Ehdotamme peli: muuttaa yhteinen mukava, tässä tapauksessa Tarva Ikean yhtenä kappaleena. Ja niin voit valita sopivin vaihtoehto sinulle jaamme 3 helppoa ideoita ja useimmat resultón: yksi makuuhuoneessa, yksi lastentarha ja käytännöllinen kolmas on kunnossa (ja koristelu) liinavaatteet . Valitse omasi ... ja pelata!

1. makuuhuone: yksilöllistää sen taustakuvaksi

Yksityiskohtaisesti mukava vuorattu kukallinen tapetti

Se on helpompaa kuin miltä se näyttää. Yksinkertaisesti toteuttaa toimenpiteitä hyvin ja aseta paperi varovasti. Ja presto! Jo sinulla on mukava miljoona. Seuraa näitä vinkkejä ja menestys on taattu.

- Paperi. Valitse design, joka sopii makuuhuoneeseen. Leikkaa sopivaksi laatikot ja poista kahvat. Vihje: hankkia ylimääräistä rulla käsitellä menoja varten. Tämä on Sandberg.

- Häntää. Tämä estää paperin pois, minä encólalo hyvin ja myös etusarjat. Liitä kevyesti painamalla, jotta se kupla. Ja jos olet valinnut maalattu kuviollinen paperi, kokeile näitä ottelussa.

- Vetolaatikot. Jos haluat koko enemmän viimeistelty ulkonäkö, myös linjojen sisällä laatikot. Voit käyttää samaa paperia tai valita toisen, joka täydentää. Jos esimerkiksi olet valinnut Mallin rintamilla, voit valita yhden sileän sisustusmateriaalien vetolaatikot vastaamaan värit tulostuksen. Kun kuiva, aseta ampujat. Ja valmis!

stylisti temppuja

Mukava yksityiskohta laatikko auki näyttää, kuinka liimata paperi, joka on tapetoida

  • Täydellinen viimeistely. Jos maalattu pukeutuja, siirry reunat laatikot samanvärisiä kuin rakennetta ja näyttää enemmän valmis.
  • Liimattu kulmat. Varmista, että paperi ei nosta tai kulmien nousee käytön, laita muutama tippa ylimääräistä hännän kulmissa paperin.

2. Lapsille: monivärinen vinyyli

Semitoma mukava valkoinen koristeltu värillisiä pisteitä

Jos on tilaa talon, jossa me halua päästää luovuuden ja niiden jokainen yksityiskohta siinä määrin kuin se on lasten huoneeseen. Ja muokata mukavat vaatteet tarra on yksinkertainen vaihtoehto näyttäviä tuloksia. Tämä on meidän ehdotus:

- Maalata. Vinyl erottua enemmän, on parasta maalata mukava valkoinen tai pastelli väri, joka toimii kangas, johon väritys.

- Huolellisesti. Menestyksen avain on kiinni vinyyli huolellisesti. Tässä tapauksessa olemme valinneet design muotoisen samankeskisen perustuu Väripisteestä Oma Vinyl piireissä. Antaa enemmän persoonallisuutta, vaikka on mahdollista, ehdotamme, että leikkaa kaksi ulompaa riviä vinyyli. Tallentaa ne! Käytät myöhemmin. Vinyyli liitä keskellä pukeutuja ja painetaan siirron lentoon.

- Viimeisen silauksen. Vinyylillä olet varannut roiskeet mukava pieniä värillisiä pisteitä. Riippuen iästä lapsesi, voit kutsua sinut antaa sinulle käsi tässä tehtävässä. Varmasti tulet rakastamaan.

Temppu stylisti

Käsi yksityiskohtaisesti miellyttävä asento etiketeistä

  • Hyvät. Että olet ajatellut, miten voin tehdä tärkein hahmo, tässä tapauksessa kierre on keskitetty pukeutuja? Erittäin helppo: Merkitse kynällä loppuun ja varmistaa siten sijoittaa vinyyli missä haluat. Älä paina ja niin sitten voit poistaa sen kuminauhalla.

3. rento kotiin: kaikki paikallaan

Semitoma mukava harmaa kirjaimet, jotka osoittavat sisällön

Jos olet nimennyt kaappi tallentaa vaatteita kotiin, koska en koristella asettaa etusijalle? Bastan muutaman kirjaimen, he voivat ostaa tehdä tai muokata niitä mielesi maalilla, toiset näyttävät mukava.

- Kontrasti. Kirjaimet on tärkeää, että on olemassa väri kontrasti mukava ja kirjaimia. Eli jos valitset puisia kirjaimia, kuten tässä tapauksessa ihanteellinen on, että maalaat lipasto, jossa väri joiden avulla se voi arvostaa hyvää. Olemme valinneet pehmeä harmaa. Jotta olisi helpompi, olemme käyttäneet maalauksen liitu koska se ei ole välttämätöntä valmistaa huonekaluja ennen maalausta.

- Jos sinun pitäisi sijoittaa. Kun maali on kuivunut, sijainnin merkitsemiseksi kirjaimet niin, että ne ovat keskittyneet. Koska puu, nämä (erittäin paljon) ovat jumissa erityisellä puuliimaa.

- Kirjaimesta toiseen. Se on parempi, jos kuilu kirjainten on aina sama, esimerkiksi 1 tai 1,5 cm. Paras tapa on merkitä sitä etukäteen, ja välttää virheet ja ottaa ottaa pois kirjaimia.

Temppu stylisti

Käsi yksityiskohtaisesti asettamalla kirjaimet mukavassa

  • Rivillä. Jos haluat kirjaimet jokaisen laatikon on kohdistettu oikein ennen liimausta niitä käyttämällä tason ohjaimena tai kaistale puuta, kuten on tehty täällä. Voit merkitä alun ja lopun kirjaimet kynällä tai anna kirjaimet lepäävät baarissa posers yksitellen.