Kun meillä ei ole hyvin suunniteltu tilaa tallentaa vaatteita ja asusteita, sitten laukaistiin hajontaa. Eli kaapissa täällä, mukava siellä, suutari huonekaluja käytävällä, joka on klahvipiironki pienten vaatteet ... Ja kaikki saamme on viettää päivä puolelta puolelle huonetta tai talon näköinen vaatteet pukeutua eri paikoissa.

Yksinkertaista elämääsi: kaikki samassa paikassa

On parasta ryhmää kaikki vaatteet ja tarvikkeet ja laita ne yhteen paikkaan. Jos sinulla ei ole ylimääräinen huone tai kaappiin, jossa paikka on auki, valitse iso vaatekaappi.

Mira (ja toimenpiteet) kahdesti, jos sopii pukeutuja tai kaappiin

Ensin löytää ihanteellinen tila. Luuletko ei ole sijaa? Jos tällaisia ​​mittauksia makuuhuoneen seinällä, jossa on nyt vain yksi pukeutuja tai taulukon, muuntaa se tyhjä tai täynnä roskaa tilaa, tuo käytävä, jonka leveys ... Saatat olla huomaamatta kulmat hyvin tulla pukeutuminen.

Jos päättää kaapissa ...

Monta kertaa lankeamme virheen valitsemalla pienempiä ja vähemmän kätevä hoida koko pituutta ja korkeutta seinäkaappi. Mutta tarkemmin ajatellen, eikö olisi parempi käyttää kaiken tilan? Jos valitset mukautetun vaatekaappi ja neutraali muotoilu se on täysin integroitu, melkein kuin se olisi vaatekaappi, ja sinulla on runsaasti tilaa.

¿Saranoitu tai liukuovia?

Valitse saranoitu tai liukuovia se riippuu tilaa olet välillä kaapin ja muut huonekalut, kuten sängyt. Jos se on liian pieni, liukuovet on mukavampaa. Mutta jos sinulla on tarpeeksi tilaa swing voit helposti kunkin moduulin.

siunattu sali

Onko sinulla leveä käytävä? No, niin sanon hyvästit ongelmia tilanpuutteen vuoksi. Vaikka se voi tuntua hukkua tällä alalla askel asettamalla kaappi on varmaa, että ll saada mukavuutta ja järjestyksen sekä tottua ottaa että kaappi muutamassa päivässä. Ja enemmän, kun näet kuinka käytännön se on sinulle! Vuodevaatteet, pyyhkeet, toinen kausi ... voit tallentaa kaiken.

Doorless kaapista ...!

Edut avoimen kaapissa ei ole ovia tai ilman takaisin, että se on paljon halvempaa. Vamma on, että se on paljon varovaisemmin tilauksen ja kaikki kohteet alttiimpia.

Galleria, 10 valokuvaa
10 TEHOKAS pukeminen

Vuonna Galleria löydät kymmenen esimerkkejä innostaa sinua ja lopulta täyttää yksi unelmiesi: on pukuhuone tai jättiläinen kaapissa, jossa on kaikki vaatteet ja asusteet järjestyksessä ja sijaitsevat samassa paikassa. Älä anna periksi liian aikaisin, ehkä kyllä ​​dispongas vaatima tila, mutta et ole vielä havaittu.