Kerro, mitä käyttää annat oman terassi tai uloskäynti ulkopuolella ja neuvoja siitä, mitä perushuonekalut on välttämätöntä. Ja se on, että jos sinulla on kuisti koko XL, kaikki ei sovi. Joten priorisoida näytelmiä. Oletko enemmän kuin olla auringossa (tai varjossa) ja nauttia dolce pitkälle niente tai eivät ymmärrä kesän ilman aterioita ulkosalla perheen ja ystävien? Jos metriä ovat ongelma, pysyä mitä tekee sinut onnellisemmaksi ja amuéblalo jotta hyödyntää. Kaipaamme käsi.

Syödä ulkosalla

Onko metriä sinulla huone ilman pöytä ja tuolit (tai penkki) ei ole ruokailu. Nämä ovat perus.

Vain muutaman metrin päässä

Jos parveke on pieni, se vedot laajennettavissa pöydän kasvaa vain, kun sitä tarvitaan. Mitä tuolit, armless parempi, koska ne vievät vähemmän tilaa. Folding ruokailutila ovat täydellinen irrotettavalla tai vahat ja vähentyessä tarpeidesi mukaan. Hyvin käytännöllinen vaihtoehto tuolit ovat pankkeja, koska ne antavat ylimääräistä paikkaa. Jos päätät varastotilaa voit tallentaa siitä mattoja tai tyynyjä pienet tarvikkeet, kuten kynttilöitä tai koreja.

Kesäruokailua kuistilla nojatuolit kuitujen blanco_428052

Suurille terassit

Ole monta metriä sinun pitäisi valita suuremman pöydän markkinoilla. Valitse muotoiluajattelu tarpeitasi: jos olet tottunut yhdistää monia kotona, älä epäröi: Mennä pöydän koko Von Trapp Family! Mutta jos kesällä ateriat ovat yleensä pieniä valiokunnassa, ehkä se on parempi ostaa kannalta sopivia tarpeisiisi ja täydellisenä erittäin käytännöllinen apuvälineitä, kuten tarjoilijana.

Galleria, 22 valokuvaa
Kalusteet ja varusteet nauttia ulkona

Kesällä mittojen mukaan

Mahdollisuudet ovat moninaiset: sohvat, nojatuolit, tuolit, jakkarat, suihketta ...

Vain muutaman metrin päässä

Mittatilaushuonekaluja on paras vaihtoehto. Jos et voi, älä epäröi: sohva työ "L" ottaa nurkkaan tai puurakenne tai -versátiles kuormalavojen ja erittäin muoti-, kuten pankin tai rentoutua metriä puristavat maksimi. Jos haluat enemmän perinteisen vaihtoehto, arvostetaan valita sohva tai useita nojatuoleja, joka antaa enemmän leikkiä. Joka tapauksessa, etsivät malleja suoria linjoja ja estää kuidut ovat yleensä tilaa vieviä. Puuta, rautaa ja (erittäin kevyt) alumiini ovat hyvä valinta riippuu makuun ja tyylin haluat antaa terassille. Täydentävät huoneen sohvapöytä tai pari suihketta jotka toimivat myös lisäpaikan ja jalkatuki voi toimia pöytä. Valóralo.

Terassi penkki ja nojatuoli fibras_433782

Suurille terassit

Raja on laittaa tarpeisiin. Sohva (tai kaksi!), Pari tuolia, pöytä mukavasti keskus, sohvapöytä, suihketta, keskeytetyn keinu ... Järjestele huoneen tuntemaan olonsa mukavaksi. Materiaaleista luonnollinen valinta ja hyvin täydellinen muodin kuistia tai katettu terassi on Esparto. Muuten, voi aina valita synteettisten kuitujen (nolla ylläpito), puu (valitse se, jossa on suojaava käsittelyjen ulkopuolella), rauta (herkkä veden ja suolan) ja alumiini (kevyt ja kestää veden ja auringon ).

Summer Sun tai makaa auringossa

Solarium kuningatar on vielä johdolla. Täydellinen aurinkoa tai rentoutua lukeminen varjossa.

Ulko-allas ja tumbonas_436699

Ennen valintaa, luulet jos aiot siirtää tavalliseen tapaan. Jos näin on, valitse muotoilu, joka on kevyt pyörät, kiität. Beach tuolit, hybridi välillä tuoli ja tuoli, ovat hyvä vaihtoehto muutaman metrin: miehittää vähemmän ja ne ovat taitto. Ja jos sinulla on puutarha, miksi ei ole ilo asentamalla riippumatossa? Päiväunia varjossa puun on eeppinen.

Erittäin hyödyllinen apuaineita

tekstiilit

Ne ovat katkottua joka antaa mukavuutta. Vihje: valitse tekstiilien (kannet tuolit, matot ...) erityistä kankaat ulkokäyttöön, vaikkakin kalliimpi, kestää kauemmin ja paremmassa kunnossa. Ja ennen kaikkea, vaaleat värit antaa enemmän raikkauden tunteen eikä kuuma kuin tumma. Varaus Huomautuksia väri irrotettava tyynyt, täkit ... helppo uudistaa muodin.

matot

Ja miksi ei pukeutua ulkopuolella? Se tekee sen paljon miellyttävämpi kävellä paljain jaloin, erityisesti maaperän, joka voi ylikuumentua, kuten keraamisia tai kivi. Luonnonkuitu matot antavat erittäin raikas ja kesäinen huomautus. Jos haluat väri, vinyylit ovat hyvin käytännöllisiä: kulutusta kestävä ja tahra on pestävä ja on saatavilla laaja valikoima malleja.

FAROLILLOS

Vaikka ei mene illalliselle kynttilänvalossa, ne ovat käteviä välineitä, joka luo tunnelmaa. Lisäksi ne ovat koristeellisia itse ja investointi on minimaalinen.

Cestos

Ne täydentävät monipuolisin, onko pitää kätevä lehtiä tai kirjoja luet pitää tyynyt ja matkahuovat kun et tarvitse. Lisäksi ne antavat hyvin luonnollinen kosketus omaan terassille. Ja he ovat!

Galleria, 22 valokuvaa
Kalusteet ja varusteet nauttia ulkona

Inspiroidu ajatuksia ja ehdotuksia, jotka ovat kokoontuneet galleriassa ja löysi ruokapöytä tai tuoli, että otat aikaa etsimässä ostarilla. ¿Terraceamos?