Tilat on sisustettu luonnonsävyiset pakenevat kimeys ja mieluummin jäädä huomaamatta, ei seuraa suuntaus hetkellä tietäen, että heidän tärkein voimavara on sen ajattomuus ja kestävyys ajan mittaan.

Voisimme yhteenvetona ydin isossa kylpyhuoneessa tämän talon meren Costa Brava. Sisustussuunnittelija Iván Cuní yhteistyössä koko joukkue LB Leopold Baptist- Bulthaup Blanes, ja oli työskennellyt entisen asuinpaikan omistajat, joten hän tunsi prioriteetteja. "He suosivat puhtaana materiaaleja, jotka eivät ole kovin vaikuttava näky. Pyrkivät luomaan ajattoman eikä äärimmäinen taipumus "tiloja, kertoo Ivan.

Se on avoin pukuhuone ja makuuhuone sviitti, kolme huonetta, jotka jakavat yhden suuren avoin tila. Kaikki ympäristöt merkitä oma persoonallisuutensa ja puolestaan ​​ovat yhteydessä toisiinsa. Siten esimerkiksi, kun sidos on lähempänä kylpyhuone sekä täyttää funktio tavaroiden säilyttämiseen, ja kun se on lähempänä makuuhuoneeseen, tekee tiukemmat dressing toiminto.

Näkymä vajoaa ovelle

Hanke tuo suuri vesialue pisteissä luonnonvaloa, ja valitse valkoinen Silestonea Zeus pinnoitteena kylpyammeessa ja suihkussa. "Päätimme tällä synteettinen kivi sen alhainen huokoisuus, koska se on hyvin käytännöllinen, ja se antoi meille mahdollisuuden sijoittaa suuria paloja ja välttää yhdessä", sanoo sisustusarkkitehti. Sulje kahdesti lasipinnat karkaistu räätälöityjä suihku. Akryyli kylpyamme, hyvin suorat linjat, sisältää kaksi säädettävää selkänojaa musta Corian. "Tämä on lämmin, kevyt materiaali ja pehmeä, joka estää naarmuja," lisää Ivan. Tämä tuki huomaamattomasti sisältää mustaa väriä vastakohtana selkeyttä pinnoitteita. Ja siirtyminen valkoista ja mustaa, kylpyhuoneen lomittaa pehmeän sävy Välimeren Woods: tammi lattia ja työtaso jalava puu.

Galleria, 7 valokuvaa
Valkoinen kylpyhuone ... COSY? KYLLÄ, ansio PUUN

Turhamaisuus alue koostuu pitkän pöydän kaltainen rakenne, mukaan lukien ylä- ja alapuolella, kaksi keskeytettiin moduulit, lakattu kirkas, varastointia varten. Muotoilu Katselmukset visuaalinen keveys ja yhtä käytännön järkeä. Se näyttää yksinkertaisen "vaikka rakenteellisesti se on monimutkainen huonekalu", hän vakuuttaa sisätilojen. Peili, suuria ja kehyksiä, on rakentanut kaksi valkoista lampetit puulla.

Ainoa suljettu alue on terveys-, tarvitset enemmän yksityisyyttä, varsinkin kylpyhuone avoin muille ryhmille.