Alegra että talon! Ja sinun kannattaa tehdä se hyvin luonnollisella tavalla: kukkia. Tällä kertaa paljon väriä. Saat elossa keltaisina unikko kaikkein romanttinen kuten vaaleanpunainen francesilla sävyjä. Ja vihreä ... Älä missaa sitä! Se jättää paljon tuoreutta ja kukat ovat etulinjassa näiden oksia. Kyllä, Ramos. Monikossa. Koska tällä kertaa kukka stylisti Mireia Abras kannustaa sinua luomaan sävellystä päähaaran ja kaksi pienempää. Enemmän elämää, lisää väriä, enemmän iloa.

Videon näet, miten helppoa on muotoilla näitä kauniita kimppuja. Mitä kukkia valita? Jos sinulla on suosikkisi, mennä eteenpäin! Muokata kimpussa kuin haluat. Nämä ovat lajikkeita olemme valinneet.

Mise en place kukkia tehdä iloinen ja värikäs kimppu

Sitoutuminen avoimuuteen

Ja tässä on niin paljon kauneutta ... Miksi piiloutua läpinäkymätön maljakko? Paras Crystal valita niitä joko pitkä ja leveä vuosikerta maljakoita tai tölkkeihin. Avoimuutensa ansiosta arvokas vihreät varret sopii myös hyvin näkyvissä.

Yhdisteitä ja kimppuja

Vaikka kimpussa tehty nämä kukat on tarpeeksi voimaa ja tyyliä sisustaa yksin, se on totta, että koostumukseltaan saavutettu moninkertaistaa iloa ja elinvoimaa.

Useita tasoja. Se yhdistää erikokoisia kontteja, jossa on yksi merkittävimmistä kuin muualla.

Paras vaihtelivat. Se ei ole välttämätöntä, että kolme oksaa ovat samat. Tässä tapauksessa toinen kahdesta pienimmistä olemme luopua keltainen unikko, jättäen on vallitseva valikoima ruusuja. Näin yhdenmukaisuus on rikki ja koostumus on enemmän luonnollista.