Kesä tulee ja kadut ovat täynnä sandaalit ... ja rakennustelineet! Se on aika vuodesta, jolloin enemmän kuntoutusta ja uudistuksia tehdään, ja tietenkin vihreät silmät niin, yksi alkaa tuntua kodilta myös parantaa. Jos sinäkin pyytäneen "Vihreä verkko oireyhtymä", Tulee kätevä tietää, mitä ei unohda pyytäessään talousarvioissa. Joten voit välttää menettää rahaa (ja kärsivällisyyttä).

00436729 O

Yrityksen tiedot

Varmista, että muodostavat nimi ammatillisen tai kaupallisen yrityksen nimi, osoite ja tunnistenumero, puhelimitse ja mahdollisesti autonomisen edellyttää rekisteröitymistä, liiketoiminnan rekisterinumero. Lisäksi sinun on oltava oma nimi ja osoite asiakkaaksi ja tyyppistä työtä, asennuksen ... tehtäväksi.

Liittyvät tämän artikkelin

Muuta siru ja uudistaa tasainen onnistunut ... ilman stressiä!

3 Näppäimet

Muuta siru ja uudistaa tasainen onnistunut ... ilman stressiä!

Hinnat eriteltyinä

Lisäksi sisällyttää koko tilauksen hinta (sisältäen verot), kysyy yksityiskohtaisesti kunkin tietynlaiseen työskentelyä, yksikköhinnat, eli sen on oltava selvillä, minkälaista työtä tehtävä, työvoimakustannukset ( tunneittain, päivittäin, m ...), materiaalit olemaan (laatu ja määrä) käytetään, ja neliöhinta, yksikkö, jne.

00458367

Tämä on erittäin hyödyllistä vertailtaessa kohta kohdalta, pyytää useita lainauksia ja myynnin, jos sellainen on yliarvostettu.

Tarkista joko ole tai puuttua mitään laskettu välttää ikäviä yllätyksiä. Kukaan paremmin kuin sinun tietävän.

Maksutavan

Sen pitäisi olla hyvin selvä. Maksu tehdään yleensä alussa ja lopussa. OCU suosittelee etene yli 25% työstä ja pyytää kuitit kustakin maksusta. Ja se vaatii arvonlisäverolaskut, on ainoa tapa deducirte teoksia, apurahojen tai vaatia, jos on tarpeen.

00381287

Tärkeää!

  • Jos toimintah√§iri√∂it√§ tai muita odottamattomia syntyy ty√∂n aikana ... ja kallis alkuper√§inen talousarvio (on allekirjoitettava ja sinet√∂ity), yrityksen on ilmoitettava siit√§ kirjallisesti ja sinun on hyv√§ksytt√§v√§ se: ei voi laskuttaa ty√∂t√§ ei hyv√§ksyt√§ tai aiemmin budjetoidun. Jos asiasta ei p√§√§st√§, voit hakea yritys, joka sopii alkuper√§isest√§ hinnasta.
  • Jos olet jo maksanut osan hinnasta tai mit√§√§n ... ja yhti√∂ kielt√§ytyy jatkaa ty√∂t√§, voit pyyt√§√§ sopimuksen purkaminen ja vahingonkorvaus. Vaatia ja ratkaista t√§llaisia ‚Äč‚Äčristiriitoja, viiv√§stykset ty√∂ss√§ ... eritt√§in hy√∂dyllist√§ ovat sopineet toimittamista institutionaaliseen v√§limiesmenettelyyn kulutuksen, nopeampi ja taloudellisen menetelm√§n (ei asianajaja ja asianajaja vaaditaan) ett√§ oikeusk√§sittelyst√§. Etsi Municipal Office of Consumer Information (OMIC).

Varo takeita!

Ne on esitett√§v√§. Sek√§ takaa uudistuksen elementtej√§ (voi olla erilainen), sill√§ vaikutus kokonaishinnasta, ja my√∂s t√§ytyy koostua alkamis- ja lopussa teht√§v√§n. Voit jopa sopia korvausta viiv√§styksist√§ ja heijastavat sen talousarvioon, esimerkiksi, ett√§ ammatti on maksettava sakkoa 60 ‚ā¨ per p√§iv√§ my√∂h√§stymisen. Sen pit√§isi my√∂s lauseke j√§tt√§misest√§ institutionaalisille v√§limiesmenettelyyn kuluttajien vaihtoehtona tuomioistuimiin konfliktitilanteessa.

00392809 O

Ja nyt ... kysyä vähintään 3 lainausmerkit

Pyyt√§√§ kaikkia samalla tasolla yksityiskohtaisesti. Se on helpompi vertailla niit√§. Jos sinulla on kysytt√§v√§√§, kysy. √Ąl√§ j√§t√§ mit√§√§n itsest√§√§n selv√§n√§, koska sitten tulevat yll√§tyksi√§. Ja tietenkin, valita ammatillinen viittauksia.

Galleria, 10 valokuvaa
TALOUSARVIOT: KAIKKI ON OLTAVA

Muista kaiken, mitä on keskusteltu ja suunnitellut ja suunnitellut viettää aikaa, saat mitä haluat. Tavoitteesi: 0% ongelmia.