Ei. Ei tarvitse sijoittaa kaikki toiveita magic esiin upea vaatekaappi makuuhuoneessa niukkasanainen. Vain nokkeluutta ja laskemalla paljon laskentaa. Mutta emme halua missaa mahdotonta yhtälöitä, teemme ne sinulle. Täällä on neljä pukuhuoneet millimetrin luotu maksimikapasiteetti eikä liikaa tilaa. Näemme?

Takana pääty

Tämä kaappi on historiaa. Rakenne on valmistettu lakattu MDF mutta ovet ovat vanhan kaapista sisustaja ja omistaja, Patricia Pratmarsó.

00381168

Talteen ovet lisätä tyylin ja alentavat mukautetun kaapista

Välillä pääty ja kaapit ovat ilmaisia ​​noin 100 cm, riittää avata ovet ja siirtyä. Sidos koostuu kaksi erillistä vaatekaappia ja keskeisellä alueella hyllyillä, ja jokaisella on oma vaatekaappi ja konflikteja vältetään. Ah! Ja jokainen elin on hakenut perusteellisesti.

Käytävällä, verhot

Mitä voit tehdä vähentää tilaa tarvitset kaapissa? Ilman ovensa. Voita metriä, ja myös tulee halvemmaksi.

00436712

Jos annat verhot vedetty hieman vaatekaappi näyttää enemmän tyylikäs

Mutta tämä kaappi, toimi FUSTERIA Sais, ei ole vain alkuperäisiä tätä, myös koska se yhdistää microcemento ja puuta. Microcemento on käytetty laatikko kaappiin ja Cedar mänty hyllyt ja alkuun bändi yläpalkissa verhot ja toimii tukena lampetit. Microcemento on sama vuori suihku ja on samanvärinen kuin pellavaverhoilla (Margarita Ventura).

sisään "L" in ullakko

Asun ullakko on hyvin romanttinen, mutta katon korkeus aiheuttaa enemmän haastetta. Hyvä tapa tehdä alaosa on luoda pukeutumistila moduulit 140 cm korkea.

00383641

140 cm on enemmän kuin tarpeeksi korkeus kaapissa, jossa ripustaa paitoja ja takkeja ja jalustat alue taitettu vaatteet

Se on mitä on tehnyt sisustusarkkitehti Elena Jiménez omassa makuuhuoneessa. Siitä on tullut vaikein nurkkaan laastarissa "L" kanssa kaappi alue toisella puolella ja laatikot lasi rintamalla, toisaalta. Kaikki lakattu valkoinen DM ja pellavaverhoilla sisällä ovet.

Osio tullut kaappi

Tulee väliseinä kaappiin. Miksi ei? Kaappitilaa ja erota ansaitset paljon säilytystilaa.

00357509

Jos et kaappi 40 cm syvä on tilaa taitettu vaatteita ja jos et 60 cm, voit ripustaa

Jos sen sijaan puiset ovet laitat lasiovet, se on kevyempi. Kyllä, piilottaa vaatteiden, laittaa verhoja, koska täällä, samanvärinen kuin kaapin ovet.

Jos haluat nähdä, miten ne ovat jakautuneet sisälle ja sopivin kullekin, toimenpiteet tulevat meidän galleria ja älä menetä yksityiskohtia.

Galleria, 9 valokuvaa
"ME Ei ole ketään DRESSING"... Tiedät olet väärässä?