Näyttää siltä, ​​hän oli aina siellä, koska se on ystävällinen rakennus on juurtunut puutarhassa ja sulautua ympäristöönsä. "Yksinkertaisuus on korkein hienostuneisuutta", sanoi Leonardo, ja tämä on luonnollisesti yksi nähtävyyksistä Ingrid Segers kotiin; kodikas talo suunniteltu nautintoa perheen ja ystävien kanssa. vain kuusi vuotta sitten, että Ingrid, belgialainen Executive, päättänyt aloittaa kiertueen kutsumus että hänen mukanaan koska hänen opiskeluaikanaan seikkailu.

Galleria, 11 valokuvaa
Seikkailu INGRID

"Oli aika laittaa se käytännössä -Me sanoo. Olen aina ollut kiinnostunut sisustus, arkkitehtuuri ja jotenkin kiinteistöliiketoiminta. Haku maata, rakentaa ja sisustaa kodin näytin harrastus hän voisi viettää enemmän kuin muutaman tunnin vapaa. "

Ruokailuhuone korituoleja kytketty olohuoneen kaari

Yhteys hänen ystävänsä Annemie Coppens kannustetaan pisteeseen professionalizing mitä siihen saakka oli ollut harrastus. "Me muodostaa hyvän tandem Hän entusiasma- koska olemme kärsivällisiä ja pystyvät investoimaan aikaa kuluu löytää mitä etsit." Nykyään Porte Bonheur, yhtiö, viisitoista henkilöä omistettu mitä hän oli aina pitänyt hänen harrastus työtä.

Ihana todiste ...

Hänen talo oli ensimmäinen kunnostukset, testi kaikille muille. "Halusin talon unelmieni. Tuon idea ja niin me aina työtä antamatta mitään kuinka hyviä olemme oikeastaan ​​vakuuttuneita. " Unelma alkoi löytää maa, joka oli tarkoitus ympäröi luonto ja on upeat näkymät poistumatta kaupunki, jossa perhe kehittyy hänen työelämään. "Ympäristö on kriittinen -apunta- arvottamalla välinen suhde ja sen ulkopuolella. On tärkeää, miten puutarha koetaan talosta ja miten se ulottuu ulospäin. " avoimista rakenteista, kuten telttojen, terassi tai huvimajat ja ikkunat mahdollistavat tällaisen viestinnän olemassa sekä näkökulmista. Yhdessä vuodessa oli valmis: "Halusin talo maaseudulla, jossa kaikki kodin mukavuudet vuosisadalla", hän muistelee.

Galleria, 11 valokuvaa
Seikkailu INGRID

Viehätys yksityiskohdista

Suunnan hyödyntää täysin luonnon valoa ja on tulisijojen huoneissa: "Viehätys on usein yksityiskohdissa", hän sanoo. Ingrid ja Annemie matkustaa Hollannissa ja Ranskassa ostaa vanhoja materiaaleja: ovet, palkit ... joka myöhemmin käyttää uudelleen projekteissaan. "Totuus on, että paljon huonekaluja on luotu meille pohjan antiikin metsään", kertoo Ingrid.

Office taulukko päin ikkunoista avautuu näkymä puutarhaan

Kaksi kerrosta, viisi makuuhuonetta -jos ylimmässä kerroksessa katto abuhardillado-, useita olohuonetta ja keittiö, joka on kohtaamispaikka perheen. "Siksi keittiö on laaja, koska käytämme paljon oikeastaan, vaikka talo on täynnä paikkoja istua ja nauttia maisemista." Ingrid pakenee artifice ja mieluummin luonnolliset värit: hiekka ja terrakotta "joka yhdistää vihreä puutarha" ja luonnollisia kankaat kuten lakanat ja puuvillan. Toukokuusta syyskuuhun ulkopuolella elää voimakkaasti ja siksi altaan, pieni talo, jossa yksi makuuhuone, keittiö, eteinen, viinikellari ja baari tyyppi baari puutarha- osapuolille nousee. Myös täällä en voinut puuttua yksityiskohtiin.