Jos olet rakastunut maisemaan, metsät, vihreät ... Tämä DIY juuri talosi tarvitaan. Koristeellinen koostumus lähtee kehystetyn. Valitse päähenkilö seinä (ei voi olla seinään joko), joka seisoo ovella tai lounge joku näkee sen sanoo. "Täällä asuu intohimoinen luonne". Aloitimme!

Galleria, 5 valokuvaa
Kuvien tekeminen lehtineen FRAMED

Mitä tarvitset?

Lehdet, tietenkin. Oletko koskaan huomannut, miten erilaisia ​​he ovat? On hammastettu, lohko, pitkänomainen ... ja niin tekee hänen vihreä: voimakkaampi, Greenery (tarkoittaen vihreitä lehtiä) useammalla keltainen ... niin, että koostumus pysyy dynaaminen on parasta valita eri lajikkeiden molemmat väri tavalla.

Kaiken näköpiirissä

Mitä käytät kehykset ovat myös hyvin tärkeitä. Tarkemmin hallitumpi on parasta olla kaikilla on sama rakenne ja läpinäkyvä, tietenkin, että lehdet näyttävät ne ansaitsevat. Nämä kehykset kultaketju ja silti antaa kirkkaampi vihreät lehdet. Löydät Leroy Merlin.

Kuivaa lehdet

Voit tehdä painamalla kuivaus kaksi puista levyt, noin 2 mm: n paksuinen, jossa kiinnikkeet ja ruuvit, joiden avulla voit kiristää lehdet menettävät vettä kuin ne tulevat. Muut kodin menetelmiä käytetään kuivaa grilli tai mikroaaltouunissa tekevät. Tai muuten (romanttinen) klassinen kuivia kukkia ja lehtiä sivujen väliin kirjoja tai tietosanakirjoja.

Liittyvät tämän artikkelin

Seinät puhuvat sinulle

Mikä loistava persoona!

Seinät puhuvat sinulle

Älä sitä askel askeleelta

Aseta puhdas ja kuiva lehtiä lehdistössä. Ihannetapauksessa erottaa itseäsi lehdestä olisi muuttumassa muutaman päivän välein. Katsoo, että kuivausprosessi on täydellinen välillä on oltava 20 ja 25 päivä. Sinun täytyy olla kärsivällinen. Estää lehtien ruskeaksi on parasta käyttää silikageelillä (myydään apteekit), joka on kuivausainetta, joka imee kosteutta menettämättä luonnollisen ulkonäön.

00451422 O

Katsotaan kehyksiä!

Suurempi yksin ja pienemmissä ryhmissä 5 tai 7. Kokeile eri tapoja sijoittaa ne ennen kuin löytää jäänteitä paremmin. Ihannetapauksessa kehykset ovat eri kokoisia, niin että koostumus on tasapainoinen ja hauskaa.

Testi, testi, testi ...

Ennen poraat seinään poran sinun täytyy olla hyvin varma missä se menee jokaisen kehyksen. Voit testata kokoonpanon lattialle saada käsityksen ja tuomari matkoja. Yksi temppu syönti on tehdä kuva kunkin koostumuksen (puhelimen itse) ja vertaa sitten 2 tai 3 olet tehnyt. Näkemättä kuvan antaa teille toisen näkökulman ja nähdä selvemmin lopullinen yhdistelmä. Ripustaa ne ja nauttia maisemista. Tiedäthän, vihreä asettaa sinut hyvälle tuulelle ja rentouttaa silmiä.

Kuvat tehty lehdet eri kasvien ja flores_botánica

Kuka?

Yksilöidään arkkia ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle.

  • Stork huippu. Erilaisia ​​Geranium punainen varsi.
  • Ficus. Sen lehdet ovat huomattava niiden kirkkaan vihreä.
  • Bracken. Kapeat lehdet ja vehreässä.
  • Yhteinen geranium. hieman lohko lehtiä.
  • Culatrillo ja seuraavaksi musta culatrillo. Villi lajikkeiden saniaiset näyttävät.
  • Leinikki. pieni ja herkkä lehtiä.
  • Voikukka. Jossa epätasainen muoto.

Galleria, 5 valokuvaa
Kuvien tekeminen lehtineen FRAMED

Jos olet halunnut nähdä, askel askeleelta, koska emme menetä meidän galleria.