Sen sijaan, että yrittää salata pilari, anna hyödyllisyys: se perustuu hyllylle ja voita uusi varastoalueella.

Ottaa pilari tai pylväs keskellä oleskelu ei tarvitse olla ongelma. Sen sijaan, että yrittää salata jotakin varsin monimutkainen-voit käyttää sitä ansaita pienen varastoalueella, kuten tässä projektissa sisustajan Juan Servera.

Tässä, on ollut avoin kirjasto, joka on samat mitat kuin laituri itse (noin 30 x 30 x 2,5 m). Niinpä tämä on integroitu ja "piilotettu" sisällä rakenne palvelee myös rajattava alueet sisälle makuuhuoneeseen.

Jos aiot samanlainen hyllylle, täytyy varmistaa olet ja väri jakaa pilari antaa vaikutelman yhtenäisyyttä. Jos se on auki, kuten tämä, voit vähentää läsnäolo pylväs ja päästävät valon. Kun vahvistamisesta, se on käytännöllisempää mennä ankkuroitu kattoon ruuveilla piilotettu liimalla kattaa samaa väriä. Se jakaa etäisyys hyllyiltä riippuen siitä, mitä he isäntä. Useimmat iso ja raskas, parempi alareunassa.

Seisoo pilarin

Tässä se on integroitu päälle huonekaluja, mutta voit myös korostaa sitä puuta tai taustakuvan. Kohokohta on helpompi piilottaa.

kirjakauppa

Tarttumaan seinään retranqueo vain 30 cm. Kun ottaa symmetrinen syvennyksiä, lisää tunnetta tilauksen.

päättynyt

Yritä pilariin ja hylly ovat samanvärisiä. Huomaa, että DM on aina hieman kirkkaampi kuin maalipintaa.

erittäin hyödyllinen

Kiitos liitteenä hyllylle, läsnäolo pilari menettää "kovuus". Se sattuu olemaan haittaa hyödyllinen ja koriste-elementti samanaikaisesti.

hyllykkö

Noin 30 x 30 cm, riittää tallentaa kirjoja ja lehtiä. Suunnittele niiden välinen etäisyys niiden sisällön perusteella.

voittaa tilaus

Etsii kirjoja tai isoja vaatekappaleita pohjassa hyllylle. Jäljelle silmän alapuolella on vähemmän.

 

Kuten tämän ratkaisun? Kerro meille vaikutelmia kommentteja tämän artikkelin tai palata Special "säilytettävä pystyasennossa.