tuotteet ja tarvikkeet käytät puhdistettaessa.

13. Ja alas? Pohjassa kaapissa edellyttää riittävän suurta tilaa tallentaa kohteita, kuten moppi ämpäri, imuri, ämpäri ... Jos imurilla akkuvirralla, se on erittäin kätevä, että kaappi on plug in ladata kun se varastoidaan.

14. Varokaa ... Koko ja määrä puhdistusaineita ja tarvikkeet. Koska asunnon 50 m2 et tarvitse ämpäri ei luuta ja koska teollisuuspuhdistusaine osaan, joista jokaisella on tarpeeksi. Ostaa monimutkaisempi järjestyksessä.

Lasten vaatekaappi

15. Tee mukana. Ihannetapauksessa järjestää kaappiin mukanaan lapsia. Jos sinä auttaa osallistujia tietää, missä kaikki on ja lopulta olla entistä itsenäisemmän ja tietoisia siitä, miten tärkeää on tilata talon. Kyllä, valitse päivä, että sinulla voi olla riittävästi aikaa (vähintään 3 tuntia) ja päättää yhdessä missä kaikki menee.

00411155

16. Ensinn√§kin, palkki puhdistus. Ennen kuin laitat te lajitella vaatteita, verest√§√§. Toki on olemassa vaatteita, jotka ovat kasvain niit√§, tai ett√§ ne eiv√§t en√§√§ samankaltaisia ‚Äč‚Äčtai jotka ovat liian kuluneet ... Joten et vain saavat sis√§tilaan Amario, mutta olet tietoinen, jos haluat ostaa jotain uutta.

17. Täydellinen kaapissa Sinulla on oltava huipussaan vaatteita he käyttävät päivittäin. Se on paras tapa saada molemmat saapuvat ennen pukeutumista pitää se ... ja he tilaavat itse kaapissa! Vaatekaappi suunniteltu heitä välttämään sotkua huoneessa voit lakata olemasta unelma.

18. Palkki 150 cm. Joten olet varma, että on heidän käytettävissään (korkeintaan täytyy kiivetä askel). Täällä ripustaa paitoja, takkeja ja mekkoja. Ihannetapauksessa, enintään yksi vaatekappale roikkua jokainen koukku, sillä jos näin ei ole, niitä alla ja eivät maksaa enemmän paikantaa. Ja jos olet luomassa uutta vaatekaappi lapsille, muista, että ne on yleensä enemmän taitettu vaatteita ripustaa, joten tarvitset enemmän hyllyjä tai laatikkoa baari.

19. hyllyt, mitä käytäntöjä! Ne pitävät taitettu vaatteita, kuten paitoja, neuleet ... Book alempaa kestävät kaapin (helpommin lapsille) kausiluonteista vaatteita ja älä unohda varata tilaa pyjama. Hyllyihin yläpuolella, mikä vain sinut, pitää vaatteita sesongin.

20. Laatikot, puuttuvat. Ne sopivat tallentamiseen alusvaatteita (olisi täydellinen, joilla voi olla laatikko sukat, toinen pikkuhousut tai alushousuja, liivejä yksi ...). Jos näin ei ole, ja esimerkiksi sinun täytyy pitää yhdessä sukat ja alushousut, käyttää järjestäjät saa sekoittaa keskenään.

Galleria, 10 valokuvaa
3 sovitettu REVIEW

Alicia Iglesias neuvoja

Alicia Iglesias-COLOR

  • Kolmen kaapit ovat analysoineet, kuten monet muut kaapit kotona, on jotakin yhteist√§: kaikissa eri asioita tallennetaan. Ja ett√§ aina taipumus kaaos. Haluatko auttaa?
  • Luo vy√∂hykkeet on ratkaisu. T√§ss√§ tekniikassa luomista perheit√§ esineit√§ ja kohdistaa ne pit√§√§ kiinte√§√§n tilaan. Esimerkiksi l√§√§kkeit√§. Mit√§ ne kaikki yhteen ja tiettyyn paikkaan? No se l√§√§ke rintakeh√§n alueella.
  • Niin monta kuin tarvitaan. Muut alueet tilauksen voi olla alueen paperi (paperi, kyni√§, kirjekuoret ...), alueellinen ty√∂kaluja, joulun alue (pelastaa kaikkine lisukkeineen yhdess√§), urheilu vy√∂hyke, muut veneet ... se riippuu tottumukset ja el√§m√§ntapa.

Galleria, 10 valokuvaa
3 sovitettu REVIEW