Oletko koskaan mennyt maaseudun hotelli tai ovat vuokranneet talon maassa? Jos et, niin varmasti tiedät miksi rakastan niin paljon. Ne hengittävät rauhallisuus, rauhallinen, ja vaikka näyttää siltä, ​​että aikaa kuluu hitaammin.

Sama tapahtuu näissä maalaismainen tervehtijät. Vain avata ovi ja siirtyä toiseen maailmaan. Puusta ja kivestä laittaa kaikkein luonnollisin ja perinteisten kosketus, ja tarpeeksi muutaman palan ja yksityiskohtaisesti (hyvin valittu) tarjota paras tervetulleita.

Galleria, 12 valokuvaa
12 RUSTIC vastaanottimet ENTER oikea jalka

Avain on materiaali

Puuta. Puu on yksi materiaaleista yleisimmin käytetty koristeluun, ja monien vuosisatojen. Näissä mökeissä myös sitä käytettiin myös rakentamisessa, ja todiste tästä ovat palkit. No näky! Tietysti. Luonnollinen, salaaminen yksikään niiden kauneuden haalistuneet, valkaistu, maustekurkkua ja jopa maalattu valkoiseksi. Näin me like enemmän. Koska ovet ja luukut.

Lokitapahtuma

Piedra. Vanhat mökit olivat tilavia kiviseinät. Talvella ne eristävät kylmä; kesällä lämpöä. Oli aika, jolloin nämä peitettiin kipsi ja maalattu salata kylään suoneen. Mutta pian hänen kauneutensa oli jälleen erittäin arvostettu, ja nyt lisätä viehätysvoimaa nämä vastaanottimet.

kasvikuituja. Lisää lämpöä ja perinteisiä maalaisuus että te molemmat haluavat. Matot kuten juutti, sisal, tai esparto-, paju huonekalut ja koristeellisia yksityiskohtia, kuten koreja tai koreja, kuitu voi olla huomaamatta maalaismainen asetuksia kuten nämä vastaanottimet.

savea. Laattalattiat terrakotta, ruskeat tai kattilan sävyt ovat tyypillisiä mökeistä.

Huonekalut: muutamia, mutta hyvin valittu

Malliesimerkki. Vaikka heillä on runsaasti tilaa, täytettyjen vastaanottimet voi olla hieman ylivoimainen. Mitä vähemmän kappaletta, sen parempi. Valitse talteen tai Almoneda joiden koko verrannollinen sali, ja tuoda esille, koska he ovat tehneet joista näkyy galleriassa huonekaluja. Resérvales suosittu paikka Mukana yksityiskohtia kuten henkari, matto tai kori ja on enemmän kuin tarpeeksi.

Galleria, 12 valokuvaa
12 RUSTIC vastaanottimet ENTER oikea jalka

Säästämiseksi. Järjestyksen ylläpitämisestä on olennainen edellytys tahansa huoneeseen, vaikka maalaismainen tervehtijät. Valitse lipasto sekä antiikki puinen kaappi, jossa voit jättää takkien ja muiden konsolin tai mukava joko. Jos valitset puusta ilman maalia mitään väri- yrittää hänen sävy ja suonet ovat samanlaisia ​​kuin puuta muiden elementtien, kuten ovia, ikkunoita tai palkkeja.

Luonnollinen kosketus

Olemme alalla, eikö? Tai ainakin, haluamme näyttää se on. Emme saa unohtaa kasveja ja kukkia. Laitetaan vähän lattialle, konsolin tai jopa ripustamisen naulakko tai kääntämällä aura muuttuu ripustin. Jälkimmäisessä tapauksessa, kori laventelin kukkia tai kuivattuja luonnonkasvi olla erittäin mukavaa. Jos se on talo puutarha, nämä kasvit saavat luoda jatkuvuutta ulkoa sisäänpäin, joka yhdistää paremmin.

Lyhyesti: kaikki avaimet

  • luonnonmateriaaleja: puu, kivi, kasvikuidut ...

  • Jos on tilaa, aseta puinen kaappi

  • palkit

  • Almoneda talteenotetun tai pala olla päähenkilö

  • Jos se on liian suuri, laita matto talvella

  • Heittää kasveissa

  • Lunastaa antiikkihuonekaluja kuten maataloustyökoneet, botijos tai muovipullojen

Tutustu galleriassa jonka me olemme valmistaneet paras maalaismainen tervehtijät. Löydät paljon enemmän ideoita ja inspiraatiota tehdä, ja rakastan niitä!

Galleria, 12 valokuvaa
12 RUSTIC vastaanottimet ENTER oikea jalka

Oletko intohimoisesti Maalaistyyliin? Niin et voi olla huomaamatta tätä gallerian maalaismainen olohuoneeseen tai makuuhuoneita maalainen 20, jotka eivät koskaan halua lähteä.